Kaymak göbekli sevgilim

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuumm :D Ben de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum :KK53: varsa öneriniz alırım bi dal :KK14:

Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak :D

Fitnessa gitsin diye sırtına binip kırbaç vurmayacağım zaten
İllaki
Lakin oda kendini görüyordur görmese bile eski giydiklerini giydiklerinde değişimi farkediyordur ve belliki istemiyor fitness vs
Birlikte yürüyüşlere gitmeyi teklif edin bi ihtimal

Valla göğüslerini yazmayı unutmuşum benimkilerle yarışır hale geldiler :KK70: geçmiş olsun bu arada

teşekkür ederim :) sizin ki yine iyi yarışıyormuş, eşimin göğüsleri benimkilerden büyük! bu nasıl can sıkıcı size anlatmam mümkün değil :olamaz:

Back
X