Kaymak göbekli sevgilim

Ah arkadaşlar bizde de durum tam tersi.benim adam kilo vermeye çalışıyor spor yapmaya gayret ediyor ben o zayıfladıkça daha da yiyorum.ay ne olur beni motive edin.evin önünden bir yatacağım yere gideceğim yere yuvarlanıp gideceğim artık o hale geldim yani.nasil motive olucam gırtlak nasil gidecek?

Yani bildiğin dolandırılmışsın :)))
Göğüs,popo,takma kirpik,porselen makyaj dolandırılmalarından sonra normal değil mi,erkekler de köprüyü geçene kadar façayı düzgün tutuyor demekki,sonra da yelkenler fora:D

Ah arkadaşlar bizde de durum tam tersi.benim adam kilo vermeye çalışıyor spor yapmaya gayret ediyor ben o zayıfladıkça daha da yiyorum.ay ne olur beni motive edin.evin önünden bir yatacağım yere gideceğim yere yuvarlanıp gideceğim artık o hale geldim yani.nasil motive olucam gırtlak nasil gidecek?
Takımlara katılmayı düşünmezmisin,tek başına çok zor...

Katıldım ancak ona da devam ermedim,üzüldüm mu stres oldum mu bir bakıyorum mutfaktayim.
Olsun,hep öyleyiz,böyle olmasa desteğe ihtiyacımız olmaz zaten.Ben şahsen tek başıma yapamadım,takım sorumluluğu insanı zor da olsa durduruyor.

Tekrar deneyeceğim bunu, inşallah bu sefer başarabilirim.cok üzülüyorum
Mehmet Akif der ki
"Gözyaşından ne çıkarmış, niye ter dökmediniz,
Bari müstakbeli olsun kurtarmaya bir azmediniz"
Az da versen o içindeki üzüntü gidecek,marttan bu yana 8 9 kilo verdim,çok değil ama uzun zamandır bu kadar mutlu hissetmemiştim kendimi:))

Beraber gitmeyi teklif edebilirsiniz. Hem sizin için de ortak bir aktivite olur. Başka türlü şişmanladın hoşuma gitmiyorsun tarzı mesaj vermek hiç hoş olmaz. Veya beraber yürüyüşe, koşuya çıkmayı da deneyebilirsiniz

İlaçla falan mı yapmış kaslari :) sporla yapılan vucut öyle kolay kolay sönmüyor.. yani şaka yollu ben eski seni özledim falan diyebilirsiniz ama gerçekten istemiyorsa fazla takmaz

Göğüs,popo,takma kirpik,porselen makyaj dolandırılmalarından sonra normal değil mi,erkekler de köprüyü geçene kadar façayı düzgün tutuyor demekki,sonra da yelkenler fora:KK70:
Normal :)
Adam kaslarla kandırıp sonrasında bingil bingil olunca kadın da yadirgamis, napsın :)

Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuumm :KK70: Ben de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum :KK53: varsa öneriniz alırım bi dal :KK14:

Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak :KK70:
Beraber spora gidelim deyin

İçinden istese kendisi bir şekilde spora ayıracak zaman bulur. Vakit ayıramıyorum falan bahanedir. Genelde sporla özdeşmiş insanlar da kolay kolay bırakmaz, ara vermez. Fit bir vücuttan göbekli bir vücuda düşmek istemezler.

Benim eşimin gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemi gerektiren bir mesleği var. Belli zaman dilimlerinde yurt dışına şirket tarafından 1 aya eğitime gönderiliyorlar. 2-3 sınav sonra 2. üniversitesini bitiriyor. Bazen gece çalışıyor, bazen gündüz çalışıyor. Yeri geliyor aynı evde yaşadığımıza rağmen göremiyorum onu. Yeri geliyor 1-2 ay ayrı kalıyoruz.

Bütün bunları yaparken bir de en az 1.30 saat spora ayıran biri. Hatta yurt dışında bile boş vakitlerinde fitness salonlarına gittiğini bilirim.

Bahane üretmiş zamanım yok falan diye. Seninki plaj vücudu yapmış. Daha sonra da zor gelince vakit ayıramıyorum bahanesini üretip salmış kendini.

Sporu bırakır bırakmaz o hale geldiğine göre abarttığın kadar da vücudu olmadığını düşünüyorum. Plaj vücudu diyoruz biz onlara :)
Sporu bırakmadan önce istisnasız her gün spora gidip 3 saat falan kalıyormuş orada vücudu bayağı iyiydi zaten 82 kiloydu şu an güya 77 kilo ama bıngıldak:)

Back
X