- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ya banlandım o sıra aldım çoktan alacağımı sonra da konuyu hortlatmayayım dedimKokoş patron konunuza niye cevap vermediniz, hala merak ediyorum noldu diye. Aşk olsun.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya banlandım o sıra aldım çoktan alacağımı sonra da konuyu hortlatmayayım dedimKokoş patron konunuza niye cevap vermediniz, hala merak ediyorum noldu diye. Aşk olsun.
Sahil mi.. biz biraz kırsal kesimdeyizoha o nasil laf oyleher gun yeni birsey ogreniyorum
haftasonlari beraber bisiklet surmeyi, sahil kenarinda yuruyus yapmayi teklif edebilirsiniz. hem keyifli vakit gecirirsiniz hem de eski formuna donmeye basladigini gorunce kendi aksamlari spora gider. gitmezsede bir sonraki adimda teklif edersiniz. havalar guzelken disarinin tadini cikarin.
gene zamanim yok derse haftada 2,3 aksam gitsin o bile baya etki eder.
ben üzülüyorum :) bir ara takmıştım silikon yaptıracağım diye :)))benimkinin gögüsleride benimkilerden büyük :)
ben bol bol dalga geciyorum
Ya banlandım o sıra aldım çoktan alacağımı sonra da konuyu hortlatmayayım dedim![]()
ben üzülüyorum :) bir ara takmıştım silikon yaptıracağım diye :)))
normal bi yerde surun ozaman orman agaclik ot b.k ciceklik olanSahil mi.. biz biraz kırsal kesimdeyizgöl var ama kokuyo..
![]()
bende silikon düsünüyorum ama yaptirsam bile onunki kadar olmaz:) Gögüs kafesim baya dar -- yani silikonlu veya silikonsuz--- onun memeleri beni gecer
hshhhahah :)) hadi göğsünü geçtim de eşimin bir poposu var offff :)) adamı çoğu zaman kıskanıyorum hatta poposuna nazar değdirdiğimi düşünüyorum ki 2 yıldır sürekli poposunun güzelliğinden bahsederim sonunda kıl dönmesi oldu :)))) ve şuan kocaman bir ameliyat izi var adamın :))
Ahahaha Mogan mı Eymir miSahil mi.. biz biraz kırsal kesimdeyizgöl var ama kokuyo..
![]()
hahahahaha--- ama kil dönmesi cok büyük bir nazar olmus--- nasil aciyor -- bende koltukaltinda olmusdu. bende nisanlimin kipriklerini kiskaniyordum... simsiyah...upuzuuuuun... diye diye adam yanlislikla cakmakla yakdi. muahahah
bende üzüldüm ama ne gerek vardi okadar kiprigi... ben 5 kat rimel sürüyorum o hale gelebilmek icin.Hahahaha yaa yazık adamlara :))) üzülüyorum bazen
Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuummBen de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum
varsa öneriniz alırım bi dal
Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak![]()