Kaymak göbekli sevgilim

oha o nasil laf oyle :KK70: her gun yeni birsey ogreniyorum :KK70:

haftasonlari beraber bisiklet surmeyi, sahil kenarinda yuruyus yapmayi teklif edebilirsiniz. hem keyifli vakit gecirirsiniz hem de eski formuna donmeye basladigini gorunce kendi aksamlari spora gider. gitmezsede bir sonraki adimda teklif edersiniz. havalar guzelken disarinin tadini cikarin.
gene zamanim yok derse haftada 2,3 aksam gitsin o bile baya etki eder.
Sahil mi.. biz biraz kırsal kesimdeyiz :D göl var ama kokuyo.. :D

benimkininde göbegi vardi o ara spora gidemiyordu ben rahatsiz degildim cokta büyük degildi zaten ama takilmasini sevdigimden sürekli göbegini sevip "ay annesi yesin onu, ay bak tekmeledi" falan diyordum :KK48: Bebisimi eritmis malesef :sopa:

bende silikon düsünüyorum ama yaptirsam bile onunki kadar olmaz:) Gögüs kafesim baya dar -- yani silikonlu veya silikonsuz--- onun memeleri beni gecer

hshhhahah :)) hadi göğsünü geçtim de eşimin bir poposu var offff :)) adamı çoğu zaman kıskanıyorum hatta poposuna nazar değdirdiğimi düşünüyorum ki 2 yıldır sürekli poposunun güzelliğinden bahsederim sonunda kıl dönmesi oldu :)))) ve şuan kocaman bir ameliyat izi var adamın :))

hshhhahah :)) hadi göğsünü geçtim de eşimin bir poposu var offff :)) adamı çoğu zaman kıskanıyorum hatta poposuna nazar değdirdiğimi düşünüyorum ki 2 yıldır sürekli poposunun güzelliğinden bahsederim sonunda kıl dönmesi oldu :)))) ve şuan kocaman bir ameliyat izi var adamın :))

hahahahaha--- ama kil dönmesi cok büyük bir nazar olmus--- nasil aciyor -- bende koltukaltinda olmusdu. bende nisanlimin kipriklerini kiskaniyordum... simsiyah...upuzuuuuun... diye diye adam yanlislikla cakmakla yakdi. muahahah

İçinden istese kendisi bir şekilde spora ayıracak zaman bulur. Vakit ayıramıyorum falan bahanedir. Genelde sporla özdeşmiş insanlar da kolay kolay bırakmaz, ara vermez. Fit bir vücuttan göbekli bir vücuda düşmek istemezler.

Benim eşimin gerektiğinde vardiyalı çalışma sistemi gerektiren bir mesleği var. Belli zaman dilimlerinde yurt dışına şirket tarafından 1 aya eğitime gönderiliyorlar. 2-3 sınav sonra 2. üniversitesini bitiriyor. Bazen gece çalışıyor, bazen gündüz çalışıyor. Yeri geliyor aynı evde yaşadığımıza rağmen göremiyorum onu. Yeri geliyor 1-2 ay ayrı kalıyoruz.

Bütün bunları yaparken bir de en az 1.30 saat spora ayıran biri. Hatta yurt dışında bile boş vakitlerinde fitness salonlarına gittiğini bilirim.

Bahane üretmiş zamanım yok falan diye. Seninki plaj vücudu yapmış. Daha sonra da zor gelince vakit ayıramıyorum bahanesini üretip salmış kendini.

Sporu bırakır bırakmaz o hale geldiğine göre abarttığın kadar da vücudu olmadığını düşünüyorum. Plaj vücudu diyoruz biz onlara :)

valla benim eşimde çok kilo aldı . Sanki 2 çocuk o yaptı :) Aksine bende 50 kg'dım 158 cm boyundayım,gerçi bu ara 53 oldum ama yinede eşimin yanında çok fitim çünkü kendisi 88 kg 178 boylarında. Arada takılıyorum ama çokta üstüne gitmiyorum.

hahahahaha--- ama kil dönmesi cok büyük bir nazar olmus--- nasil aciyor -- bende koltukaltinda olmusdu. bende nisanlimin kipriklerini kiskaniyordum... simsiyah...upuzuuuuun... diye diye adam yanlislikla cakmakla yakdi. muahahah

Hahahaha yaa yazık adamlara :))) üzülüyorum bazen

Ya bir de aklıma geldi, yurt dışındayken dikkatimi çekmişti. Mc donalds'ta çalışan adamlar bile vücut yapmıştı. Ayrıca kışın yollar karla kaplı olmasına rağmen termal taytını giyip koşuya çıkıyordu erkekler. Yani aslında bu tarz ve kültür meselesi. Genel olarak spor seven bir millet değiliz maalesef.

Aynı durum biz kadınlar için de geçerli. Erkeklere sorsak neler söylerler acaba, sizin konunuza uymuyor ama... çoğu erkek de evlendikten sonra eşlerinin çok kilo aldığından şikayetçi.

Hanımlar sevgilimle tanıştığımızda kendisi sporu henüz bırakmıştı ama fiziği hala düzgündü omuzları genişti kolları kaslıydı karın kasları vs belli oluyordu. Son 9-10 ay içinde adamın kolları inceldi yürürken göbeği sallanıyo gıdısı çıktı vs. Tabi ki onu her haliyle seviyorum ama o göbüşü de görmezden gelemiyoruuumm :KK70: Ben de tam tersi fiziğime çok dikkat ederim. Sevgilim de yeniden fitnessa başlasın istiyorum ama ne desem nasıl desem bilmiyorum :KK53: varsa öneriniz alırım bi dal :KK14:

Not: fitnessı bırakma gerekçesi de işten sonra kendine ayıracak vakit bulamaması. Kendine ayıracak vakit de şunu ifade ediyor: dizi izlemek, telefondan batak oynamak :KK70:

Ay benimki baştan öyleydi az göbek gitti memelerde küçülse tam olacak. Yaristiracagiz resmen ya.

Back
X