kunefe sevılmezmı safoooOyy benim memleketimin peyniri ile yapmisss. Ben 100puan. Pek sevmedigim bir tatli ama cok isteh acici duruyor. Bu taifi esim sevdigi icin deneyecegim insallah uygun vakittee. Ellerine saglikkk
tesekkur ederım, yazdıgım gıbı resım boyutları buyuk oldugundan kestım hepGüzel sunum ve aciklayici anlatim, basarilar...
kunefe sevılmezmı safooo
tesekkur ederım
tesekkur ederım, yazdıgım gıbı resım boyutları buyuk oldugundan kestım hepinsaAllah anlasılır
26 yıllık ömrü hayatımda yedıgım butun kunefelerın en guzelıydııııı.minnak canim ellerine sagliktadini cok merak ettim
hakkaten cok kolay yaaa mutlaka dene.iyice inceledimde cok kolaymis banada zor gelirdi mutlaka deniyecem
Adanalı eşi olupta künefe sevmeyen biri olurmuuuu diyereekk,künefe hastası biri olduğumu hemen vurgulamam lazımm
Ellerine sağlık nefis görünüyor,dediğin gibi keşke o peynirin nasıl şahane bi şekilde uzadığını görüntüleseydin
Yarışmada başarılar dilerim,çok canım çekti
Canım ellerine sağlık Künefe sevdiğim tatlılardan.Yarışmada başarılar canım.bu kez ben katılmıyom oylarınızı bölmicem3 ayrı lezzet var.Arzum hipnoz ederken künefe ye beni diyor.Şam tatlısı ise çocukluğumda orucumu açtığım bir tatlı şöbiyet emekli bir tatlı oy kullanmasammı acaba
sağol canım. gercekten bu yarısma sayesınde yavas yavas aşıyorum kendımı
bu yarısmayı reele taşımak lazım aslında herkes yapsın yesin yedırsın
kazen bıze mutfaklı bı platform hazırlasın..
ellerine saglik , resimler gayet açiklayici uzulme , ben anladim $ahsen :))
dil peyniri olmasi $art galiba demi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?