Tatlı Tarifi Kaymaklı Künefe (Taraklı Dil Peynir Sponsorluğunda)

künefeye bayılırım ,dışarıda yediğim tek tatlıdır hep evde yapmak zor diye düşünürdüm hani onların özel kapları var ya...
tavada da oluyor demekki ellerine sağlık,başarılar..ç
bende o yuzden yapmıodum, bakır lazım snaıodum ama nette bı dolaşınca kocaman tepside falan yapıldıgını gordum. benım teflon tenceremın neyı eksık, fazlası bılem var dedım giriştim. ilk denemede tam isabet. hem kolay hem guzel

kunefeeeellerine saglik canim,bol sans diliyorum
saol canım bana somonu sevdıren hatunnnn

Son düzenleme:
minnakkk,
yaptın yapacağını eridim bittim, mahfoldum ya niye tatlı kategorisi pas geçilmedi tüm tariflere sulan sonra git kesme şeker ye Allah'tan reva mı

Yarışmada başarılar

aa künefenin evde yapılabilinir olduğunu bilmiyordum bak
ellerine sağlık canım çok başarılısın gerçekten elin kolun dert görmesin ne kadar hamaratsınız hanımlar yahuu

minnakkk,
yaptın yapacağını eridim bittim, mahfoldum ya niye tatlı kategorisi pas geçilmedi tüm tariflere sulan sonra git kesme şeker ye Allah'tan reva mı

Yarışmada başarılar

mune bu gece çok sevimlisin yaabütün yorumlarına kopuyorum yani
kesme şeker haaahh yavrum kıyamam kız kalk bi puding falan yap kendine

minnakkk,

Yarışmada başarılar
kıyamammmm yaaaa... buyukcekmeceye yakınsanız getırem gaariii :)))
dun gece ruzgargulunun şöbiyetınden de yaptım. elde actım
kendımı tebrık edıorum

aa künefenin evde yapılabilinir olduğunu bilmiyordum bak
ellerine sağlık canım çok başarılısın gerçekten elin kolun dert görmesin ne kadar hamaratsınız hanımlar yahuu
saol canım benım :)))
yapın evde cok kolaymıs valla

serbetlı tatlı sevmem ama kunefe ah kunefe :) emegıne sağlık kendım evde yapamıyorum
donmuslardan alıp ustune serbet hopp mıdeye :)

serbetlı tatlı sevmem ama kunefe ah kunefe :) emegıne sağlık kendım evde yapamıyorum
donmuslardan alıp ustune serbet hopp mıdeye :)

ben a-101 den almıstım begenmemıstım ya. midemi fena bozmustu, eşiminkide...
20 dk falan suruyor yaa hıc zor degıl gercekten. mutlaka yap evde. çok kolay

aa ben de künefenin çok zor olduğunu düşünürdüm böyle imkansız gibi gelirdi yapanlara da üstad duayen gözüyle falan bakardım ellerine sağlık

çok güzel görünüyor..

Siz böyle birbirinden güzel tatlılar yaparsanız biz nasıl oy kullanacağız?

>:- Bu arada taraklı dil peynir çok güldüm ya

aa ben de künefenin çok zor olduğunu düşünürdüm böyle imkansız gibi gelirdi yapanlara da üstad duayen gözüyle falan bakardım ellerine sağlık
aynen
sağol canım
çok güzel görünüyor..

Siz böyle birbirinden güzel tatlılar yaparsanız biz nasıl oy kullanacağız?

>:- Bu arada taraklı dil peynir çok güldüm ya

neyıne guldun kızım aaa o peynırı kullandım dedım barı es gecmıyım. şimdiye kadar yemeklerde hıc sponsor ısmı kullanmamıstım :))

Künefe
Bayılıyorum bu tada.

Ellerinize sağlık . Nefis gözüküyor.

Künefeye bayılırım muhteşem bir tatlı. Ben biraz acemiyim yemek konusunda ama canım çekti gözümü karartıp yapacağım valla. Elinize sağlık çok da güzel görünüyor, oyumu size verdim

sağolun kızlar :)

deneyın gercekten cok kolaymıs kunefe yapmak :)

usta olmaya falan gerenk yokmus :)

Merhaba, Tatlılar, pastalar ve kurabiyeler benim en çok beklediğim kategoriler. Çünkü; tatlıyla aram pek yok. Ancak, hem ot, hem de et sever biri olduğum için; (salatalar da dahil) taktir edersiniz ki böylesi güzel tarifleri görünce insanın uzanıp alıveresi geliyor ve tadından mahrum kalmak pek hoşuna gitmiyor. :) Bu nedenle, tatlı kategorisinde aynı isteği duymaksızın tarifleri doya doya seyredebileceğim için hoşuma gitmişti. Lakin; çeyrek porsiyon da olsa severek yediğim tek tatlı diyebilirim "künefe" için. O nedenle, tarifiniz beni bu anlamda da çok cezbetti doğal olarak. Ve pek çok insan gibi ben de bunu sadece dışarıda yapan yerlerden almaya alışıktım bu güne kadar. Sayenizde artık hepimiz evlerimizde künefe yapabilir hale geleceğiz mutlaka. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Çok güzel çıtır çıtır görünüyor ve muhteşem olmuşa benziyor.

tesekkur ederim :))
cok guzel olmustu gercekten evet. hakıkaten hıc zorlanmadım ılk kez yapmama ragmen. mutlaka deneyın evde. :)
herkesın evınde bakır tavası yoktur (benımde yok) ama teflon da cok rahat oluyor yapısmadıgı ıcın.
eşimin canı cektıgınde hemen yapabılıyorum cok buyuk mutluluk benım ıcın. (kendımı olaya dahıl etmıyorum zira dıyetteyım )

Bayılırım künefeyeee
Ellerine sağlık arkadaşım çok leziz görünüyor
Ne güzel de kızarmış of of yeme de yanında yat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…