bende o yuzden yapmıodum, bakır lazım snaıodum ama nette bı dolaşınca kocaman tepside falan yapıldıgını gordum. benım teflon tenceremın neyı eksık, fazlası bılem var dedım giriştim. ilk denemede tam isabet. hem kolay hem guzelkünefeye bayılırım ,dışarıda yediğim tek tatlıdır hep evde yapmak zor diye düşünürdüm hani onların özel kapları var ya...
tavada da oluyor demekki ellerine sağlık,başarılar..ç
saol canım bana somonu sevdıren hatunnnnkunefeeeellerine saglik canim,bol sans diliyorum
minnakkk,
yaptın yapacağınıeridim bittim, mahfoldum ya niye tatlı kategorisi pas geçilmedi tüm tariflere sulan sonra git kesme şeker ye Allah'tan reva mı
Yarışmada başarılar
kıyamammmm yaaaa... buyukcekmeceye yakınsanız getırem gaariii :)))minnakkk,
yaptın yapacağınıeridim bittim, mahfoldum ya niye tatlı kategorisi pas geçilmedi tüm tariflere sulan sonra git kesme şeker ye Allah'tan reva mı
Yarışmada başarılar
saol canım benım :)))aa künefenin evde yapılabilinir olduğunu bilmiyordum bak
ellerine sağlık canım çok başarılısın gerçekten elin kolun dert görmesin ne kadar hamaratsınız hanımlar yahuu
tesekkur ederım.Ellerine sağlık canım.. başarılar dilerim...
çok güzel olmuş..elinize sağlık...
serbetlı tatlı sevmem ama kunefe ah kunefe :) emegıne sağlık kendım evde yapamıyorum
donmuslardan alıp ustune serbet hopp mıdeye :)
aynenaa ben de künefenin çok zor olduğunu düşünürdüm böyle imkansız gibi gelirdi yapanlara da üstad duayen gözüyle falan bakardım ellerine sağlık
çok güzel görünüyor..
Siz böyle birbirinden güzel tatlılar yaparsanız biz nasıl oy kullanacağız?
>:- Bu arada taraklı dil peynir çok güldüm ya
Merhaba, Tatlılar, pastalar ve kurabiyeler benim en çok beklediğim kategoriler. Çünkü; tatlıyla aram pek yok. Ancak, hem ot, hem de et sever biri olduğum için; (salatalar da dahil) taktir edersiniz ki böylesi güzel tarifleri görünce insanın uzanıp alıveresi geliyor ve tadından mahrum kalmak pek hoşuna gitmiyor. :) Bu nedenle, tatlı kategorisinde aynı isteği duymaksızın tarifleri doya doya seyredebileceğim için hoşuma gitmişti. Lakin; çeyrek porsiyon da olsa severek yediğim tek tatlı diyebilirim "künefe" için. O nedenle, tarifiniz beni bu anlamda da çok cezbetti doğal olarak. Ve pek çok insan gibi ben de bunu sadece dışarıda yapan yerlerden almaya alışıktım bu güne kadar. Sayenizde artık hepimiz evlerimizde künefe yapabilir hale geleceğiz mutlaka. Ellerinize, emeklerinize sağlık. Çok güzel çıtır çıtır görünüyor ve muhteşem olmuşa benziyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?