saol canım, pekmez surmek zorunda değilsin, kuzenımın hanımı hataylı onlar oyle yapıolar dıye bende öyle yapıyım dedım yoksa sart değil yan i:) yağ ile de kızarıyor cıtır cıtır oluyorEllerine sağlık. Çok güzel gözüküyor.
Evde yapabileceğimi bilmiyordum. Aslında tatlıyla aramı bozalı baya oldu. Ama Küneyi de çok severdim. Misafir geleceği zaman deneyeceğim. Pekmezi yapmasak olur mu ? Tavayı sadece yağlasak olmaz mı?
tesekkurlerellerinize saglik cok güzel görünüyor
tesekkurler :) bende gecenın 10 unda yemiştim yaptıgımda.Gecenin bu saatinde olacak iş değil. Çok güzel ama bu.
Ellerinize sağlık.
saol canım :)))Minnaakkcım ellerine kollarına , emeğine sağlık .
Bizim evde de safahatların durumu var , ben sevmem , eşim bayılır . Evde yapmanın zor olmadığını biliyordum ama denemedim hiç , şimdi en kısa zamanda deneceğim canım .
Yarışmada başarılar diliyorum.
valla bence tatlıların hepsi süper... şans işi sadeceEllerine saglık canımVallaha en kıssa zamanda künefe yemem lazım inanılmaz canım çekti
Başarılar dilerim canım,iyi olan kazansın :13:
26 yıllık ömrü hayatımda yedıgım butun kunefelerın en guzelıydııııı.
sende yedıgın en guzel kunefeyı dusun onu 100 le carp
çok çakal gördüm kendımı
hakkaten cok kolay yaaa mutlaka dene.
kiz ben hic kunefe yemedim ki
ellerine sağlık canım. görüntüsü gerçekten çok güzel olmuş. olsada yesek
saol ebiscim, benımde gozum korkardı ama cok kolaymıs. eşime gosterıodum dun aksam reısmlerı, canı cektı, kalktım kalan azcık kadayıfla kucuk bıtane yaptım restoranlardakı kadar oldu :) 10-15 dk da oluyorMinnakk sabah sabah bu künefeyi burda görmek beni benden aldı. Bir de rejimdeyim
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, anlatımın da çok açıklayıcı ve pratik olmuş. Künefe yapmaktan gözüm korkardı ama rejimden sonra senin tarifinle deneyeceğim sanırım.
Ne olacak benim bu tatlı aşkım acaba
Çok severim künefe,senin künefeye de bayıldımmm kuzumEllerine sağlık..
künefeye bayılırımmmm
ellerinize sağlık bu tarifi verdiğiniz çok iyi oldu artık evde yapabilirim
başarılar diliyorum
kışın en çok yediğim tatlılardan birievde yapıyor olmak, önümde böyle bir tarifin olması çok güzel oldu
ellerine sağlık, başarılar dilerimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?