Tatlı Tarifi Kaymaklı Künefe (Taraklı Dil Peynir Sponsorluğunda)

Ellerine saglık canım Vallaha en kıssa zamanda künefe yemem lazım inanılmaz canım çekti

Başarılar dilerim canım,iyi olan kazansın :13:

Minnaakkcım ellerine kollarına , emeğine sağlık .

Bizim evde de safahatların durumu var , ben sevmem , eşim bayılır . Evde yapmanın zor olmadığını biliyordum ama denemedim hiç , şimdi en kısa zamanda deneceğim canım .

Yarışmada başarılar diliyorum.

Gecenin bu saatinde olacak iş değil. Çok güzel ama bu.
Ellerinize sağlık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine sağlık. Çok güzel gözüküyor.
Evde yapabileceğimi bilmiyordum. Aslında tatlıyla aramı bozalı baya oldu. Ama Küneyi de çok severdim. Misafir geleceği zaman deneyeceğim. Pekmezi yapmasak olur mu ? Tavayı sadece yağlasak olmaz mı?

saol canım, pekmez surmek zorunda değilsin, kuzenımın hanımı hataylı onlar oyle yapıolar dıye bende öyle yapıyım dedım yoksa sart değil yan i:) yağ ile de kızarıyor cıtır cıtır oluyor

ellerinize saglik cok güzel görünüyor
tesekkurler
Gecenin bu saatinde olacak iş değil. Çok güzel ama bu.
Ellerinize sağlık.
tesekkurler :) bende gecenın 10 unda yemiştim yaptıgımda. en az 300 kalori

saol canım :)))

Ellerine saglık canım Vallaha en kıssa zamanda künefe yemem lazım inanılmaz canım çekti

Başarılar dilerim canım,iyi olan kazansın :13:
valla bence tatlıların hepsi süper... şans işi sadece

ellerine sağlık canım. görüntüsü gerçekten çok güzel olmuş. olsada yesek

Minnakk sabah sabah bu künefeyi burda görmek beni benden aldı. Bir de rejimdeyim
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyor, anlatımın da çok açıklayıcı ve pratik olmuş. Künefe yapmaktan gözüm korkardı ama rejimden sonra senin tarifinle deneyeceğim sanırım.

Son düzenleme:
saol ebiscim, benımde gozum korkardı ama cok kolaymıs. eşime gosterıodum dun aksam reısmlerı, canı cektı, kalktım kalan azcık kadayıfla kucuk bıtane yaptım restoranlardakı kadar oldu :) 10-15 dk da oluyor

Ne olacak benim bu tatlı aşkım acaba

Çok severim künefe,senin künefeye de bayıldımmm kuzum Ellerine sağlık..

Ne olacak benim bu tatlı aşkım acaba

Çok severim künefe,senin künefeye de bayıldımmm kuzum Ellerine sağlık..

saol megcim :))

ben onceden sütlü tatlı bıle yemezdım hatta dondurma bıle cok yıyemezdım anca 1 top. o kadar sevmezdım tatlıyı lakin bir hamile kaldıııımmm son 1-2 ayda o kadar tatlı yedım ki inanamazsın. bı oturusta 1 er kılo herkes şok oluyordu

son 2.5 senedır o tatlı askından bende de var :))

künefeye bayılırımmmm
ellerinize sağlık bu tarifi verdiğiniz çok iyi oldu artık evde yapabilirim
başarılar diliyorum

kışın en çok yediğim tatlılardan biri evde yapıyor olmak, önümde böyle bir tarifin olması çok güzel oldu
ellerine sağlık, başarılar dilerimmmm

künefeye bayılırım ,dışarıda yediğim tek tatlıdır hep evde yapmak zor diye düşünürdüm hani onların özel kapları var ya...
tavada da oluyor demekki ellerine sağlık,başarılar..ç

kunefeeeellerine saglik canim,bol sans diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…