Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım senin sacların boncuk kaynak mı keratin kaynak mı?ohaoldumsmile

10 gun oluyor boncuk(lastikli) taktırdım çoook memnunumzemuszemus..3yıldır saçlarımı uzatıyordum ta belime kadar gelmişti ,2.5yıl boyuna löreal boyayla kendim boyuyordum tabi kuafor kadar güzel omıyordu ama açık kumral oluyordu ve hemde hiç yıpranma yoktu kaydirigubbakcemile3ki uzatı zaten..yeni tanıştığım insanlar hep kendi saçınmı diye sorarlardı...kuafore gidiyım biraz rengine çeki duzen versin dedim.bayanssulusmile.tabi guzel rang oldu ..ama bu sefer dip boyası geldiğinde kendim evde tuturamıyordum tekrar dip boya için kuafore gitmek zorundaydımbilmiyorumkismile..6ay sonra kuaforum dipten saçımı yaktımafoldumben ...eve geldim her banyomdan sonra elime avuç dolusu saç geliyor moralım sıfırın altında:gitme:...5ay surdu saç dokulmem ..bi tarfta saçlar dokuluyor bir tarafdan tepemden dik dik saçlar çıkıyorakannehir..yolmuş saçlı oldumeyvahedigeldismile..yuzum uzun olduğu için kısa saç bana hiç yakışmıyor..arkamda yoluk saçlarımı hep toplamak zorunda kaldım kimse anlamasın :sinifsinif:..kışın idare ediyordu şal şapka falan:hulya: ... ama yaz gelince eski gunler gibi saçımı salmak istiyordumguclubacismile ..bide geç uzuyor..once çıt çıt aldım deneme amaçlı 2parça...hiç memnun kalmadım:umursamaz: azıcık ruzgar eserse hemen gozukıyor bide duştu duşecek gibi oluyor surekli elim kafamda dusştumu aşa indimi.:1no2:.çıt çıt sadece ozel gunler için idealdı surekli uzun saç kulanmak istiyorsanız alışılmıyor..10 gun once boncuk saç taktırdım ,,kuaforum ozel tasarım saçlar dedi boshayallersmile..once boncuk, etrafında takılacak saç ,ortasında kendi saçım geçiriliyor yani saça daha az zarar veriyor..saçımı uzatmak istiyorum dedim eğer uzatamassam tekrar kel kalacaksam istemiyorum dedimyasakkelime..yok sen emin ol uzata bilirsin..yağ bakımda uyguluyorum.ilk 2 gece çok batı alışamadım ama şimdi çok alıştım kendi saçım gibiopuyorumnanaktan ,yıkamasından çok korkuyordum ama kolay ..şampuanı yediriyorum bekletiyorum sonra durulıyorum farkı bekle surem daha uzun..şimdi artık saçlarım açıyorumzemuszemus ..kimseye kaynak yaptırıcam dememiştim, annem, sevgilim ,akrabam, arkadaşlarım, kimse saçımın kaynak olduğu anlamadılar daha ,surekli toladğımdan ..çok mutluyum şimdiopuyorumnanaktana.s...saçlarımı tekrar uzatıcam ama sanırım ben surekli kaynak taktırıcam ama sadece dolgunlaştırmal amacıylı 50 tane gibisinden ..kaynağı icad eden sağolsun vallahi..

ben yaklasik 4 defa kaynak yaptirdim keratinli ve inanilmaz memnun kaldim ,bi seneye kadarda kullandim superdi

arkadas cok guzel yazmıss.. sana cok katılıyorummm saclarım mahvoldu!!! boncuk kaynaklarımı cıkartttım bende kaldıgı sure 1 ay ya 4 ay falan kalsaydı ne yapardım ne olurdu saclarım bılmem artık!!!!

evet yani bunları paylaşmamız lazım. sonra herkesin başı yanmasın. kuaför tabii ki de saça zarar vermiyor diyecek. evet saçlarını yolacağız çıkartırken, mahfedeceğiz diyeceği yok ya.
kimse ayranım ekşi demez tabii.

insanın en güzel kendi saçı. şuan saçımı bakıma aldım, ancak toparlamaya başladı. bi daha asla diyorum.

kaynak, sonuçta saçınızı sıkan bir şey. saçınızı at kuyruğu şeklinde topladığınız ve açtığınızda bile nasıl kaşınıyor rahatsız ediyor. saçınızda küçük küçük at kuyrukları olduğunu düşünün. açınca ne oluyor o saçlar? hem saç dipleriniz nefes almıyor kaşıntı oluyor. hem tam olarak yıkayıp temizleyemiyorsunuz. hep yağlı kalıyor dipler. taramak ayrı bi dert..

tamamen cebe ve saça zarar bi işlem. illa uzun seviyorsanız çıt çıt alıp kullanın. saçınıza zarar vermez en azından. hem de batma, kaşıntı vs yapmaz.

Selam arkadaşlar.Geçen hafta acı bir tecrübe yaşadım.Artık uzamayan kısa saçlarımdan sıkılmıştım ve kuaförüme gidip 500 tl verip kaynak yaptırdım ve saç derime verdiği acıya ve ağrıya sadece 1 gece dayanabildim,ertesi gün çıkarttırdım.Çıkarttırırken çektiğim acıyı ise tarif edemem.Resmen ağladım kuafördesenağlamaHem maddi hem manevi zarara uğradım.Lütfen yaptıracak arkadaşlar bir daha düşünün derim.Onun yerine çıtçıt kullanabilirsiniz.Dün ise çıkarttığım kaynakları çıtçıt yaptırttım.Çok daha rahat.Paylaşmak istedim.Sevgiyle kalın.yerimseniben

kesinlikle scorpion_22 ile aynı fikirdeyim. çıt çıt çok daha kullanışlı hem de kaynak gibi saçınıza zarar da vermez. yaptırmadan önce iyi düşünün derim.

keratinli kaynak kesinlikle saca hic bir zarar vermedigini duusnuyorum tecrube ettim 4 defa kullandim,her cikarttirdigimda sacm uzamista saglikli ,sadece diger kaynak cesitlerine gore pahali oluyo orasi kesin ama bilemiyorum belki daha ucuz yapan yerlerde olabilir.citcit hafif bi ruzgarda hemen gozukuyo ve igrenc duruyo bence cok sahte

sanırım siz orda çalışıyorsunuz bu kadar reklam yaptığınıza göre ...

125 adet alana 25 adet hediye kampanyasından yararlandım toplamda 250tl ödedim taksitte yaptırdım.uygulama ücreti almadılar bundan önce yaptırdığım yerler alıyordu.

mercanmes nerde yaptırdın ultra kaynak bende duydum onu düşünüyorum ama güvenilir bir yer arıyorum ultra kaynak saçı internetten falanmı aldın yoksa kuafördemi direk yaptırdın yardımcı olursan sevinirim..

kaynakla ilgili heveslerim vardı
yazın denize havuza girerken bile uzun saçlı olmak falan geçiyordu aklımdan
bu topikte bazı yazıları okurken resmen canımdan can gitti
o yolunma anlatımları falan :bbo:
napmam gerek bilmiyorum ya
burayı okumasam heralde bu hafta gidip yaptıracaktım kaynak

BANUERALP öyle güzel yazıyosun ki, aklım sadece sana inanmak istiyo
kaynak yaptırmayı çok istiorum ya :sm_confused:

canım bence cesaretini topla ve yaptır eğerki iyi bir kuaförde yaptırırsansorun olmaz bende burayı okudum cesaretim krıldı sonra iyi bir kuaför buldum yaptırdım şimdi çok memnunum kendi saçım gibi nerdeyse bir ay olacak şimdilik sorun yok

slm kızlar ben şubat ayında bakırköyde boncuk kaynak yaptrdım 130 tl gerçek boyasız saç ve çok çok memnunum 1 parmak falan şağya indler şuanda
bilgisi olan arkadşlara bir şey sormak istiyorum
lütfen cvp verin
daha 1 parmak aşşğya indi kaynklrm kaç ay daha kulnabilirm
saçımda 100 tane var
ve ben kuaförü arayıp değiştirme ücreti ne kdr die sordğumda bana 80 tl demişti bana biraz fazla gibi geldi bu konu hakkında bilgisi olan varrsa cvp verrse çok iyi olur

ben 2 ay kullandım boncuk değişmeden. 2 ay sonunda hepsini çıkarttırdım ve daha da taktırmam. değiştirme ücretleri hemen hemen o civarda oluyor. kaynak çok masraflı ya. umarım saçından çıkartırlarken çok zarar vermezler... ben pişman olmuştum yaptırdığıma.

sadece çıkartmaya bile 60 tl aldılar ya..

boncuk kaynak yaptırmıştım hiç memnun kalmaıştım geçen yaz 20gün falan dayanabilmiştim sanırım tutam tutam dökülen saçlarımı görüncede kel kaldım bile demiştim kaşıntısı yıkaması ayrı dert zaten hele yazdı ensem yandı kavruldu ama yeniden yaptırmak istiyorum çok güzel oluyor çıtçıttan daha hoş duruyor saçım var şuan elimde taktırmak istiyorum ama yurtdışındayım deli para istiyorlar siz saç hariç ne kadara yaptırdınız yardımcı olurmusunuz acaba? saçım var sadece taktırma parasını soruyorum

aynen ben de çok memnunum. kuaför çok önemli gerçekten işinin ehli olması lazım...

:çok üzgünüm:bende keratin kaynak kullandım 4 sene ama sonradan çıktı acısı saclarım tek tek döküldüler.ne kadr görunmuyor bellı olmuyor deselerde cok bariz bi şekılde görunuyordu saclarımın arasından kaynaklar.saçlarımı tarıyamıyordum sürekli kuoföre taratmak zorunda kalıyırdum çunku nekadar tarasanda aralarda dolaşmalar oluyordu çok çirkin bi görünümü oluyor benden size tavsiye yaşamış birisi olarak bence doğal saclarınız daha iyi birde saçları taktırdıktan sonra cıkartmasıda var acı içinde yoluyorlar saçlarınızı az ağlamadım kuoför salonunda ahh akılsız başım diyorum

kızlar bazı arkadaşlar sorular sormuş ama ben bakmamışım sorry. ben senelrdir kaynak kullanıyorum. burada yaşadıgım sıkıntıların çogunu yaşadım. tekrar tekrar söylüyorummm kuaförünüz çok ama çok önemliiiiii. benim kuaförüm allah onu başımdan eksik etmesin ne diyim daha işinin ehliiiii. belkide onun için memnunum. birkere silikonlu boncuk kullanıyor ve saça asla zarar vermiyor. saçlarda 100 tane 50 tane hesabı yok saçınız ne kadar alıyorsa takıyor. ki bende 200 tane var ve çok gür. 3 ay kullanıyorum ne bir karışma dolaşma nede dökülme yaşıyorum. anlatılan kötü şeyleri bende yaşadım başka kuaförlerde 3 günde çıkarttıgım oldu. şenol zeytinoglu gibi bir kuaföre 1500 ytl verip yaptırdıgımda oldu ama 1 ay kalmadan çıkardım. saçınız dalgasının aynı dalgasında saç takması çok önemli birkere. ben kaynaksız gezmeyen biri olarak saçımın dalgasında oldugu içinde inanın sadece föne gidiyorum kuaföre. benim saçım çok kıvırcık kuaförüm bana su dalgası saç taktı nedeni ise benim kıvırcık sevmemem. kendi saçlarında kaynaşır iri dalgalı kullanırsın dedi. ve beni gören herkes kuaförden çıkmış sanıyor. bir kaç tane resmimi koyucam ama ben genede derim bu işin tek çözümü güven veren bir kuaför. bu işi adam gib i yapan çok azzz. kullandıgı malzeme kadar takış şekli çok önemli tekrarlıyorum bu saçı evde kendim yaptım düşünün dalgasının güzelliğini ve siz karar verin. bir kaç resim daha koyacagım sevgiler. HEEEE bu arada saçlarımı evde kendim boyuyorum o derece dogal yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…