tatlım merhabaa ben şuanda boncuk kaynak kullanıyorum başlarda cok kararsızdım ama iyiki yaptırmışım bide sarı balyaj attırdım keyfim yerinde tavsiye ederim :) kendi saçımdan farkı yoksasırıyorum yazılanlara ıyı mı kotu mu karar veremıyorum acaba canım ıyı bı yere yaptırmadımı kı
ben zaten boncuklu ıstemıyorum keratınlı kaynak ıstıyorum ama bu keratın olayı ıyı mı kotu mu arkadaslar hıc yaptıran yok mu ya
canım bıde ben sordum ıyı bakılırsa 9 ay omru varmıs normalde de en az 6 ay dedıler boncukları buyukmuydu pekı kucukmuydu yanı kafada bellı oluyormuydu elını attıgında fln
kendi kuaförümde taktırdım saçım uzadığında sizin dediğiniz gibi karışma oldu, arkadaşım uzunsaclar.com'da taktıdı ve çok menun kaldı bende denemek istedim.Uzunsaclar.com sitesinin şişli'deki yerine gittim Ultra uçlu halkalı kaynak taktırdım kaynak uzmanı mehmet ali bey uyguladı ve saçlarımda hiç karışma yok çok memnunum çok rahat kullanıyorum. Herkeze tavsiye ediyorum.
kendi kuaförümde taktırdım saçım uzadığında sizin dediğiniz gibi karışma oldu, arkadaşım uzunsaclar.com'da taktıdı ve çok menun kaldı bende denemek istedim.Uzunsaclar.com sitesinin şişli'deki yerine gittim Ultra uçlu halkalı kaynak taktırdım kaynak uzmanı mehmet ali bey uyguladı ve saçlarımda hiç karışma yok çok memnunum çok rahat kullanıyorum. Herkeze tavsiye ediyorum.
canım bende şişlideki yerle görüştüm ama karar veremiyorum çıkardıktan sonra saçım kötü olur diye korkuyorum ama uzun saçlarım olsunda istiyorum sence ne yapsamm??/
canım bende şişlideki yerle görüştüm ama karar veremiyorum çıkardıktan sonra saçım kötü olur diye korkuyorum ama uzun saçlarım olsunda istiyorum sence ne yapsamm??/
canım bende orayı düşünüyorum ultra uçlu kaynak için fiyat hakkında bilgi verirmisin?
Arkadaşlar boncuk kaynak da keratin kaynak da saça zarar vermektedir. Bunları gözönüne alarak kaynak yaptırın. Ben, halka (boncuk) kaynak saça zarar vermez dediler diye 2 ay önce yaptırdım ama geçen hafta çıkartırken mahvoldum.
Önce boncukları söküyorlar sonrada saça yapışmış olan silikonları bir madde ile yumuşatıp, tarakla sert bi şekilde resmen yolarak döküyorlar. Kaynak takıldığı kadar da saçım gitti resmen. Bir avuç dolusu saç koptu. Şimdi cılız kaldı saçlarım.
Bence, kaynak filan yaptırıp saçlarınızı mahvetmeyin. Çok uzun seviyorsanız gidin gerçek saçtan çıt çıt filan alın. Kaynak hem çok pahalı hem de saçınızı yoluk tavuk gibi elinize veriyorlar. Bi defa yaptırdım bi daha asla diyorum. Sürekli yaptıranlar delirmiş sanırım. Hem cebinize hem de saçınıza zarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?