Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Keratin nedir?
Keratin, insan bünyesinde de bulunan (tırnak, saç v.b.) protein ağırlıklı bir maddedir. Aynı zamanda keratin içeren cilt bakım ürünleri de vardır.

Keratinli kaynak nedir?
Teknolojik olarak bir ekleme ve birleştirme yöntemidir. Saçları uzatmak ve yoğunlaştırmak için etkili bir çözümdür. Bununla birlikte kaynak yöntemiyle gölge, röfle, balyaj yapılabileceği gibi, farklı aksesuarlarla saçlara çok farklı modeller verilebilir.

ınsan bünyesinde zaten bulunan bir maddenin saça zarar vermesi söz konusu olamaz. Saça takılması ve sökülmesi teknik araçlarla yapıldığı için oldukça hijyeniktir

Silikonlu kaynakla arasındaki fark nedir?
Silikon bilindiği gibi bir yapı malzemesidir. ıçeriğinde bulunan kimyasallar, elbette ki saça zarar verecektir. Özellikle silikonun saçtan sökülme aşamasında daha da ciddi riskler vardır; çünkü silikonun saçtan temizlenmesi için, yine tiner gibi kimyasal ürünler kullanılır. Bu işlem hem acı verir, hem de saçlarda yüzde 20-30 oranında kopmalar meydana gelir. Bazen de saçları kesmek gerekebilir. Silikon sıcaktan çabuk etkilenir. Saçlara fön çekme işlemini neredeyse imkansız hale getirir. Sıcak suyla duş alındığında hatta güneşlenirken bile eriyebileceğinden diğer saçlara yapışabilir. Kısacası silikon kaynak için üretilmiş bir madde değildir ve insan bünyesine uygulanması doğru değildir.

Nasıl uygulanır ve uygulama süresi nedir?
Tamamen hijyenik bir ortamda makine yardımı ile en son teknoloji kullanılarak uygulanır. Isı verilen keratin maddesi, kişinin kendi saçıyla, ilave edilecek saçı birleştirir. Uygulanacak saçın yoğunluğu ve uzunluğuna göre 1 ila 4 saat arasında işlem sonuçlanır.

Keratinli kaynağın kullanım süresi ne kadardır?
Bu süre sonunda nasıl çıkarılır?
Kullanım süresi farklı markalar için 4-8 aydır. Eklenen saç çıkarılmak istendiğinde, özel çözücü solüsyon sayesinde keratin un gibi dağılarak ilave saçın düşmesini sağlar. Bu işlem saça kesinlikle zarar vermez.

Keratinli kaynak uygulanmış saç dışarıdan bakıldığında fark edilir mi?
Keratinli kaynakta birleşme noktaları çok incedir. Aynı zamanda eklenecek saçla keratin aynı renkte olduğu için saç uzadığına bile fark etmek oldukça zordur. Teknik kurallar uygulandığı takdirde saçınızın kaynak olduğunu kimse anlayamaz

Dış etkenlerden etkilenir mi?
Yaşantınızda değişen hiç birşey olmaz. Deniz, havuz, sauna kesinlikle keratinleri etkilemez. Spor aktivitelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz.

Nelere dikkat edilmesi gerekir?
Kullanım süresini uzatmak için birkaç basit kuralı uygulamak yeterli olacaktır.
Keratin bağlantı noktalarına, saç kremi, kremli şampuan ve alkol içeren maddeler temas ettirilmemelidir.

Her uzun saçta olduğu gibi, yatarken, denize ve havuza girerken arkadan basit bir tokayla toplanmalıdır.

Tepeden uçlara doğru fırçayla taranmalıdır.

Uzun süre fönsüz kalmamalıdır.

Keratin sac kaynağının saca hicbir zararı yok kulanım süresi 4-6-8 ay kadardır sacınızın uzamasına göre değişir.

kızlar bunu güvenilir bi siteden aldım umarım kafanızdaki soru işaretleri yok olurr :)

tatlım merhabaa ben şuanda boncuk kaynak kullanıyorum başlarda cok kararsızdım ama iyiki yaptırmışım bide sarı balyaj attırdım keyfim yerinde tavsiye ederim :) kendi saçımdan farkı yok

canım bende orayı düşünüyorum ultra uçlu kaynak için fiyat hakkında bilgi verirmisin?

ben bugün sipariş ettim gg'den hem iade garantisi de var beyenmesseniz 70 cm uzunluğunda dalgalı saçın tutamını 1 TL den aldım 50 tane sadece alt kısımlara takıcam ben boncuklarıyla birlikte bu fiyata geldi bakalım yarın elimde olur heralde boshayallersmile

canım bende şişlideki yerle görüştüm ama karar veremiyorum çıkardıktan sonra saçım kötü olur diye korkuyorum ama uzun saçlarım olsunda istiyorum sence ne yapsamm??/

sLm kızLar bende boncuk kaynak yaptırmak istiyorum ama ankarada iyi yapan neresi var biLen varsa bana yardımcı oLabiLir mi???

slm kızlar bende geçen hafta boncuk kaynak yaptırmıştım.gerçek saçtan ve 100 tane ama iki gün sonra çıkarttım.çünkü küçük oğlum ve ben alışamadık.şimdi saçları satmak istiyorum aceba yardımcı olan varmı.

arkadaşlar bazıları boncuk kaynaklarımı kendim çıkarıyorum arkadaşım çıkarıyor vs şeylet söylemişler geçen sayfalarda. ben de çıkartacam artık ama kuaföre para vermektense kendim çıkartmayı tercih ederim. nasıl çıkarıyor kendileri çıkaranlar ya da arkadaşlarına çıkartanlar?

boncuk çok daha kullanışlı ve saça daha az zarar veriyor. ben 1 aydan uzun kullanmıyorum çıkarttırıp tekrar tatırmak bi süre sonra daha doğru benim bi arkadaşım 2 aydan uzun kullanıyo ama bişey olmuyo çıkarttırdıgında. yani biraz kullanımınız ve kendinizi iyi hissetmenizle orantılı süresini siz belirleyebilirsiniz ben rahatsiz hissetmistim 3 haftada mesela...

ARKADAŞLAR MERHABA.samsunda boncuk kaynagı en iyi yapan nihat saç tasarım güven.kalite.tecrübeyi bir sunan bu arkadaş bütün bayanlara boncuk kaynagı tavsiye ediyor garanti vererek üstelik bu tecrübeyi sizede tavsiye ederim:dance::dance::dance:

Arkadaşlar boncuk kaynak da keratin kaynak da saça zarar vermektedir. Bunları gözönüne alarak kaynak yaptırın. Ben, halka (boncuk) kaynak saça zarar vermez dediler diye 2 ay önce yaptırdım ama geçen hafta çıkartırken mahvoldum.

Önce boncukları söküyorlar sonrada saça yapışmış olan silikonları bir madde ile yumuşatıp, tarakla sert bi şekilde resmen yolarak döküyorlar. Kaynak takıldığı kadar da saçım gitti resmen. Bir avuç dolusu saç koptu. Şimdi cılız kaldı saçlarım.

Bence, kaynak filan yaptırıp saçlarınızı mahvetmeyin. Çok uzun seviyorsanız gidin gerçek saçtan çıt çıt filan alın. Kaynak hem çok pahalı hem de saçınızı yoluk tavuk gibi elinize veriyorlar. Bi defa yaptırdım bi daha asla diyorum. Sürekli yaptıranlar delirmiş sanırım. Hem cebinize hem de saçınıza zarar.

Bende boncuk kaynak kullandım çıkartma yapılırken saçlarımda dökülme oldu ucundaki madde saçıma karıştı temizlemekle uğraştılar tabi saçım yıprandı.

Yeni bir kaynak çıkartmışlar bu taz şikayetleri ortadan kaldırmak için ULTRA UÇLU halkalı kaynak hemen denedim çok memnun kaldım ucundaki madde dağılmadığı için saça zarar vermiyor kolayca saçımı zedelemeden çıkartıyorlar bence ULTRA UÇLU kaynak kullanın saça zarar vermiyor.

canım bende şişlideki yerle görüştüm ama karar veremiyorum çıkardıktan sonra saçım kötü olur diye korkuyorum ama uzun saçlarım olsunda istiyorum sence ne yapsamm??/

Ben çok memnunum saçın kalitesinden ve hizmetten bence dene......

canım bende orayı düşünüyorum ultra uçlu kaynak için fiyat hakkında bilgi verirmisin?

125 adet alana 25 adet hediye kampanyasından yararlandım toplamda 250tl ödedim taksitte yaptırdım.uygulama ücreti almadılar bundan önce yaptırdığım yerler alıyordu.

bende cumartesi günü kaynak yaptırdım şimdilik memnunum ama sonrasını bilmem
fakat şu varki ilk yaptırdığımda uyuyamadım boncuklar battı
2. günde kaşıntılar başladı ama şuanda rahatım bakalım artık bide ben kaynakla beraber saç rengimide değiştirdim siyah yaptım

ben de yaptıracağım haftaya ama yazdıklarınızı okuyunca çok korktumm ( kuförüm bişey olmayacağını söylüyor ve çıt çıttan daha kullanışlı olduğunu sölüyor boncuk kaynagın ama şimdi kararsız kaldımm (

boncuk kaynaktan sonra saclarım tamamen dokuldu!!!! o kadar pısman oldum kı yaptırdıgıma mahvettıler guzelım saclarımı.. 1 ay dayanabıldım sonrasında hemen cıkarttım.. saclarım cok azaldı allahtan koklerı bende oda olmasa ne yapardım kımbılır!! arkadaslar cıt cıt kullanın derım. -boncuklar yatarken sacınıza batıyor gece cok rahatsız edıyor.. - boncuklar takıldıgındakı ılk bır hafta kı bazen uzayabılıyor benım kı ıkı haftaya kadar surdu acayıp kasınıyor saclarınırız..-fon cekerken sacınızdakı boncuklar kızıyo ve sızı rahatsız edıyor.- ozenlı fon cektırmenız gerekıyor kı bunu yapabılıcek kuofor cok nadır..saclarınız asınıyor dokulmeye baslıyor..yıkaması cok zor oluyor..ben cıkarttım kaynaklarımı sukur kurtuldum.. zararın neresınden donersem kardır ..

banada kuaforler hep olumlu konustu nede olsa bu ısı yapıyorlar.. hıc kotu derler mı?? dınledım saclarımdan oldum.. kımse yaptıgı ıse kotu demez cunku para kazanıcakk.. sarısın olmasam bu kadar yanmazdım kahretsın mahvttıler saclarımı.

arkadas cok guzel yazmıss.. sana cok katılıyorummm saclarım mahvoldu!!! boncuk kaynaklarımı cıkartttım bende kaldıgı sure 1 ay ya 4 ay falan kalsaydı ne yapardım ne olurdu saclarım bılmem artık!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…