kızlar senelerdir kaynak kullanıyorummm. saçlarım çok ince telli ve çok çabuk yıpranan bir saç. yaptırdıgınız yer kesinlikle çok ama çok önemli unutmayın. ben istanbuldayım. ve benim kuaförüm gerçekten bu işi biliyor. degil ilk hafta uyuyamamak yatamamak takıldıgı andan itibaren hissetmiyorsunuz. kısacık bile olsa saçlarınız anlaşılmıyor. takış şekli çok güzel. dogal saçlarınız dalgasında taktıgı için fönsüz çok rahat kullanıyorsunuz. asla ve asla dolaşma yaşamadım b u güne kadar. dolaşan arkadaşlar boncuk kaynak yaptıranlar saçların ucu keratinleniyor ve boncukla saçınıza takılıyor. kesinlikle onları adi keratin oldugu için b oncugun içinde eriyor. buda dolaşıklık yapıyor. bugüne kadar asla öyle bişey hissetmedim yaşamadım. benim saçlarım küt olmasına ragmen kulak hizasında kimse kaynak oldugunu bile anlamadı hiç. hatta ben önümüzdeki hafta tekrar yaptırıyorum. çok arkadaşımı götürdüm ve daha memnun kalmayan çıkmadı henüz. ve zaten gitmeden 1 hafta önce rande vu alıyorsunuz. çünkü adam sabahtan akşama kadar full kaynak yapıyorum. zaten bir boyası birde kaynagı çok meşhur burda. resimi götürün ben bu renk ve bu uzunlukta bu dolgunlukta saç istiyorum diyin kesinlikle aynısı çıkıyor. ben çok memnunum. sevgiler. isteyene bilgi veririm
narlıderede yaptırıyorum cnım özelden ms j at istersen yazayım adresni tlfnunu konuş kendin gayet ucz ve çok sağlam oluyor :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?