Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

ben 2 kez boncuk kaynak yaptırdım .ilkinde kuaförüm saçıma tam 225 adet yerleştirdi,sanırım biraz kazıklandım saçlarım çok gürdü,sapsarıydı ,çok kaliteli ışıl ışıl bir saçtı...lakinnn asla düzgün uyuyamadım,boyun ağrıları,birbirine karışan saçlar ve kaşıntıdan öldüren saçlar..ne kadar yıkarsan yıka mutlaka ulaşamdığın yerler oluyor.artı mutlaka gevşiyo bir şekilde..ikinci sefer niye yaptırdın derseniz,kuaförüm keratinin saça inaılmaz zarar verdiğini söyleyip durdu,boncukta boncuk dedi ama aldım ağzımın payını asla asla aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaptırmammmmm...kuzenim keratin kaynak yaptırdı,çok memnun olduğunu söylüyor,çıkartma konusu gerçekten muamma ,yaşamadım bilemiyorum ama ben kısacık olan saçlarımı omuzun biraz altına keratinle uzatmayı düşünüyorum...yaptırınca yine yazarım buraya...

Bende 1,5 ay önce boncuk kaynak yaptırmıştım hiç memnun değilim. İlk hafta yatamıyordum batıyordu. Rahat yıkayamıyorsun tarayamıyorsun.

kızlar senelerdir kaynak kullanıyorummm. saçlarım çok ince telli ve çok çabuk yıpranan bir saç. yaptırdıgınız yer kesinlikle çok ama çok önemli unutmayın. ben istanbuldayım. ve benim kuaförüm gerçekten bu işi biliyor. degil ilk hafta uyuyamamak yatamamak takıldıgı andan itibaren hissetmiyorsunuz. kısacık bile olsa saçlarınız anlaşılmıyor. takış şekli çok güzel. dogal saçlarınız dalgasında taktıgı için fönsüz çok rahat kullanıyorsunuz. asla ve asla dolaşma yaşamadım b u güne kadar. dolaşan arkadaşlar boncuk kaynak yaptıranlar saçların ucu keratinleniyor ve boncukla saçınıza takılıyor. kesinlikle onları adi keratin oldugu için b oncugun içinde eriyor. buda dolaşıklık yapıyor. bugüne kadar asla öyle bişey hissetmedim yaşamadım. benim saçlarım küt olmasına ragmen kulak hizasında kimse kaynak oldugunu bile anlamadı hiç. hatta ben önümüzdeki hafta tekrar yaptırıyorum. çok arkadaşımı götürdüm ve daha memnun kalmayan çıkmadı henüz. ve zaten gitmeden 1 hafta önce rande vu alıyorsunuz. çünkü adam sabahtan akşama kadar full kaynak yapıyorum. zaten bir boyası birde kaynagı çok meşhur burda. resimi götürün ben bu renk ve bu uzunlukta bu dolgunlukta saç istiyorum diyin kesinlikle aynısı çıkıyor. ben çok memnunum. sevgiler. isteyene bilgi veririm

boncuk kaynak kadar kötü birşey yok istanbulda yaptırmıştım tatildeyken 2hafta yatamadım batıyor sürekli ve sürekli kaşınıyordu daha 1ay olmadan evde eşime çıkarttırdım çok daralmıştım çıkarttıktan sonra 1ay saçlarım döküldü tutam tutam hemde çok korkmuştum verdiğim 450 tl ye yazık oldu bir daha asla yaptırmam!

Az önce boncuk kaynaklarımı çıkardım,saçlarım mahvolmuş,dipleri yumak gibi düğüm ve açılmıyor,saç kremi falan sürdüm bekletiyorum belki biraz yumuşar diye..Çok fena,kestirsem desem o da olmaz çok dip bildiğin kel kalırım..Ne yapacağımı bilemedim ,fikri olan var mı? :1no2:

ben çıkarttıktan sonra kestirmek zorunda kaldım ve iyikide kestirmişim çok kısalmıştı ama olsun şimdi tekrar kestiricem anca kendine gelicek saçım...zeytinyağı yağı sür canım en güzeli!

işte arkadaşlar eger kaynak saçların ucundaki keratin ve saça takılan boncuklar kötüyse ki genelde öle kullanıyolar kesinlikle saçlar düğüm düğüm oluyor dolaşıyor ve keratin olan yer diplerde kaşıntı yapıyor. batma olmasıda takılış şekli yanlış oldugundn. gerdirerek takıyorlar onun için. düşünün bakın ben saçımda jole ile bile uyuyamayan br insanım. kaynaklar hiç ama hiç rahatsız etm,yor

hiç bişey olmasa bile en azından keratinler saçı birbirine yapıştırıyor. bu bile taranma işleminde sçların kopmasını sağlıyor. ben bir kere yaptım bin kere pişman oldum.

mrb arkadaslar bende yaklasık 8 aydır kullanıorum kaynak cok memnunum saclarım sarı fakat ben sımdı renk degıstırmek sıyah yapmak ıstıyorum :S ama kuaförüm daha doqrusu kaynaklarımı yaptırdıgım yer bana bu durumda kaynaklarını boyamak yerine yenıden takalım sıyah kaynak sacınıda siyah yapalım dedi yani benım kendı sacımın boyasını ve yaklasık 150 tane cıvarı yenı sıyah kaynaqı bna 250 ye takıcagını söledi fakat bende bunu yaptırrıken 400 ytl para vermıstım ve 7 8 ay oldu henuz yani yenıden bu parayı vermek ıstemıorm sımdı hemde elımde kalan bu sarı sacları napıcam o zmn suankı kaynaklarımı boyarsada nasıl olur bılmıorm akar mı boya zamanla pısman olurmuyum :S zaten onada 180 dedi :S kendı saclarım cok gec uzuo bı uzasada kurtulsam aslında su kaynak derdınden sarıdan döndüqümde pişman olurmuyum onuda tam bılmıoyrum ama dıp rofle zamanım geldı her türlü cıkartıp yenıden taktırıcam kaynaklarımı kuaförler gercekten dip röfleyı ıyı yapamıyorlar yada yapıolar ama bana rast gelmedı bın tane kuaför denedım ama ıstedıgım gıbı platıne yakın bi sarı tutturamadıkları ıcın memnun kalmıorum aslında bırazda bu yuzden sıyah yapmak ıstıyorum ben cunku ya sımsıyah yada sapsarı olmasından yanayım ara renklerı pek sevmıyorum sizce napmalıyım yardımcı olun bana lütfen .. birde banu senin bu kdr güvendiqin yer neresi fiyatları nasıl acabaa beni bilqilendirirsen sevinirim

ıyi günler Banu Hanım.
Kaynak konusunda anladığım kadarıyla oldukça tecrübelisiniz. ben de boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum yanlız çok seyrek ve ince telli saçlara sahibim. Şu an çıt çıt kullanıyorum ama çoğu zaman uğraşmak epey zor oluyor. (kendi saçlarımın dalgalı ve çıtçıtların düz olmasından)
ışin uzmanlarıyla çalışmanın önemli olduğunu söylemişsiniz. kaynağı hangi kuaföre yaptırdığınızı öğrenmek istiyordum. Ayrıca uyarıcağınız bi konu varsa tavsiyelerinizi de istiyorum. yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler.ben özel msj atamıyorum siz yollayabilirseniz sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende kaynak düşünüyorum ve bugün kuaförüme gidip konuştum.keratinin çok zarar verdiğini söyledi.boncuk olan ise takan kişiye bağlıymış.eğer uygulama düzgün yapılırsa sorun yaşamazsın dedi.bu kadar yorumu okuduktan sonra kararsız kaldımbende saçları az olanlardanım çünkü boncuk kullanan arkadaşlardan geniş bilgi alabilirmiyiz acaba özellikle şu çıkartılınca sorun oluyor kısmına kafam çok takıldı..şimdiden teşekkürler

öncelikle herkese tekrar merhaba.
yaklaşık 6 senedir kaynk kullanan biri olarak evet bayagı tecrübeliyim. keratin evet çok zarar veriyor ve çok rahatsız edici. asla tav. etmiyorum. ben ilk keratin yaptırmıştım. sonra hep boncuk kullandım. ama boncuk kaynak demek saçıma zarar vermicek anlamına gelmyr. gerçekten çok iyi bilen bir yere yaptırmak gerekiyor. kesinlikle bu çok öenmli arkadaşlar. saçı takan işini iyi bilirse inanın saçlarınıza bişey olmuyor. tam tersine çok rahat uzatıyorsunuz saçınızı. kaynakları çıkarırken tabiki dökülme oluyor ama bu dökülme kaynaklıyken saçlarınız boncuklara sıkıştırılmış oldugu için normalde dökülmesi gereken saçlar arkadaşlar. boncuklar çıkınca size sanki saçlarınız çok dökülmüş gibi geliyor birden ama normal dükülen ve boncukta sıkışan saçlar. benimde saçlarım zayıf ve çok ince ama bir sorun yaşamıyorum. kaşınma huzursuzluk ve rahatsızlık batma yaşamıyorum. tabii bu saçı takanla kaynagı yapanla alakalı. 1.5 senedir gittiğim kuaför bu işin ehli inanın. önceki yaptırdıgım yerlerde 1 haftda da çıkardıgım bile oldu. benim kuaförüm 400 450 civarı yapıyor. ama tabii ekstra şeyler isterseniz bilemem. yeri ataköyde int sitesi megs kuaför olarak yazın çıkıyor

narlıderede yaptırıyorum cnım özelden ms j at istersen yazayım adresni tlfnunu konuş kendin gayet ucz ve çok sağlam oluyor :=)

mrb bende izmirde kaynak yaptırmak istiyorum bana yardımcı olursan sevinirim narlı dere de hangi kuaför söleyebilirmisin ? fiayt konusunda da bilgilendirirsen sevinirim.senin yaptrdgn boncuk kaynak sanırım bütün sitedeki yazıları okudum sonunda anladgm bu işi ii yapana yaptırınca bişi olmuo sen ve milda adındaki üyenin deneyimli ve izmirli oldugunuzu gördüm kısa sürede cvp yazarsan sevinirim çokkkkkkk teşekkür ederimm hihoyyytaklinialirimsmile

ben şimdi üye oldum özel msj atamıorsunuz die bi uyarı geldi o yüzden buraya yazdım kusura bakma

1 ay falan oluyor kaynak yaptıralı..
Boncuklu kaynak yaptırdım çok memnunum. Normal saçım gibi kullanıyorum 50 tane taktırdım, 100 tane ya da 50 tane daha taktırıcam. Sadece ilk gün yatarken biraz rahatsız ediyor yeri normal saçın gibi alışıyorsun.

Ayrıca, boncuk kaynak yaptıranlar her 3 ayda bir, kaynaklarını yeniletsinler saç uzayınca hep aynı boncukla kalınca karışmaya neden oluyor

..opuyorumnanaktan

kendi kuaförümde taktırdım saçım uzadığında sizin dediğiniz gibi karışma oldu, arkadaşım uzunsaclar.com'da taktıdı ve çok menun kaldı bende denemek istedim.Uzunsaclar.com sitesinin şişli'deki yerine gittim Ultra uçlu halkalı kaynak taktırdım kaynak uzmanı mehmet ali bey uyguladı ve saçlarımda hiç karışma yok çok memnunum çok rahat kullanıyorum. Herkeze tavsiye ediyorum.

ben boncuk kaynak yaptrmıştım. ilk zamanlar memnundum kısa zamanda kendi saçım gbi alıştmm ama son zamanlara dooru baya karışmalar oldu saçımda ve 3 ay sonra çıkarmaya gittiğmda dökülen saçlarmı görünce baya pişman olmuştum taktırdııma şimdi onları çıt çıta dönüştürmei düsünüorummm:1rolleyes:

yaklaşık 4 sene önce baya ünlü işinin ehli bir kuaförde yaptırdım kaynaklarımı.. ilk günler yatağıma yatamadım acıdan.. daha sonra alıştım ama şöööyyle diplerinden bi güzel yıkayamadım dolayısıyla kendimi hep kötü hissetttim.. :kedi: daha sonra bi baktım silikonlar yıkandıkça elime geliyor, hadi onu da geçtim kuaförde şekil verdirmek gerekiyor ve kuaförün özellikle silikonsa çok dikkat etmesi gerekiyor.. ki kuaförümünde elinde kalıyodu 2 ay gibi bi süre geçince lmaz: daha 3 buçuk ay gibi bi süre sonra çıkarmaya gittiğimde aman allahım her saçta için gitti acıdan.. çok canım yandı inanın.. koca bir avuç dolusundan fazla saçım gitti :çok üzgünüm: elimi saççıma bi atıyorum arkadaşlar saçlarım gitmiş ufacık bişi kalmışş.. ben biriken saçlar fln olduğuna da inanmıyorum okadar etkilemez yani. ozaman normalde dökülseydi okadar azııccık mı kalıcaktı gür saçlarım.. ki baya da gürdü kuaförler zorlanırdı yanii.. neyse arkadaşlar bence bırakın kendisi uzasun ama saçlarınızı mahvetmeyin.. kullanması zor sürekli bakım istiyo, birbirlerine yapışıyo, içi içine karışıyo.. bide fön çekerken onları ayırıyolar allaah gitti saölar diyorum.. ohh şimdi çok mutluyum yıkıyorum bakım yapıyorum uzatıyorum kendi saçı gibi yok insanın..

nilüfercim merhaba..
bende 4 senedir kaynak yaptırıyorum ama hepsi keratin kaynaktı.boncuk hic denemedim..
ve cokta memnunum bence nerde yaptırdıgın cok önemli..önceleri Kordon da özel bir saç merkezinde yaptırmıştım, 4 sene önce yaklasık 800 milyon gibi bir para ödedim..
ama sonradan akıllandım ve arastırmalarım sonucunda bu fiyatı 350 liraya cekmeyi basardım..
ve gercekten cokta memnun olarak kullanıyorum.ıstersen sana iki adres verebilirim..
ama boncuk kaynağı hiç denemedim açıkcası..
ömrü uzun mudur ve dogal duruyormu bilen varmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…