- 11 Haziran 2011
- 2.001
- 38
- 358
- 42
Forumda yorumlarınızı okudum. izmirde boncuk kaynak yaptırmayı düşünüyorum. forumda hemen hemen herkesin kaynakla ilgili yorumları olumsuz.siz nerde yaptırdınız? hala memnun musunuz? tşk ederim..
canım ben 2009da nişanım için çıtçıt aldım hairbosstan gerçek saç dediler her işlemi yaptırabilirsin dediler ama saç hep ensemde karışıyordu meğer sonradan öğrendimki gerçek saça sentetik saç karıştırdıklarında oluyormuş o karışma yani benim o çıtçıt ya full sentetik yada karışık.bi defada rengini açtırmayı denedim kuaforde saç keçe gibi oldu ve doğru dürüst açılmadı rengi yani hairboss deyince benim tüylerim diken diken oluyor.
benim saçlarım da kulak hizasındadır ancak hani olur ya böyle uzunlu kısalı asimetrik bi kesim öyle işte.
kızlar, internette izmir için araştırma yaparken Pırlanta Saç Kaynak diye bir yer buldum..
karsıyakadaymıs..bilgisi olan var mı?
izmirde kaynak yaptırmak isteyen arkadaşlar çok uygun fiyata kaliteli ve gerçek saçla kaynak yapılır..ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim
keratinli kaynak ne boncuk kaynak ne? biri anlatabilir mi lütfen kafam karıştı. bende yaptırmayı düşünüyorum kaynak.
Özel mesaj atacaktım ama kapalı .Merkez ismi vermek yasak(Özel mesajınızı açarsanız detaylı yazabilirimyerimseniben
Arkadaşla bu boncuk kaynağı doğru yere yaptırmak çok önemli
ben yaklaşık bir senedir kullanıyorum
ortalama 2,5 ayda bir söktürüp geri taktırıyorum
dolaşma saçta dökülme olmadı
kullanılan saç boncukların dizaynı çok önemli
ve öyle abartılan rakamlardada yaptırmıyorum
boncuk kullandığım belli bile olmuyor
ve ben dip boyamı bakımımı da yapabiliyorum engel değil
İzmir'de olan arkadaşlara kuaförüme yönlendirip yardımcı olabilirim
izmirde kaynak yaptırmak isteyen arkadaşlar çok uygun fiyata kaliteli ve gerçek saçla kaynak yapılır..ayrıntılı bilgi isteyen olursa yardımcı olabilirim
öncelikle herkese tekrar merhaba.
yaklaşık 6 senedir kaynk kullanan biri olarak evet bayagı tecrübeliyim. keratin evet çok zarar veriyor ve çok rahatsız edici. asla tav. etmiyorum. ben ilk keratin yaptırmıştım. sonra hep boncuk kullandım. ama boncuk kaynak demek saçıma zarar vermicek anlamına gelmyr. gerçekten çok iyi bilen bir yere yaptırmak gerekiyor. kesinlikle bu çok öenmli arkadaşlar. saçı takan işini iyi bilirse inanın saçlarınıza bişey olmuyor. tam tersine çok rahat uzatıyorsunuz saçınızı. kaynakları çıkarırken tabiki dökülme oluyor ama bu dökülme kaynaklıyken saçlarınız boncuklara sıkıştırılmış oldugu için normalde dökülmesi gereken saçlar arkadaşlar. boncuklar çıkınca size sanki saçlarınız çok dökülmüş gibi geliyor birden ama normal dükülen ve boncukta sıkışan saçlar. benimde saçlarım zayıf ve çok ince ama bir sorun yaşamıyorum. kaşınma huzursuzluk ve rahatsızlık batma yaşamıyorum. tabii bu saçı takanla kaynagı yapanla alakalı. 1.5 senedir gittiğim kuaför bu işin ehli inanın. önceki yaptırdıgım yerlerde 1 haftda da çıkardıgım bile oldu. benim kuaförüm 400 450 civarı yapıyor. ama tabii ekstra şeyler isterseniz bilemem. yeri ataköyde int sitesi megs kuaför olarak yazın çıkıyor
kızlar benim saçlarım çok seyrek geçen gün kuaförde arkadaşımın saçını kestirirken sordum kaynak yalaım dedi ne kadara yaparsın dedim 800 tl dedi ben pek bilmediğimden piyasayı saçı sen getirirsen 200-250ye takarım dedi sizce bu fiyatlar nasıl
Saçımn rengi farklı olsn diye 2 gün önce iki tane kırmızı kaynak taktırdım.Sadece 2 tane taktırmış olmama rağmen tararken ve yıkarken problem yaşadım. Diğer kaynak çeşitlerini bilmem ama boncuk kaynağı tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?