bende binbir hevesle saçıma boncuk kaynak yaptırdım 3 ay kullandım ense kısımlarım okadar dolaşmıştıki taşınma telaşım falan derken birtürlü söktürememiştim.Neyse kaynaklarrı çıkarttırdım tekrar çıtçıta döndüm şuan yarım ay çıtçıt ve yanlarada tekli çıtçıtlardan kullanıyorum kaynaklıyken daha doğal duruyordu (rüzgardan görünmediği sürece)artık kaynak asla düşünmüyorum çok itina göstermek gerekiyor ve 2 aydan fazla bekletmemek gerek saçlarım çok yolundu çok 1 ay olacak söktüreli böyle daha mutluyumbende bayram için sadece 50 tane taktırmayı düşünmüştüm sadece yan iki tarafa 25 25 bu yorumları okuduktan sonra vazgeçtim gibi saçlarım sarı ve biraz az hani gür durmasını istiyodum ne yapacağımı şaşırdım
sevgili gulsah merhabalr,
bende hair boss tan cok dertliyim sana tamamen katılıyorum.
yaklaşık 5 yıldır kaynak yaptırıyorum bunun son 1,5 yılı da hair boss ta yaptırdım .önceleri gayet iyilerdi fakat iyice bozdular ve havalandılar.birde oranın sahibi adam bir ukala, hic sormayın.. kendini begenmisin teki.
bir kere arkadasımı kovmus dukkandan, nedenine inanamadım...kendi taktıgı kaynakların kesimini begenmemis ve "git nerede kestirdiysen orda yaptır" demis
ve biliyormusunuz kuaförde kendi gönderdigi biryer..
böyle insanların iş yapabildigine inanamıyorum, cok yazık
kendileri sacların 100% gercek oldugunu soyluyorlar ama malesef degil.benimde gittigim kuafor anladı bunu..
su cankayadaki dünya sac merkezi aklıma yattı.
izmirde baska önerisi olan varsa paylaşalım kızlar
Merhabalar, bende fikirlerimi paylaşıyım sizinle:)
boncuk kaynak / çıt çıt
-evet doğal duruyor / o da doğal duruyor
-saçınızı yıkarken kendi saçınızda, kaynak saçta aynı oranda açıldığı için renk farkı olmuyor / fakat çıt çıtta bu sıkıntı var.
-en fazla iki ayda bir ekstra ücret ödeyip saçı yukarı çektirmek gerekiyor. / böyle bir sıkıntı yok :)
-saçtan çıkartırken çok acıyor (benim canımdan can gitmişti resmen bi tutamda saçım kalmıştı sonunda) / böyle bir risk yok :)
-pahalı bir işlem / evet çok ucuz değil ama boncuk kaynağa göre çok daha uygun
-uyurken çok sıkıntı oluyor / böyle bir sıkıntı yok :) istediğin zaman tak çıkar
-saça şekil verirken boncuk kaynaklı saç daha kolay oluyor sanırım. mesela toplattırıcaksın kolay oluyor / fakat çıt çıtta biraz daha zor.
kızlar aklıma geldiği kadarıyla bişeyler yazmaya çalıştım. daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama faydalı olur umarım :)
ben boncuk kaynakta kullandım çıtçıtta kullandım. kesinlikle çıt çıt saçı tavsiye ediyorum. geçen hafta istanbuldan bir yerden çok uygun bir fiyata aldım. çingene pazarlığı ile :)
5 parça istediğim renge boyanmış hali ile 200 tl ye aldım. gerçek saçtır aynı zamanda.
isteyen olursa bi kaç yer önerebilirim kızlar.
uzun saçlı günler herkese :)
kızlar ben de keratin kaynak istiyorum yaaaa boncugun çok rahatsız edici görünümü var onu asla düşünmem ama keratin sanki çok daha dogal yaptıranların yorumunu almak istiyorum
canım ben haziranda taktırdım eylül sonunda çıkarttırdım keratin kaynağı bakımları yapıldı ekimde tekrar taktırdım yani 5aydır kullanan biri olarak diyebilirimki çok rahat boncuktaki görüntü ve rahatsızlık hissi yok . boncuk kaynakla saçını sıkı sıkı at kuyruğu yapamazsın mesela kenarlardakiler metal metal görünür ama keratinde bu problemler olmuyor
canım bu yorumun cok rahatlattı beni kaynakların hepsini arastırdım en güzeli kerantin olanı sanırım peki senin kaynaklar ne kadara mal oldu acaba:44:
kızlarr erkek gibi saçlarım vardı.. dün mikro keratin kaynak yaptırdım :) rapunzel oldum bir anda :) çok mutluyum.. kullanması da çok rahat.. ağırlık hissi vs yok.. biraz pahalı ama.. değdi diyebilirim ... çünkü kısacık ( 5cm) saçların tamamına yapıldı.. izmirde şirinyerde
Bana da bir iki tane kopacagini solemisti ama asagi inmesine sasirdim dogrusu.. neden oluyor ki?? Cekince bile kopmazken .. bize de yaz nedenini ogrenince tatliim..
tatlım nemli değil saçlarım gittim bugün dediğin gibi herhagi bir ücret almadılar aslında çok iyi bir yer günde birçok saç yapıyorlar fakat 2-3 kişiyede aynısı olmuş kullandıkları keratinden olmuş bir hata varmış hemen düzelttlr eğer birdaha sorun yaşarsan gel komple çıkartıp tekrar takacağım dedi tek tek kontrol etti hepsini hatta gözleri önünde gösterdm bir saçımı çektm hafifce elime geldi onlarda şaşırdılar bu kadar olmasına hemen müdehale edildi şimdi aman aman nazar değmesin harika sağlamlar bakalım bir hafta sonra anlarım :)canımm ücretsiz takar o düşenleri.. o konuda canını sıkma.. peki sen ne kadara yaptırdın?? bu arada senin olayı bnm kuaföre anlattım.. saç nemliyse kaynak tutmaz dedi.. yenilenmesi lazım dedi.. bir de seninki de extend magic mi tatlımm ?
Sevindim cnmm sorunun halledilmesine .. :) aslinda benimde odum kopuyor elimde kalick diye.. umarim sorun yasamayiz canimm.. gule gule kullanalim
evet canım şimdi çok mutluyum yıkadım filan bir sorun yok bu sefer oldu sanırım. bendede çok büyük bir korku oldu o yalnızken düşse sorun değilde benimkiler arsız utanmaz toplum içinde elimde kalıyorlar:) kesinlikle katılıyorum güle güle cici cici gönlümüze göre kullanalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?