Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

bende binbir hevesle saçıma boncuk kaynak yaptırdım 3 ay kullandım ense kısımlarım okadar dolaşmıştıki taşınma telaşım falan derken birtürlü söktürememiştim.Neyse kaynaklarrı çıkarttırdım tekrar çıtçıta döndüm şuan yarım ay çıtçıt ve yanlarada tekli çıtçıtlardan kullanıyorum kaynaklıyken daha doğal duruyordu (rüzgardan görünmediği sürece)artık kaynak asla düşünmüyorum çok itina göstermek gerekiyor ve 2 aydan fazla bekletmemek gerek saçlarım çok yolundu çok 1 ay olacak söktüreli böyle daha mutluyum

yalnız değılmısım demek:26: ben de HAİR BOSS'ta yaptırdım saçlarımı,ilkinde çok memnundum çok özenmişlerdi saç rengine ve kalınlığına, ama 2.gidişimde baya özensizdiler ve gerçekten de o adam kendini beğenmişin teki, kendini ilah sanıyor, baya araştırıp gitmiştim ama 2.yaptırışım fiyasko oldu, sökülmesi gerrrçekten çok acılıydı keratin kaynağın, saçım baya yolundu, ayrıca ilk takılanlar baya azaldığı için eklemek gerekti, sonra dibim geldiği için boya işlemi yaptırdım kendi gönderdiği kuaföre ve kumral sarı yansımalı saçlarım aynı renk olsun dediğim halde kapkara kızıllı bişe yaptı gönderdi, kendi sonradan ekleyeceği saçları da oturduğum kuaför koltuğunda seçti, 2 tane tuttu böle, halbuki benim saçlarım çok ince telli ama takılanlar,, rengi ve doku itibariyle hani senelerce kına yaptıranlar olur ya kapkalındır telleri aynı öyle duruyo, yani kendi saçlarımla takılanlar arasında çok ton farkı var,ayrıca kenarlada azııcık saç bıraktılar takarken toplayınca gözüküyo sinir oluyorum,çok uzattım ama gitmeyi düşünen varsa gitmesin diye ayrıntılı yazıyorum bi dahaki gidişime farklı bi yer bulcam taktıklarını atıcam,kendi saçımı boyatıp kendim seçicem kaynakları,ayrıca o adam sürekli yanımda küfrediyodu başka müşterileri için..neler neler yanı tövbeee bi daha gitmem ayrıca taktıgı saclar karısık olablir sentetikle yakınlarım çok parlak,karısık olabılır dıyolar bılmıyorum HAİR BOSSTAN UZAK DURUN!

Merhabalar, bende fikirlerimi paylaşıyım sizinle:)

boncuk kaynak / çıt çıt
-evet doğal duruyor / o da doğal duruyor
-saçınızı yıkarken kendi saçınızda, kaynak saçta aynı oranda açıldığı için renk farkı olmuyor / fakat çıt çıtta bu sıkıntı var.
-en fazla iki ayda bir ekstra ücret ödeyip saçı yukarı çektirmek gerekiyor. / böyle bir sıkıntı yok :)
-saçtan çıkartırken çok acıyor (benim canımdan can gitmişti resmen bi tutamda saçım kalmıştı sonunda ) / böyle bir risk yok :)
-pahalı bir işlem / evet çok ucuz değil ama boncuk kaynağa göre çok daha uygun
-uyurken çok sıkıntı oluyor / böyle bir sıkıntı yok :) istediğin zaman tak çıkar
-saça şekil verirken boncuk kaynaklı saç daha kolay oluyor sanırım. mesela toplattırıcaksın kolay oluyor / fakat çıt çıtta biraz daha zor.

kızlar aklıma geldiği kadarıyla bişeyler yazmaya çalıştım. daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama faydalı olur umarım :)

ben boncuk kaynakta kullandım çıtçıtta kullandım. kesinlikle çıt çıt saçı tavsiye ediyorum. geçen hafta istanbuldan bir yerden çok uygun bir fiyata aldım. çingene pazarlığı ile :)
5 parça istediğim renge boyanmış hali ile 200 tl ye aldım. gerçek saçtır aynı zamanda.

isteyen olursa bi kaç yer önerebilirim kızlar.

uzun saçlı günler herkese :)

çok doğru bilgiler canım.Benim de saçlarım 1 yıldır boncuk kaynak çok emnunum evet,ama 2-3 ayda bir tekrar bakıma gidip kaynaklarımı biraz daha yukarı taktırmam gerekiyor...O da biraz maliyet tabi...Ama ben pek zararını görmedim tabi düzgün kulanmak şart...

kızlar ben de keratin kaynak istiyorum yaaaa boncugun çok rahatsız edici görünümü var onu asla düşünmem ama keratin sanki çok daha dogal yaptıranların yorumunu almak istiyorum

Son düzenleme:
kızlar ben de keratin kaynak istiyorum yaaaa boncugun çok rahatsız edici görünümü var onu asla düşünmem ama keratin sanki çok daha dogal yaptıranların yorumunu almak istiyorum

canım ben haziranda taktırdım eylül sonunda çıkarttırdım keratin kaynağı bakımları yapıldı ekimde tekrar taktırdım yani 5aydır kullanan biri olarak diyebilirimki çok rahat boncuktaki görüntü ve rahatsızlık hissi yok . boncuk kaynakla saçını sıkı sıkı at kuyruğu yapamazsın mesela kenarlardakiler metal metal görünür ama keratinde bu problemler olmuyor

Kimi diyor nomal dökülen saç kaynakta sıkıştığı için birden dökülünce çok gibi görünüyor, kimi diyor çok yoluyor saçı.. Çok kafam karıştı. Aynı kuaförün içinde bile kuaförle çırağı farklı şeyler söylüyor.

Platin sarıdan dönüpte saç kaynağına başvurmadan saçlarını adam eden var mı ?

canım bu yorumun cok rahatlattı beni kaynakların hepsini arastırdım en güzeli kerantin olanı sanırım peki senin kaynaklar ne kadara mal oldu acaba:44:

canım bu yorumun cok rahatlattı beni kaynakların hepsini arastırdım en güzeli kerantin olanı sanırım peki senin kaynaklar ne kadara mal oldu acaba:44:

canım benim 600liraya yaptılar gerçek saç kahverengi biraz açtık renginni 150tane taktı sonra yapan abla yanlara biraz daha atcam ben dedi 10tane falan daha atmıştır işte tüm işlemler dahil fiyat bu.
sonra söküp bakımını yapıp tekrar takmak için de 200tl aldı.

kızlarr erkek gibi saçlarım vardı.. dün mikro keratin kaynak yaptırdım :) rapunzel oldum bir anda :) çok mutluyum.. kullanması da çok rahat.. ağırlık hissi vs yok.. biraz pahalı ama.. değdi diyebilirim ... çünkü kısacık ( 5cm) saçların tamamına yapıldı.. izmirde şirinyerde

bende mikro jel keratin kaynak düşünüyorum acaba nereye yaptırdın ne kadara yaptırdın canım?

Canim kuafor umit diye geciyor, 100 grmi 800 tlye yapti. Netten umit kus diye aratirsan teline ulasabilirsin canim. Sirinyerde vergi dairesinin karsisi.

bende 10gün önce keratin kaynak yaptırdım nasıl güzel oldu kimse anlayamadı hatta başka kuaföre gitmiştim kaş aldırmak için kadın saçlarıma bayıldı o bile anlamadı ben söyleyince şaşırdı harika olmuş dedi aradan 10 gün geçti 2 tanesi şimdiden koptu bile.o kadarda dikkat ettim ilk takılırken 0.5cm vardı saçımla arasında şimdi 1.5 -2 cmmi buldu saçım okadar hızlı uzamayacağına göre aşağıya iniyor demekki moralim bozuk çok birtek benimmi başıma geldi böyle birşey acaba.2 gün sonra kuaförümede gidip göstereceğim.

Bana da bir iki tane kopacagini solemisti ama asagi inmesine sasirdim dogrusu.. neden oluyor ki?? Cekince bile kopmazken .. bize de yaz nedenini ogrenince tatliim..

Bana da bir iki tane kopacagini solemisti ama asagi inmesine sasirdim dogrusu.. neden oluyor ki?? Cekince bile kopmazken .. bize de yaz nedenini ogrenince tatliim..

tamam canım yarın gidip soracağım brezilya fönü yaptırdım 3 -4 gün bekledim yıkandı birgün sonra kaynağımı yaptırdım.kendi kendimi teselli etmek için aaa saçlarım uzadı demekki filan diodumda görümcemin yanında kopunca gülme krizi tuttu ikimizide resmen elimde kaldı rezil oldum.bizim gelin gittiği yerde hatıra bırakıyor diyor :) ama bir yandanda çok üzüldüm sonuçda para verdim bir ay bari kullansaydım o kadar üzülmezdim 10 günde başıma böyle birşey geldi

canımm ücretsiz takar o düşenleri.. o konuda canını sıkma.. peki sen ne kadara yaptırdın?? bu arada senin olayı bnm kuaföre anlattım.. saç nemliyse kaynak tutmaz dedi.. yenilenmesi lazım dedi.. bir de seninki de extend magic mi tatlımm ?

tatlım nemli değil saçlarım gittim bugün dediğin gibi herhagi bir ücret almadılar aslında çok iyi bir yer günde birçok saç yapıyorlar fakat 2-3 kişiyede aynısı olmuş kullandıkları keratinden olmuş bir hata varmış hemen düzelttlr eğer birdaha sorun yaşarsan gel komple çıkartıp tekrar takacağım dedi tek tek kontrol etti hepsini hatta gözleri önünde gösterdm bir saçımı çektm hafifce elime geldi onlarda şaşırdılar bu kadar olmasına hemen müdehale edildi şimdi aman aman nazar değmesin harika sağlamlar bakalım bir hafta sonra anlarım :)

Sevindim cnmm sorunun halledilmesine .. :) aslinda benimde odum kopuyor elimde kalick diye.. umarim sorun yasamayiz canimm.. gule gule kullanalim

Sevindim cnmm sorunun halledilmesine .. :) aslinda benimde odum kopuyor elimde kalick diye.. umarim sorun yasamayiz canimm.. gule gule kullanalim

evet canım şimdi çok mutluyum yıkadım filan bir sorun yok bu sefer oldu sanırım. bendede çok büyük bir korku oldu o yalnızken düşse sorun değilde benimkiler arsız utanmaz toplum içinde elimde kalıyorlar:) kesinlikle katılıyorum güle güle cici cici gönlümüze göre kullanalım

malesef yine düştü 5-6 tane tekrar yaptrdım az önce iki tane daha gitti tekrar gitmeyeceğim artık.izmirde gerçekten iyi olan memnun olduğunuz bir yer varmı gidip düşenleri taktırıyım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…