Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

:teytey:arkadaşlar selam saçlarım kaynak nasıl daha uzun kullabilirim,bilgi ve önerilerinizi bekliyorum

selam..boncuk kaynak deyince kuaförümü tek geçerim.2 senedir kullanıyorum saçımda sadece dökülmesi gerekenler dökülüyor.kaynak bakımını sadece yıkama esnasında karıştırmadan diplerinden bol köpürterek yıkayıp sadece maske yapman yeterli olacaktır.ilk günden beri kuaförümün tavsiyelerine uyuyorum ve her satın aldığım saçı 8 ay kullanıyorum.işlemi yaptırdığın salon çok önemli.yakınsanız eğer hem kaynak

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef yine düştü 5-6 tane tekrar yaptrdım az önce iki tane daha gitti tekrar gitmeyeceğim artık.izmirde gerçekten iyi olan memnun olduğunuz bir yer varmı gidip düşenleri taktırıyım bari

yaa canım benim o kadar çok koptu kiiii valla artık benim için banyo yapmak fobi oldu... 20ye yaklaştı kopanların sayısı.. bir türlü fırsat da bulamıyorum gitmek için.. benim saçlarım çok kısaydı onun için acaba bilmiyorum ama.. valla o kadar verdiğim paraya yazık ilk zamanlar sorun yoktu ama şimdi çeksem elimde kalıyor.. dedikleri gibi keratin mi kalitesiz acaba ? sen neler yaptın? buarada nerdeydi canım senin kuaförün?

aynen canım yemin ederim korkudan neredeyse soğuk suyla yıkar oldum saçlarımı elimde kalıyorlar pat pat düşüyor hepsi düşenleri ayırdım dökülen iyice dökülsün yeni bir yer bulup topluca yaptıracağım izmir karşıyakada bir yerde yaptırdım

benim ki de şirinyerde .. geçen gün gittim, cok sıcak suyla yıkıyorsundur ondan düşüyor dedi.. ama ben çok sıcak suda yıkanamam ki.. bahane sanırım.. düşenleri taktı.. sonra saç gelince arıcam daha ekleriz dedi... ücret de almadı ama.. düşcek diye ödüm patlıoyor

bahaneleri hemen hazır banada aynını söylediler bu işten anlayan birine sordum netten malesef izmirde değil ama bilgilendirme yaptı hiç bir şekilde düşmemesi gerekir 1-2 normal ama 20-30 çok fazla silikon kaynak değil dedi keratin bu malzemeyi ucuz kullanmışlardır yazık verdiğin paraya dedi sinirden delircem ayıp ya bir kere yaptırmıyor ki insan belki 4-5 yıl kaynak yaptırcam ben müşteri kaybettiler 3-5 kuruş için en kısa sürede bir yer var oraya gidip bir iki tanesini taktırcam baktım iyi malzeme dökülmüyor tamamını ordan yaptırcam sürekli tedirginim bir yerde kopacak olmadık bir yerde düşecek diye annem mutfağından kovalıyor nişanlım saçımı seviyordu elleme saçımı kopacak dedim gülme krizine girdi yani rezil oldum tanıdığım herkes dalga geçiyor yolunmuş tavuğa döndüm saçımın bir tarafı uzun bir tarafı kısa zaten azcık saç kaldı off off :) eğer olurda kuaför değiştirirsen ve memnun olursan haberlerini bekliyorum benide yönlendirirsen sevinirim bende bu yere gideyim sana haber veririm

Ya evet aslinda haklisin canim yaa, sicak dusa bile dayanmiyorsa..kalitesiz işte, ben mecbur olmasam asla yaptirmazdim.. Kullanmasi cok zor, saclarim küt olsa bile kendi sacin gibisi yok, stresi yetti.. kiyamam sen bide nişanlısin..bidaha ist.a gitsek daha mantikli:)

olacağı o zaten bu gidişle:) 3-4 ayda bir giderim hiç değilse sinir olmam mis gibi kullanırız :)

olacağı o zaten bu gidişle:) 3-4 ayda bir giderim hiç değilse sinir olmam mis gibi kullanırız :)

kızlar dayanamadım ya yazışmalarınızı okuyup duruyorum ben daha önceki sayfalarda da yazmıstım benimde saçımda keratin kaynak var bu aynı yere 2.yaptırışım bir kere bile kopma dökülme olmadı ki ben sıcak suyla yıkanırım fön çektiriyorum maşa yaptırıyorum hiçbişe olmadı bana sadece maşanın direk keratine gelmemesi gerektiğini söylediler ben de sadece ona dikkat ediyorum. ne olur gidin gösterin bu dediğim yere çankayada izmir peruk center yazıp googlede arayın çıkıyor. benim saçlarım baya uzadı yanmışlardı 1,5- 2 ay sonra çıkartırıp güzel bi kesim yaptırıp kendi saçlarımı kullancam artık inşallah en güzel kaynak bile insanın kendi saçını tutmuyor.

banada keratine değmesin yeter demişlerdi ama dediğim gibi yıkamamdan bile dökülüyor ben gidiyorum saçlar arkamdan geliyor:) düşecek tahminm 7-8 saç daha var onlarda dökülsün gidip yaptıracağım dediğin yeri deneym bir canım teşekkürler eğer sağlam birşey yaparlarsa dualarımı alacaksın haberin olsun

aaa ben biliyorum orayı :) ama benim saçım çok çok kısa.. o yüzden mikro kaynak tercih etmiştim.. acaba orası da mikro kaynak yapıyo mu? asker traşı gibi saçım üfff insanın kendi saçı gibi yok tabiyki dee..

benim bir sorum var ..
6aydır boncuk kaynak kullanıyorum gecen ay yenilemek için çıkardığımda sanki saçlarımın yarısı yok olmuş gibi geldi. yani elim o kalın gür saçlara alışmış olabilir boncuk kaynak var diye ama bu kadar da az değildi saçlarım sizde de böyle bir sorun oldu mu? yıllarca çıtçıt kullandım hiç böyle bir sorun olmamıştı.

ayrıca kızlar kopmalara falan gelince ben ilkini kuaföre taktırdım sonra merak ettim araştırdım öğrendim bu kadar basit bi işlem için kuaförlere para dökmek çok kötü. ben yan taraftaki saçlarımı kendim bile takabiliyorum. ama saçlarımın azlığı herkesin başına gelen o gür saçlara alışmak mı onu bi cevaplayan olursa çok sevinirim :)

kaynak yaptırmaktan başka çarem kalmadı artık saçlarım hem ince telli hem seyrek hem uzamıyor. Ve sabır mabır kalmadı

okuduklarımdan anladıklarım;
-boncuk kaynak rüzgarda belli oluyor (zaten saçım seyrek olduğundan bende illaki gözükür)
-ve izmirde olduğumdan mikro kaynağı yaptırcak yer kalmıyor
-keratin kaynaktan daha çok memnuniyetsizlik var
dubleks kaynak varmış bir de fiyatına bir türlü ulaşamadım yardım 100 tane bana yeter çok çok dolgun olsun istemiyorum zaten normal saçlar gibi olsun yeter

Sonunda süper bir yer buldum diyebilirim, hem uygun fiyatli hem de kopmuyor.. :) :) cankayadaki perukcuya gittim olumsuz bir sekilde dışarı çıktım.orda karsilastigim kiz sayesinde pırlanta saç tasarıma gittim..cok iyi oldu, çalışanlar güler yüzlü, pratik ve espiriloler.. Ayrica cok muntazam yapiyorlar. İstanbul merkezli bir yer. Tavsiye ederim gozum kapali. Ama sunu bilin kizlar İzmirde mikro sac kaynak yapan yer yok, 8 aydir arastiriyorum.. En iyi yer burasi.. :)

Canimm kopma derdim son buldu, pirlanta sac tasarim, yikamada kurutmada vs kopmadi cok şükür, hatta kizim cekmesine ragmen bisiy olmadi..

Banane85 son mesajı sana yazdim :)

duydum canım orayıda ben ilk orada yaptırmayı düşündüm bir arkadaşım yaptırmıştı memnun kalmamıştı oradan hep saçları düşmüştü onunda gidip hepsini çıkartmıştı sinirden bende ondan orada yaptırmamıştım inşallah sen memnun kalırsın :) bende alsancakta biryer deneym diorum artık uğraşmayıda bıraktım kopuyor tek dişi kalmış canavar gibi saçlarım çok az kaldı :) tepeden topuz yapıp kullanıyorum belli olmuyor az kaldığı için hepsini çıkartıp tekrar yaptıracağım zaman bulabilsem haberlerini bekliyorum bir iki hafta sonra saçların yerinde duruyorsa dediğin yerin yolu göründü bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…