:teytey:arkadaşlar selam saçlarım kaynak nasıl daha uzun kullabilirim,bilgi ve önerilerinizi bekliyorum
malesef yine düştü 5-6 tane tekrar yaptrdım az önce iki tane daha gitti tekrar gitmeyeceğim artık.izmirde gerçekten iyi olan memnun olduğunuz bir yer varmı gidip düşenleri taktırıyım bari
olacağı o zaten bu gidişle:) 3-4 ayda bir giderim hiç değilse sinir olmam mis gibi kullanırız :)
keratin kaynak mı saçın boncuk mu? Tavsiye ediyormusun bende yaptırmayı düşünüyorum daa
keratin kaynak mı saçın boncuk mu? tavsiye ediyormusun bende yaptırmayı düşünüyorum daa
kızlar dayanamadım ya yazışmalarınızı okuyup duruyorum ben daha önceki sayfalarda da yazmıstım benimde saçımda keratin kaynak var bu aynı yere 2.yaptırışım bir kere bile kopma dökülme olmadı ki ben sıcak suyla yıkanırım fön çektiriyorum maşa yaptırıyorum hiçbişe olmadı bana sadece maşanın direk keratine gelmemesi gerektiğini söylediler ben de sadece ona dikkat ediyorum. ne olur gidin gösterin bu dediğim yere çankayada izmir peruk center yazıp googlede arayın çıkıyor. benim saçlarım baya uzadı yanmışlardı 1,5- 2 ay sonra çıkartırıp güzel bi kesim yaptırıp kendi saçlarımı kullancam artık inşallah en güzel kaynak bile insanın kendi saçını tutmuyor.
Banane85 son mesajı sana yazdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?