Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

canım saçlarımı rahatça yıkayabiliyorum artık, rahatça asıla asıla tarıyorum, alttan olmak şartıyla topluyorum.. ama şu var sertler, yani eski kaynağım yumuşaktı , bu daha sert ama sağlam en azından .. önceden kafamı çevirsem kopuyordu, şimdi rahatım.. güzel de yaptılar.. ama anladığım mikro kaynak daha izmir de yok.. sen de düşün bakalım hangisi içine sinerse oraya gidersin :)

senin adına sevindim canım umarım öyle rahat rahat kullanırsın . ben arkadaşımdan dolayı biliyorum orayı erimişti onunkiler hatırlıyorum patır patır dökülmüştü hatta o göndermemişti beni pırlantaya aman sakın demişti umarım senin başınada gelmez sen biraz kullan haber bekliyorum senden 2 haftaya kadar düşmezse deneyeceğim off off bir kaynak yaptırdım pişman oldum :)güle güle kullanırsın umarım

hala hepsi duruyor, rekora gidiyoruz :)) kuaför murata gittin mi ?? nasıl bir yer?

gittim gittim harikalar ya ben keratin kaynak diye başka bir cins kaynakla geziyormuşum.gerçek kaynak nasıl yapılır anlamış oldum.düşmedi yaptıkları ve kalın kalın değil çok kibar çok güler yüzlüler ne koparsam kar mantığında değiller gittm 15-20 dk sorunumu çözdüler . geldim yıkadım saçları onların taktıkları sağlam hiç bir değişiklik yok diğeri zaten malum . sonunda güvenilir bir yer buldum. ikimizde çözdük sanırım sorunu bu defa :)

Son düzenleme:

ayy sevindim canım benim.. güle güle kullan.. :))

arkadaşlar bn mikro kaynak yaptırmak istiyorum.Fakat cok pahalı.İzmirde yaşıyorum karşıyaka da pırlanta saç merkezi iyi bir fiyat verdi.Orayla ilgili bana bilgi verirmisiniz.Cevaplarınızı bekliyorum

fiyatları nasıl piki tatlımm ?

piyasayla hemen hemen aynı ben gitmeden önce bornovadan bir yeride aradım fiyat sormak için düşenleri boncuk ise 1 tl keratin ise 1.5tlye takarız dediler burasıda aynını dedi gittiğimdede saçlarm düştü fiyat vermişlerdi bana sonradan düşenleri eklemedi fiyat üzerine uygun birşeye yaptı ne koparsam kar mantığı yok konuşunca uygun birşeyler yaparlar kendileri kazandılar şimdi yaptırmak isteyen arkadaşlarımıda oraya yönlendiriyorum bazı yerler insanları saf yerine koyuyor düşünmüyorlar ki reklamın kötüsü iyisinden daha hızlı yayılır müşteri kaybederiz diye üç beş kuruştan kesmek için kalitesiz malzeme kullanıyorlar işini böyle iyi yapan yerlerde kazanıyor şuana kadar bir tanesi bile düşmedi eskilerim zaten dökülüyor. bir aya kadar hepsini çkartacağım yeniden bu alsancaktaki kuaföre yaptıracağım canım

arkadaşlar bn mikro kaynak yaptırmak istiyorum.Fakat cok pahalı.İzmirde yaşıyorum karşıyaka da pırlanta saç merkezi iyi bir fiyat verdi.Orayla ilgili bana bilgi verirmisiniz.Cevaplarınızı bekliyorum

tatlım orası yapmıyor mikro sadece orası değil izmirde hiç bir yer mikro yapmıyor benim bildiğim sadece yaptıklarnı sanıyorlar keratini küçük parçalar halince saça takıyorlar eğer internetten araştırırsan orjinal nasıl oluyor görürsün önce bir sıvı sürüyorlar yapıştıma yapıyorlar bizim kuaförler bu işleme kadar yapıor ama devamını izlersen ikinci bir sıvı daha sürülüyor saçlar tane tane ayrılıyor ama bizimkiler bu kısmı yapmıyorlar.o nedenle gerçek olmayan mikroya okadar para vereceğine yaptıracağın kuaföre keratin istiyorum ama küçük taneler halinde takacaksnız diye konuş hiç değilse aynı işlemi uygun fiyata yaptırmış olursun

ya kızlar, benimde saçlarım çok gür değil, birde röfleden iyice cılızlaştılar. kaynak yaptırsam mı diyorum gürleşmesi için, hem biraz da uzatmış olurum. ama karar veremedim bi türlü, herkes farklı şey söylemiş. bir taraftan kendi saçlarım da zayıf birde eldekini kaybetmekten korkuyorum açıkcası. kaynak konusunda deneyimli arkadaşlar fikir verebilirlerse çok memnun olurum.

Kızlar bende bi ara kaynak yaptırdım. saç alımı ve takılması 600 tl ye denk geldi. Taktırdım ama huzursuz oldum. Çünkü saçlarını yıkarken özellkle aralarını yıkaman gerekiyor ve taraman çok zor. Eğer kurutmadan yatarsan vs sabaha toplanıyor diplerde. Başında arkaya doğru ağırlık yapıyor ayrıca. ben 20 gün kullandım ve çıkarttırdım. Ve diplerindeki saçları görceksiniz nasıl koptuğunu. İnanılmaz bir şekildede kaşındırıyor. Tamam görünüş olarak çok güzel olablr ama resmen beynimi uyuşturduğunu hssdyorm.

bu kaynak saçları kendimiz alıp taktırsak uygulama için tavsiye neresi olabilir arkadaşlar birde keratinmi boncukmu sizce?

kızlar bende uzun yıllar önce boncuk kaynak yaptırmıştım kullandığım süre boyunca çok zorlandım ağzım falan hep yara olmuştu başımın ağrısı beynime vuruyodu görüntü süperdü ama uzun siyah gür saçlarama 4 5 ay sonra çıkartılınca saçlarım bi döküldüüü!yarısı yok oldu resmen sonra bakım falan yaptırdım kendine glemedi 2 yıl baktım düzelmiyo mikro yaptırim dedim görüntü tiftik tiftikdi çünki adam benle alay etmiş sadece altlara yalandan yapıştırdı falan üstler aynı kaldı ama gören şok oluyo naptılar sana die adam bildiğiniz keratin yapmış oda verdiiğim parada yanına cabası kaldı(1 haftaya kendim kendime çıkarttım asetonlar falan şimdi saç kalmadı olay olalı 3 yılı geçiyo benim saçlar yok(

aman diim kaynak falan yaptırmayın yapmayın etmeyin çıtçıt kullanın yarım ay yapın tamammmmmm

kızlar merhaba..bende kaynak yaptırmak istiyorum.nefret ediyorum kısa ve ince saçlardan.boncuk yaptırmak istiyorum.benim gerçek saç çıt çıtlarım var onları götürsem kaynağa çevirebilirlermi.şimdi yaptırmayı düşünüyorum 1 aya kadarda hamile kalmayı düşünüyorum o esnada kullanmamda bir sakınca varmı.yani boncuk kaynakta herhangibir kimyasal yok sanırsam..

bende boncuk kaynak yaptırdım çok memmunum hiç bir sorun yaşamadaım yaptırmak isteyen 1 hafta acısına dayanacak uykusuz kalacak ama güzel olmaya değer ...

amid,boncuk kaynakta kımyasal hıcbırsey yok..gebeliğinde zarar vereceğini düşünmüyorum.yalnız kızlar bende cıtcıtlarımı boncuk kaynak için cevirttim 96 tane oldu,saclarım ınce telli oldugu ıcın yetti bana..merak edıyorum sızın de saçlarınızı yıkarken sıkıntınız oluyor mu? bir de benım aldıgım saç düzken kendi saçlarım dalgalı fön çekmeden,düzlestırmeden asla kullanamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…