duydum canım orayıda ben ilk orada yaptırmayı düşündüm bir arkadaşım yaptırmıştı memnun kalmamıştı oradan hep saçları düşmüştü onunda gidip hepsini çıkartmıştı sinirden bende ondan orada yaptırmamıştım inşallah sen memnun kalırsın :) bende alsancakta biryer deneym diorum artık uğraşmayıda bıraktım kopuyor tek dişi kalmış canavar gibi saçlarım çok az kaldı :) tepeden topuz yapıp kullanıyorum belli olmuyor az kaldığı için hepsini çıkartıp tekrar yaptıracağım zaman bulabilsem haberlerini bekliyorum bir iki hafta sonra saçların yerinde duruyorsa dediğin yerin yolu göründü bana
bu arada Kuaför murat saç merkezi varmış alsancakta hiç memnun olan varmı ?
hala hepsi duruyor, rekora gidiyoruz :)) kuaför murata gittin mi ?? nasıl bir yer?
gittim gittim harikalar ya ben keratin kaynak diye başka bir cins kaynakla geziyormuşum.gerçek kaynak nasıl yapılır anlamış oldum.düşmedi yaptıkları ve kalın kalın değil çok kibar çok güler yüzlüler ne koparsam kar mantığında değiller gittm 15-20 dk sorunumu çözdüler . geldim yıkadım saçları onların taktıkları sağlam hiç bir değişiklik yok diğeri zaten malum . sonunda güvenilir bir yer buldum. ikimizde çözdük sanırım sorunu bu defa :)
fiyatları nasıl piki tatlımm ?
arkadaşlar bn mikro kaynak yaptırmak istiyorum.Fakat cok pahalı.İzmirde yaşıyorum karşıyaka da pırlanta saç merkezi iyi bir fiyat verdi.Orayla ilgili bana bilgi verirmisiniz.Cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?