Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

benim de ablam 1 yıla yakın boncuk kaynaklardan kullandı ilk takıldıktan sonra bir kaç gün başı ağrıyordu ama sonra alışınca geçiyordu tabii taktığı sürece çok şikayeti olmadı benim gördüğüm kadarıyla taranamadığı için dipler çok dolaşıyordu bir de kaynaklar çıkarınca toplu dökülme oluyordu o da kaynak olduğu zaman alttaki saçın dolaşmasından galiba şu an hevesi geçmiş gibi saçları da gayet iyi bana kalırsa saçları çok zor uzayanlar yaptırsınlar heveslerini alsınlar uzun süre kullanılmadıkça değişiklik iyidir.

İstanbul bakırköyde Murat kolukırıka Saç kaynagı yaptıran var mı ??? sizce boncuk mu yaptırııyım keratın mı saçlarım röfle

Kesinlikle cok doğal duruo saçı rahatça toplayabılıormusuz kafada agırlık yapmıormus. ve cıkartıldgında saç dökülmüyormus..

Eklentiler

• $Mikro-Kapsül-Saç-Kaynak-1.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 106
kızlar saçıma boncukla kaynak yaptırmaya karar verdım saçımı kestrdım çok pısmanın "ve cok gec uzuyor tavsıye edıyormusunuz herkes yaptrma dıyor cıt cıtı oneren var mı peki

kızlar saçıma boncukla kaynak yaptırmaya karar verdım saçımı kestrdım çok pısmanın "ve cok gec uzuyor tavsıye edıyormusunuz herkes yaptrma dıyor cıt cıtı oneren var mı peki

walla ben 2 yıldır boncuk kaynak kullanıyorum ilk yıl 150 tanesini 300 liraya ikinci yıl 100 tanesini(baya kalınlardı) 250 liraya taktırdım.boyası kesimi fönü içinde.saçlarım uzun bile olsa taktırıyorum.dolgun duruyor.ilk takınca ense tarafından çekme yapıyor sadece.ama ben 2.yılda hiç birşey hissetmedim.4 ay sonra çıkartıyolar keratinli kısımları yenileyip tekrar takıyorlar.yalnız normal insanda hergün saç dökülür.kaynakların kafanda durduğu sürece kendi saçların dökülemiyor.kaynakları sökerken kel kalcakmışsın gibi hissediyorsun ama kayaktan dolayı bir dökülme değil bu.o dökülmesi gereken saçların dökülüyor.
ben herkese tavsiye ederim gerçekten süper bişe.yalnız tek önemli konu saçların düzse,kuaförde yakınmış saçlardan seçin.yani gerçek saç olduğu için onlar sen düzsün,o taktıkları saç kıvırcık olursa yada tam tersi banyodan sonra komik olur.kuaförde saçlar hep fönlü.özellikle sorun derim ben.düz veye kıvırcık saç isteyin.

Arkadaşlar bende saçlarıma kaynak yaptırdım 3 ay önce, kızıl kahveye boyatmıştım güzel de oldu ama şimdi kendi saç rengim olan kül rengine boyatıp sarı balyaj yaptırmak istiyorum ama kuaför açık renk olmaz demişti. Bilgisi olanlar varmı?

kızlar benımde ucuncu yaptırısım ılkınde cok dolasmıstı acemı bırıne yaptırmıstım saclarım cokk az kalmıstı cıkardıgımda asla yaptırmm dıyordum sonra uzun saclıları gordukce ozendım gıttım tkrr yaptırdım ama daha özenli ve duzenlı kullandım cokta ıyı bıryere taktrımıstım tam 9 ay gıttı dolasmadan ve dusmedıler bıle pense ıle kendım soktum saclarımda uzamıstı gecen yaz tam saclarım kendıme gelmısken gıttım kırmızıya boyattım saclarımı her hafta boya sıkıldım sonra bakır yaptım olmadı sarı yaptım yaslı gosterdı psıkolojım bozuldu sıyah yaptım sonuc saclar yandı yıne kaldım kaynaga ve basa dondum saclar dugum uzayan saclarımda yoluyorum sınırden bu satırlarıda kaynaklarımı cıkarırken yazıyorum.yarın ılk ıım kuafore gıdıp saclarımı kısacık kestırmek ve sureklı bakım yapmak bırdaha kaynak mı aslaaaaaaaaaaaaa

sakın yaptırmayın kızlar sakın hem paranız gider hem sacınız en güzeli bakım yapıp uzamasını beklemek ve sabır bende bi ara merak salmıstım saclarım yanmıstı belimde olan saclarım kısacık oldu omzumda bide lastik gibiydi kökten kesmek gerekti cok kötüydü.kuaförler para için hemen yapalım diolar.Allahtan yaptırmadım bagladım hep.bi bayan kuaför yaptırmıstı cok güzel duryodu bak bende yaptım demişti.2 aygecti gittim ve kızın sacları kısacık cıkartmıs kaynakları ve tiftik tiftik olmustu sacları.benimkiyse uzadı sükür daha güzel küt suanda.kızın sacları cok kötüydü cok yıpranmıstı ucları tiftik tiftik ve mattı sacları aman derim sakın yaptırmayım.onun yerine bakım yapın sacınıza..... heveslenmeyin bile sacları mahvediyor sacınız kıpkısa elinize kalır

Son düzenleme:

teşekkurler ve ılk kez tavsıye edn oldu bu seekılde bende karadeenız gelınıyım bu arada sız nrdesınız

Ben de yaklaşık 1 yıl kullandım boncuk kaynak, sonra saçlarım yanınca çıkardım saçlarım dinlensin diye 3 aydır takmıyodum. Şimdi evde kendim takıcam geri Özledim kaynaklarımı

ben kaynak saçı asla yaptırmayın derim boncuk kaynak yaptırdım bır ay önce kı saaçlarım okadar da guzeldı ama kısa dıe uzun saça olan merakım yuzunden kaşıntı gece batma oderece rahatsız edıcı ama dayandım derken bır hafta sonra alışmaya başladım ıkı gun önce rahatsız oldum ve kaynakları çıkarttım banyodan sonra çıkartana kadar bışey yoktu daha sonra banyoya gıdıp saçımı bır tarayım dedim lavoba nasıl bır saçla doldu ınanırmısınız aklım gıdıodu taradıkça saçlarım gıttı kel kalıcam dıe aynaya bakamadım lavobaya hıç bakamadım resmen soka gırdım ertesi gun kuaföre gıttım hanı dedim zarar vermezdı bır ayda bu olduysa bırde uç ay sonra boncukları değiştiricez dıodun dedim uç ay bekleseydım kafamda saç kalmazdı ınanın dıorkı dökulen saçlar boncukta kalıor onlar dokulen saçlar ımkanı yok arkadaşlar bır ınsanın saçı bır ayda okadar dokulemez şu anda okadar morelım bozukkı yolunmuş tavuk gıbı saçlarım hemen aktardan yağlar vıtamınler aldım ıkı gundur onları yapıyorum sakın yaptırmayın bn okadar pişmanımkı ınşallah saçlarım eskı halıne döner yoksa çok uzulurum :

Merhaba arkadaslar ben istanbula yeni tasindim, yurtdisinda dogdum büyüdüm. Simdiye kadar sac uzatma yöntemlerinin neredeyse hepsini denedim. Benim en cok memnun kaldigim yöntem tres kaynak oldu. Saca zarar vermeyisi olsun ve durusu cok dogal, keratin kaynak veya boncuk sistemlerinde tek tek durmasini begenmiyorum boyle daha bütün buluyorum. Fakat soyle bi sorunum var, yurtdisinda afro amerikali bi bayana yaptiriyordum örgünün üzerine tresleri dikiyordu , burada malesef o sistemi yapan bulamadim afro amerikan kuaforler de hic bulamadim. O nedenle tres leri boncuklarla tutturdular saclarima, bu sistemi begenmiyorum cunki surekli kayma yapiyor. Sorum istanbuldaki arkadaslara. Bu sistemi yapmasini bilen bi kuafor varsa paylasin veya afro amerika kuafor tercihimdir.

ben de kaynak yaptırmak istiyorum ama saçlarım katlı küt yani üst kısımlarda biraz kısa katlar falan var belli olur mu nasıl olur endişeliyim :/

ben de kaynak yaptırmak istiyorum ama saçlarım katlı küt yani üst kısımlarda biraz kısa katlar falan var belli olur mu nasıl olur endişeliyim :/
Benim üst kisimlari koptu yani kisa katlar var ( üstteki sacin uzunlugu cok onemli kaynakta. Ama yaptira bilirsin, bende uzayana kadar tepelerimin boyle idare ediyorum ..

Evet belli olur boncuk kaynak hele kesin belli olur. Mikro kaynak mı ne var o belli olmuyor ama pahalı ve onu açarken döktükleri solüsyon saçı yıpratıyor saçın yıpranmışsa yaptırma..

arkadaslar istda bu kaynaktan yaptiran var mi saca daha az boncuk gidecegi icin sacin yipranma orani az olur diye dusunuyorum.nette aradigimda sadece bir firmanin bilgisi cikiyor.yaptiran var mi?

Eki Görüntüle 898917

arkadaslar istda bu kaynaktan yaptiran var mi saca daha az boncuk gidecegi icin sacin yipranma orani az olur diye dusunuyorum.nette aradigimda sadece bir firmanin bilgisi cikiyor.yaptiran var mi?

Ben tress kaynak kullaniyorum. Ama istanbulda bu sistem de uzman olan birini bulamadim. Bikac kuafor uyguluyor bu boncuklu tressi fakat cok kayma oldu bende ve en sonunda weaving denilen yani örgü üzerine dikilen birini bulup yaptirdim. Bence tress kaynak cok daha dogal duruyor sacda düsüsü filan, sacimin kaynak oldugnu soyledigim kisiler sasiriyor..

boncuk kaynak yaptırdım çok da belli olmadı aslında ama yapan kuaför de bu işte tecrübeliydi baya uğraştı çok doğal durdu..

bebeğim cıtcıtlar cok belli oluyo takmasını bilmek lazım
kaynaklarda sacların cok kısa değilse kaynakları çok uzun tutmazsan uclarından aldırırsan ve kendi sac rengine birebir boyatırsan cok guzel duruyo

fakat ölü sac oldugu için maşa vs cok yapınca saclar daha cabuk yıpranıyo ama maşasız da doğal durmuyo pek.. bakımınıda iyi yapman lazım

boncuklar cıkarıldıkdan sonra dipler biraz acıyo ve dökülüyo keçe keçe oldugu için açması biraz sıkıntı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…