kızlar saçıma boncukla kaynak yaptırmaya karar verdım saçımı kestrdım çok pısmanın "ve cok gec uzuyor tavsıye edıyormusunuz herkes yaptrma dıyor cıt cıtı oneren var mı peki
walla ben 2 yıldır boncuk kaynak kullanıyorum ilk yıl 150 tanesini 300 liraya ikinci yıl 100 tanesini(baya kalınlardı) 250 liraya taktırdım.boyası kesimi fönü içinde.saçlarım uzun bile olsa taktırıyorum.dolgun duruyor.ilk takınca ense tarafından çekme yapıyor sadece.ama ben 2.yılda hiç birşey hissetmedim.4 ay sonra çıkartıyolar keratinli kısımları yenileyip tekrar takıyorlar.yalnız normal insanda hergün saç dökülür.kaynakların kafanda durduğu sürece kendi saçların dökülemiyor.kaynakları sökerken kel kalcakmışsın gibi hissediyorsun ama kayaktan dolayı bir dökülme değil bu.o dökülmesi gereken saçların dökülüyor.
ben herkese tavsiye ederim gerçekten süper bişe.yalnız tek önemli konu saçların düzse,kuaförde yakınmış saçlardan seçin.yani gerçek saç olduğu için onlar sen düzsün,o taktıkları saç kıvırcık olursa yada tam tersi banyodan sonra komik olur.kuaförde saçlar hep fönlü.özellikle sorun derim ben.düz veye kıvırcık saç isteyin.
Benim üst kisimlari koptu yani kisa katlar varben de kaynak yaptırmak istiyorum ama saçlarım katlı küt yani üst kısımlarda biraz kısa katlar falan var belli olur mu nasıl olur endişeliyim :/
ben de kaynak yaptırmak istiyorum ama saçlarım katlı küt yani üst kısımlarda biraz kısa katlar falan var belli olur mu nasıl olur endişeliyim :/
Eki Görüntüle 898917
arkadaslar istda bu kaynaktan yaptiran var mi saca daha az boncuk gidecegi icin sacin yipranma orani az olur diye dusunuyorum.nette aradigimda sadece bir firmanin bilgisi cikiyor.yaptiran var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?