Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Kaynak Yaptiranlarin Paylasim Alani

Keratin, Boncuk... ne olursa olsun hiç biri hoş durmuyor saçta. İlk başta fön, şekille falan anlaşılmıyor gibi ama günlük hayatta bakımsız halleri çok kötü duruyor lmaz:

Hele şu saca yapıştırrarak taktıkları kaynak var (keratin o oluyo galiba) sümük yapışmış gibi görünüyor :dilcikar:

arkadaşlar yaklaşık 8 yıldır kaynak yaptırıyorum..çünki saçlarım çok seyrek ve çook zor uzuyorlar.ama kaynakla çok dolgun görünüyor.silikon kaynakla başlamıştım.keratin ve boncuk derken boncuğun en sağlıklısı olduğuna karar verdim.çünki doğru takım ve kullanımda saça sıfır zararı var.neyse asla keratin falan yaptırmayın.boncuk en sağlıklısı..ancak takma işlemi ve saçın kaliteside çok önemli.piyasada tonla çin saçı dedikleri olay var.saçı alırken iyi inceleyin.ben yıllardır aynı yere taktırıyorum.fiyatıda çok uygun.tavsiye ederim.takılan saçın dökülmeside saçların uçlarının iyi yapılmaması ve kalitesiz malzeme kullanılmasından kaynaklanıyor.çok çok iyi araştırın.hem paranıza hem emeğinize yazık olmasın..

kızlar ben başka bir şey sorucam kaynak yaptırıp boyatan biri varsa ve bana yardımcı olursa çok sevinicem ..kaynak yaptırıp düz renk boyatan var mı aranız da röflesiz balyajsız yani..kaynağı saçınıza taktıktan sonra mı boyanıyor yoksa ön ce mi??CADIARZU

kızlar benim saçlarım çok seyrek geçen gün kuaförde arkadaşımın saçını kestirirken sordum kaynak yalaım dedi ne kadara yaparsın dedim 800 tl dedi ben pek bilmediğimden piyasayı saçı sen getirirsen 200-250ye takarım dedi sizce bu fiyatlar nasıl

arkadaslar istanbulda anadolu yakasında boncuk kaynak yapan kaliteli ama çok pahalı olmayan bi mekan yada mekanlar önerebilirmisinz ???? lütfennn :Saruboceq:

selam benim de saçlarım kaynak. 95 tane takıldı bana. boncuk kaynak. 400 tuttu benimki. daha sonra boyattırdım falan. taktırdığım ilk günden beri memnunum hiç bir sıkıntı yok. saçım kaynağın uzunluğuna gelessiye kadar taktıracam. herkes çok beğendi. orjinal sanıyorlar. farkedemediler kaynak olduğunu. hatta fotoğraflarımı yükleyim bir de siz bakın.

Bende gecen yaz kaynak yaptırdım evet zor bakımı falan üstelik yazın güneş deniz derken mahvoluyo tarayamıyorsunuz diplerini falan çıkarttığımda o kadar rahatlamıştım ki hatırlıyorum ama şimdi yine yaptırmaya karar verdim uzun saçın görüntüsü de bir hoş yaa a.s şimdi sipariş verdim tanıdık bir yerdi 300 - 400 arası 150 adet takacak artı dip boyamı falan da yapacak :1closedeyes:

yalnız melekçim 3 kere kaynak yaptırdım şimdiye kadar.Ve çok memnun kaldımzemuszemus Kuaför olarak değil de direk kaynak yapan kişiye ulaşmak istersen yardımcı olurum?

milda lütfen bana da yardımcı olabilir misiniz?

izmiri tanımıyorum, lütfen yardımmmbenneyaptımki

boncuk kaynağa kafayı takmıştım ama sizlerin paylaşımlarını deneyimlerini okuduktan sonra vazgeçtim. bakımlarla toparlanmaya başladı saçlarım en iyisi biraz sabredip kendi haline uzamasını beklemek

kaynakkk mıı amann diimm uzakk durunn her nerde kime yaptırrsanız yaptırınn saclarınızdan oluyosunuz kızlarr...

çünkü diplerden cıkann yenii saclarr daha cıkamadann diplerde dolasıp kendi sacınızıda yolmalarını saglıooo...

çok pişmanım keske çıtçıtla devam etseydim.. şimdi cok gür olan saclarımdan eser yok...kafamdaa nerdeyse sac kalmadı hepsii dolastıgı içinnn acmaya calıstıklarında döküldü...

ben de kaynaklarımı çıkarttrdım. meğer ne zormuş kaynaklı saçı açmak. saçım yıprandı,dökültü... çok pişman oldum. kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum...

hay allaam ya, yazılanları okuyunca da vazgeçiyorum, ödüm patlıyor. ancak saçlarım çok seyrekkkksenağlama

ne yapacağım ben yaa:çok üzgünüm:

hay allaam ya, yazılanları okuyunca da vazgeçiyorum, ödüm patlıyor. ancak saçlarım çok seyrekkkksenağlama

ne yapacağım ben yaa:çok üzgünüm:

saçın seyrek ise hiç düşünme kaynak yaptırmayı. kesinlikle zarar veriyor saçlarına. ben kaynak yüzünden kısacık kestirdim saçlarımı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…