Mümkünse aileler ile çok çok hatta muazzam iyi olunsa bile aynı yerde durmayı tasvip etmiyorum. Ancak yakını uzak, uzağı yakın eden kişiler de var bunları da görmezden gelemiyorum.Şartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
Kayınvaliden sorunlu bir kadın mı? Bu telaş niye biz de bilsek...
Kesinlikle haklisiniz zırt pırt beni aşağıbekleyecek biliyorum ama ben orada oturunca bile bunalimda olucam ztn yüzünü görmek istemiyorum annemle konusmuo zmnnda kiyafetime karsyodu annemde uyardi. Bu durumda ailem yanima nsl gelio gidicek of ya sanirim aralarinda kalcamMümkünse aileler ile çok çok hatta muazzam iyi olunsa bile aynı yerde durmayı tasvip etmiyorum. Ancak yakını uzak, uzağı yakın eden kişiler de var bunları da görmezden gelemiyorum.
Şartlar gereği dediğiniz için yakını uzak etmenizi, mesafenizi mümkün mertebe korumanızı tavsiye ederim. Bazen görmeyin duymayın bilmeyin ama bildiğinizi okuyun.
E taşınma madem zorun ne?Kesinlikle haklisiniz zırt pırt beni aşağıbekleyecek biliyorum ama ben orada oturunca bile bunalimda olucam ztn yüzünü görmek istemiyorum annemle konusmuo zmnnda kiyafetime karsyodu annemde uyardi. Bu durumda ailem yanima nsl gelio gidicek of ya sanirim aralarinda kalcam
EşiE taşınma madem zorun ne?
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnmE taşınma madem zorun ne?
Aynen. Sana dert mi oldu ?Daha dün aynı şekilde konu açmış verilen tavsiyeler için üyeleri terslemişsiniz. İsim değiştirip yeniden konu açınca farklı mı olacak sanıyorsunuz?
HyrSiz şu eşinin dayısının evinde oturan üye misiniz
Niye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.
Eşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm
Sen de haklısın.Aynen. Sana dert mi oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?