Kaynana ah kaynana

Mümkünse aileler ile çok çok hatta muazzam iyi olunsa bile aynı yerde durmayı tasvip etmiyorum. Ancak yakını uzak, uzağı yakın eden kişiler de var bunları da görmezden gelemiyorum.

Şartlar gereği dediğiniz için yakını uzak etmenizi, mesafenizi mümkün mertebe korumanızı tavsiye ederim. Bazen görmeyin duymayın bilmeyin ama bildiğinizi okuyun.

Bence balkonun nereye baktığı değil sorun
Alt katta oturan komşun kaynana sorun olmalı
Madem şartlar gereği o zaman yapacak bir şey yok katlanican
Şimdi niye başka yer değil de kaynana yani esin niye böyle bir şey yaptı ev yokmu başka yerde diye sorucam şartlar böyle oldu diyeceksin
Öyle olunca da bu kaynanayla iyi kötü mesafe koyarak geçineceksin

Şartlar gereği ise yapacağınız başka bir şey yoksa kendinizi şimdiden doldurmayın.
Aynı avludan uçarak geçemeyeceğinize göre. Eğer aranız bozuksa iyi işte yürüyün gidin bakmadan. Eğer aranız bozuk değilse koruyabildiğiniz kadar koruyun mesafeyi. Balkonunuza da şemsiye takın o tarafa doğru kırın .

Kayınvaliden sorunlu bir kadın mı? Bu telaş niye biz de bilsek...

Kesinlikle haklisiniz zırt pırt beni aşağıbekleyecek biliyorum ama ben orada oturunca bile bunalimda olucam ztn yüzünü görmek istemiyorum annemle konusmuo zmnnda kiyafetime karsyodu annemde uyardi. Bu durumda ailem yanima nsl gelio gidicek of ya sanirim aralarinda kalcam

E taşınma madem zorun ne?

mecbursanız, başka çareniz yoksa kendinizi doldurmanız bir işe yaramaz. eşimin maaşı yetmez dediğinize göre onların evinde oturacaksınız. birinin evinde otururken bu denli diş bilemek bana pek normal gelmiyor. tamam bana karıştı, huzursuzluk çıkardığı oldu ama sıkıştığımız zamanda evini açtı diye düşünüp kendinizi sakinleştirin. sıkı fıkı olmanıza gerek yok, kavga gürültü olmadan da mesafeli olunuyor.

Niye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.

Plansız programsız yaşamanın sonucu şuan ki durumunuz.

Evlenirken kirada oturamayacak durumdaymışsınız zaten dayı evinde yaşamıssınız 1 buçuk yıl, şimdi de kayinvalidenin üst katı orası olmasa ne yapacaksınız?

Eşinizin aldığı maaş belli sizi de çalıştırmıyormuş beyfendi, hamilesiniz, sürekli kötü düşünmeyin. Evlerinde oturacaksınız, yengelere olduğu gibi minnet etmeden kayınvalidenizi düşman bellemeyin kendinize.

Ayni avludan yukari çıkmak sorun ise o merdiveni iptal edip tamamen ayrı ev haline getirin üst katı. Eve dışarıda bir kapıdan girilsin yani
Başka çözümü yok

Yemeği beraber yiyelim derse hayır diceksiniz en baştan.
Sabah bize gel akşam gidersin derse hayır diceksiniz
Balkonunuza branda cekiceksiniz .
Sadece alt komşunuz gibi muamele edeceksiniz
Ortak hicbir şey yapmamalısınız
Onlara misafir geldiğinde gitmiceksiniz.
Giderseniz de hizmet etmeye değil oturmaya gideceksiniz kısa oturup isim var ocakta yemek var deyip kaçacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…