- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.651
- 683
Bu kafayı anlamıyorum; eşinin maaşı bu kadar düşükse hadi evlendiniz diyelim de neden çocuk yapıyorsunuz? Kıçına temiz bez bağlayıp karnını doğuramayacağından korktuğun çocuğu ne akla hizmet dünyaya getiriyorsun?Eşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm
Ne kadar doğru söylemişsiniz, tam anlamıyla fesatlık bu. Ya kaldı mı bu devirde böyle şeyler?Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesin
Ya burda çok görüyorum hem ayrı düzen kurmuyorlar hemde şikayet ediyorlar, eğitim şart gerçekten ama önce aile terbiyesi .. Bende evliyim ama kv bana bişey yapmak zorunda değil, eş ailesinden tek beklentim saygı onun dışında ayrı bir düzenim var en baştan kendim bu düzeni talep ettim, hem gideyim evlerine yerleşeyim hem de vay efendim ben napacam, asıl kv düşünsün böyle bir gelinle nasıl yaşayacağını...Ne kadar doğru söylemişsiniz, tam anlamıyla fesatlık bu. Ya kaldı mı bu devirde böyle şeyler?
Hala gelin kaynana problemi. Gidin biraz okuyun kendinizi geliştirin. İnsan ilişkisi öğrenin. Davranışlarınızı düzeltin. Ama zor gelir böylelerine. Bakalım kayınvalide istiyor mu?
İste bunun gibi insanlar icin ; Hem fukara hem seyi buyuk diyorum ben.Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesin
Sesli güldüm yaaaİste bunun gibi insanlar icin ; Hem fukara hem seyi buyuk diyorum ben.
Bebek olunca daha sık görüşmek isteyecektir .Yemeği beraber yiyelim derse hayır diceksiniz en baştan.
Sabah bize gel akşam gidersin derse hayır diceksiniz
Balkonunuza branda cekiceksiniz .
Sadece alt komşunuz gibi muamele edeceksiniz
Ortak hicbir şey yapmamalısınız
Onlara misafir geldiğinde gitmiceksiniz.
Giderseniz de hizmet etmeye değil oturmaya gideceksiniz kısa oturup isim var ocakta yemek var deyip kaçacaksınız.
Aaa gerçekten o üye miSiz şu eşinin dayısının evinde oturan üye misiniz
Kocası izin vermiyormuş çalışmasına.Aslında avantaja çevirebilirsin o bebeğine baksın sende çalış işe gir.Bebeğin için emin ol müstakil ev ve kv avantaj .Hem sende çalılırssan para biriktirin ev alın alabilirseniz .
Etmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldandayıya neden kira vermeyi teklif etmiyorsunuz?
Kendi kocama çok bileniyorum böyle konulardaKocası izin vermiyormuş çalışmasına.
E çıkın siz de.Etmedigimizi nerden biliyosunuz almıyo çıkın diyor dolayli yoldan
Aaa gerçekten o üye mi
Dayısının evine oturup yengeleri kıskanan
Tobe yarabbi
Biraz sonra beddualar havada uçuşacak o zaman
Konu sahibi...
O konuya ne yorumlar yapıldı yaptımda
Eşini koruma derdin ve o dayı evinden hiç cikmaya niyeti yoktu bedavacilar sizi
Bazılar gerçekten hak ediyor bazı şeyleri
Bedava dayı evinde otur bedeva üst katta otur kaynanaya komşu
Hatta balkonu sorun et herşey tamammış gibi
Asalak gibi yasa birilerinin üstünden
Eş olacağın çalışmaya meyli yok alışmış nasılsa bakan var herşey bedava
Oh hayat size güzel
Kaynanan dünyanın en kötü insanıda olsa evini size açmış
Ne haliniz varsa görün dememiş öyle yapican sen eşini dert et başkasını değil
Bide çocuk var
Nankör demistim dayı konusunda aynen tekrarlıyorum nankörsun
Saf msn anlamio musun cikacagimuzdan bahsediyorum bendeE çıkın siz de.
Deme öyle insan sıkıntıdan patlıyor çalışmaya alışınca. İşsizlik zor zanaat bacım.Kendi kocama çok bileniyorum böyle konularda
Hİç diğer kocalar gibi değil resmen çalıştırıyor beni yaz kış demeden
Halbu ki evde otursam müge anlı izlesem fena mıydı
Ay pardon aklım gidip geliyor da arada benim.Sen cok biliosun .
Saf msn anlamio musun cikacagimuzdan bahsediyorum bende
Okullar kapalı zaten şimdiDeme öyle insan sıkıntıdan patlıyor çalışmaya alışınca. İşsizlik zor zanaat bacım.
Kayınvalideniz öcü mü?Şartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?