Kaynana ah kaynana

Eşi

Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm
Bu kafayı anlamıyorum; eşinin maaşı bu kadar düşükse hadi evlendiniz diyelim de neden çocuk yapıyorsunuz? Kıçına temiz bez bağlayıp karnını doğuramayacağından korktuğun çocuğu ne akla hizmet dünyaya getiriyorsun?

Şu durumda madem parasız kalkıştınız bu işe, kaynanayı da çekeceksin. Hele de size yardımda bulunuyorlarsa, seve seve katlanacaksın, ağzını açmaya hakkın yok, ayıptır.

Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesin
Ne kadar doğru söylemişsiniz, tam anlamıyla fesatlık bu. Ya kaldı mı bu devirde böyle şeyler?
Hala gelin kaynana problemi. Gidin biraz okuyun kendinizi geliştirin. İnsan ilişkisi öğrenin. Davranışlarınızı düzeltin. Ama zor gelir böylelerine. Bakalım kayınvalide istiyor mu?

Ya burda çok görüyorum hem ayrı düzen kurmuyorlar hemde şikayet ediyorlar, eğitim şart gerçekten ama önce aile terbiyesi .. Bende evliyim ama kv bana bişey yapmak zorunda değil, eş ailesinden tek beklentim saygı onun dışında ayrı bir düzenim var en baştan kendim bu düzeni talep ettim, hem gideyim evlerine yerleşeyim hem de vay efendim ben napacam, asıl kv düşünsün böyle bir gelinle nasıl yaşayacağını...

Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesin
İste bunun gibi insanlar icin ; Hem fukara hem seyi buyuk diyorum ben.

Ya sizler cidden niye evleniyorsunuz? Para yok pul yok evlenip birde çok matah gibi durumunuz hemen çocuk yapıyorsunuz. Başkalarının evinde bedavadan geçinmeyle olmuyor bu işler konu sahibi Yengeler sizi istemiyordu e haklılar niye istesinler? Belki kayınvalide de istemiyor kadın orayı yapıp kira alsa eline üç kuruş para geçer ama oğluşu daha sırtını kaşıyamayacak durumda koşa koşa evlenip çocuk yapmış diye gelirinden oluyor. Bence kayınvalidene bilenceğine şükret ki üstüne yerleştiriyor yoksa dayısının evinde sığıntıydınız.Hoş yine değişen yokta. Anlamıyorum sizin gibileri ayranı yok içmeye atla gider …..

Bebek olunca daha sık görüşmek isteyecektir .

Aslında avantaja çevirebilirsin o bebeğine baksın sende çalış işe gir.Bebeğin için emin ol müstakil ev ve kv avantaj .Hem sende çalılırssan para biriktirin ev alın alabilirseniz .

Siz şu eşinin dayısının evinde oturan üye misiniz
Aaa gerçekten o üye mi

Dayısının evine oturup yengeleri kıskanan
Tobe yarabbi

Biraz sonra beddualar havada uçuşacak o zaman

Konu sahibi...

O konuya ne yorumlar yapıldı yaptımda
Eşini koruma derdin ve o dayı evinden hiç cikmaya niyeti yoktu bedavacilar sizi

Bazılar gerçekten hak ediyor bazı şeyleri
Bedava dayı evinde otur bedeva üst katta otur kaynanaya komşu
Hatta balkonu sorun et herşey tamammış gibi
Asalak gibi yasa birilerinin üstünden
Eş olacağın çalışmaya meyli yok alışmış nasılsa bakan var herşey bedava
Oh hayat size güzel
Kaynanan dünyanın en kötü insanıda olsa evini size açmış
Ne haliniz varsa görün dememiş öyle yapican sen eşini dert et başkasını değil
Bide çocuk var

Nankör demistim dayı konusunda aynen tekrarlıyorum nankörsun

Sen cok biliosun .

E çıkın siz de.
Saf msn anlamio musun cikacagimuzdan bahsediyorum bende

Kendi kocama çok bileniyorum böyle konularda
Hİç diğer kocalar gibi değil resmen çalıştırıyor beni yaz kış demeden
Halbu ki evde otursam müge anlı izlesem fena mıydı
Deme öyle insan sıkıntıdan patlıyor çalışmaya alışınca. İşsizlik zor zanaat bacım.

Kayınvalideniz öcü mü?
Başka bir canlı türünden işgalci mi anlamadım.
Bu kadar rahatsızsanız taşınmayın. Ya da mecbursanız kabullenin.
Kendinizi doldurarak çözümleyemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…