Kaynana ah kaynana

Bu tur konularda trick sudur.Millet sizi onemseyip sorulariniza elinden geldigince empati yaparak yada eski deneyimlere dayanarak cevap vermeye calisir.Siz de her yorumu curutmeye calisacak bir yorum daha atarsiniz.Amaciniz bence cozum degil,burdakileri yormak sadece.Zaten kocasindan siddet goren kadina,bosan kurtul desek,herif hemen badem gozlu oluyor .Sizin konunuzda ana fikir olarak ayni..Biz kurtarmaya calistikca siz daha cok bahane ureteceksiniz.Bu nedenle bunun gibi konularda ters manyel sart.Ayrica Ayni avludan girip cikmanizda ne gibi bir problem var.İsiriyor mu sizi gorunce,saldirmak icin firsat mi kolluyor.Size hakaret mi ediyor,sacinizi mi yoluyor=?On balkon icinde müteahhit ile iletisme gecebilirsin,z,belki sizi dinler :)

elimde olsa 100 kere beğenirim bu yorumunuzu o nasıl güzel bir tespit öyle helalll

daha konuyu okur okumaz anlaşılıyor kim olduğunuz, yazım şeklinizden bile belli, hala o değilim diyorsunuz. Keşke evlenmeseymişsiniz. Evlenince kocalarınızın annelerini yok sayamazsınız. Basit basit mevzulardan sorun çıkarıp duracağınıza halinize şükredin. Hem adamların evinde oturacaksınız hem de ettiğiniz laflara bakın. Çok dertse girin bir işe çalışın, kiraya çıkın

Ailen her zamanki gibi gelip gider. Mutfağın düzenin ayrı olduktan sonra kimse karışamaz. Her kaynana gelin üstünde otorite kurmaya çalışır. Kimi başarılı olur. Gelini oyuncağı sanır ezer kullanır. Kimi karşı taraf duruş sergiler. Mecburen durur. Sizinki umarım duran taraf olur. Bütün Kaynanalar için demiyorum. Ama geneli gelin ailenin gelini sanıyor. Halbuki oğlunun eşi o. Bunu kabul edemiyolar. Bütün aile beklentiye giriyor. Eee bizim ailemiz var. O zaman damatları mi sömürsunler. Kolay gelsin

Aa sizin eşiniz müdür değil miydi ya? Diyordunuz ya maddi durum iyi. Kv nin evine giden onun yerini dar eden sizsiniz, yani belki kadın sizi de dünden istemiyor? Önce yengenin evde otur beğenme, şimdi kvya taşın onu beğenme. Napsın millet? Siz beğenmiyorsunuz diye evlerinden çıkıp göremeyeceğiz diyarlara mı gitsinler yani

Eşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm

Olan olmus artik.

Idare etmeye, iyi gecinmeye bakin. Baska bir alternatifiniz yok, tedbirsiz hareket etmis muhtac kalmissiniz. Bu durumda kv üst kati da olsa bedava barinma saglayabildiginiz kismina odaklanin.

Ilk dusunulecek seyi sona birakmissiniz.
Son soylenecek sozleri de en bastan söyluyorsunuz. Burda simdi kv kotulemek size bir sey katmaz. Ortayi bulmaya calisacaksiniz.

Niye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.
Ya şöyle salak yerine koyuyorlar ya ayar oluyorum
2. Üyelik diye şikayet edecektim
Ama baktım o bile değilmiş
Bayağı adını değiştirmiş
2 3 sayfa ileride bi önceki konusu duruyor

Ama yok ben o üye değilim demek çok akıllıca gerçekten

Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesin

Hesap düzenlemeyi öğrenmiş kapatmış

Allah aşkına siz kendi annenizin yanına gidin , eşiniz de Almanya’ya gitsin para biriktirsin gelsin .
Kaynana ne yapsın daha size ? Madem beğenmiyorsunuz gitmeyin . Siz kaynanayı çekemiyorsunuz , acaba o sizin güzel yüzünüzü görmek istiyor mu ?
Eşinize söyleyin rampa yapsın , direkt sizin eve çıkın caddeden . Bahçeye hiç uğramazsınız . Ya da annenizin yanına taşının . Böylelikle kaynana sorunu da kalmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…