- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.367
- 498
Bu tur konularda trick sudur.Millet sizi onemseyip sorulariniza elinden geldigince empati yaparak yada eski deneyimlere dayanarak cevap vermeye calisir.Siz de her yorumu curutmeye calisacak bir yorum daha atarsiniz.Amaciniz bence cozum degil,burdakileri yormak sadece.Zaten kocasindan siddet goren kadina,bosan kurtul desek,herif hemen badem gozlu oluyor .Sizin konunuzda ana fikir olarak ayni..Biz kurtarmaya calistikca siz daha cok bahane ureteceksiniz.Bu nedenle bunun gibi konularda ters manyel sart.Ayrica Ayni avludan girip cikmanizda ne gibi bir problem var.İsiriyor mu sizi gorunce,saldirmak icin firsat mi kolluyor.Size hakaret mi ediyor,sacinizi mi yoluyor=?On balkon icinde müteahhit ile iletisme gecebilirsin,z,belki sizi dinler :)Şartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
elimde olsa 100 kere beğenirim bu yorumunuzu o nasıl güzel bir tespit öyle helalllBu tur konularda trick sudur.Millet sizi onemseyip sorulariniza elinden geldigince empati yaparak yada eski deneyimlere dayanarak cevap vermeye calisir.Siz de her yorumu curutmeye calisacak bir yorum daha atarsiniz.Amaciniz bence cozum degil,burdakileri yormak sadece.Zaten kocasindan siddet goren kadina,bosan kurtul desek,herif hemen badem gozlu oluyor .Sizin konunuzda ana fikir olarak ayni..Biz kurtarmaya calistikca siz daha cok bahane ureteceksiniz.Bu nedenle bunun gibi konularda ters manyel sart.Ayrica Ayni avludan girip cikmanizda ne gibi bir problem var.İsiriyor mu sizi gorunce,saldirmak icin firsat mi kolluyor.Size hakaret mi ediyor,sacinizi mi yoluyor=?On balkon icinde müteahhit ile iletisme gecebilirsin,z,belki sizi dinler :)
Dayısının evinden çıkıp kv sinin evine yani.Siz şu eşinin dayısının evinde oturan üye misiniz
Kendilerini geçindiremeyecek olan insanlar niye evlenir birde üstüne çocuk yapar onu anlamam bende.Dayısının evinden çıkıp kv sinin evine yani.
Hayır madem ev vardı neden dayının evinde kaldılar ki.
O zaman kaynanaya tepkiydi , simdi de dayıya tepki herhaldeDayısının evinden çıkıp kv sinin evine yani.
Hayır madem ev vardı neden dayının evinde kaldılar ki.
Ailen her zamanki gibi gelip gider. Mutfağın düzenin ayrı olduktan sonra kimse karışamaz. Her kaynana gelin üstünde otorite kurmaya çalışır. Kimi başarılı olur. Gelini oyuncağı sanır ezer kullanır. Kimi karşı taraf duruş sergiler. Mecburen durur. Sizinki umarım duran taraf olurKesinlikle haklisiniz zırt pırt beni aşağıbekleyecek biliyorum ama ben orada oturunca bile bunalimda olucam ztn yüzünü görmek istemiyorum annemle konusmuo zmnnda kiyafetime karsyodu annemde uyardi. Bu durumda ailem yanima nsl gelio gidicek of ya sanirim aralarinda kalcam
Eşi ve kendisi hariç herkes suçlu herkes kötüKendilerini geçindiremeyecek olan insanlar niye evlenir birde üstüne çocuk yapar onu anlamam bende.
Eşi
Gebeyim. Eşimin aldığı maas ne bebege ne eve nede kiraya yetmeyecek diye cnm
Ya şöyle salak yerine koyuyorlar ya ayar oluyorumNiye hayır diyorsunuz o üyesiniz. Eski konularıniza görebiliyoruz.
Iyi valla hem kaynananın evine kon hemde laf yap , insanların yaşam alanına dalan sizsiniz bence onlar şikayet etmeli siz değil, sanki adamlar bayılıyor sana ev vermeye.. Daha gitmeden fesatlık peşindesinŞartlar geregi kaynanamin ust katina tasiniyoruz bahceli ev aynı avludan girip çıkıcaz nasıl baş edicem önerileriniz neler kaç gündür hamile halimle inanin bunalimdayim kendimi hiç ii hissetmiyorum evin bi ön balkonu var o da onun kapi önüne bakıyo kafayi yicem.
Hesap düzenlemeyi öğrenmiş kapatmışYa şöyle salak yerine koyuyorlar ya ayar oluyorum
2. Üyelik diye şikayet edecektim
Ama baktım o bile değilmiş
Bayağı adını değiştirmiş
2 3 sayfa ileride bi önceki konusu duruyor
Ama yok ben o üye değilim demek çok akıllıca gerçekten
Herkesi kendi gibi sanıyor demek kiHesap düzenlemeyi öğrenmiş kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?