- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.944
- 1.423
- 60
K.validenin olması şart değil eşin bile ne laflar eder çocuklara durum hakkında.Ben de telefon numarası olmadığı için çocuklarımla görüşmesi imkansız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
K.validenin olması şart değil eşin bile ne laflar eder çocuklara durum hakkında.Ben de telefon numarası olmadığı için çocuklarımla görüşmesi imkansız
Bu çok kötüymüş yahu Ne yaptiki kadin size bu kadarBen kvyi normalde eve almıyorum. 15 senedir sadece senede bir iki gün gelip kalabiliyor. O da torun hatırı için. Kv geldiğinde ben onunla selamlaşmıyorum, aynı odada oturmuyorum, konuşmuyorum, aynı sofrada yemek yemiyorum. Bu yıllardır böyle.
Eğer öyle bir şey yaparsa sonucuna katlanır. Zaten her yaptığı falso.K.validenin olması şart değil eşin bile ne laflar eder çocuklara durum hakkında.
Ne yapmadı ki?Bu çok kötüymüş yahu Ne yaptiki kadin size bu kadar
Cesaret edermi böyle birşeye,edersede katlansın sonuçlarına.Eğer öyle bir şey yaparsa sonucuna katlanır. Zaten her yaptığı falso.
Yapamam. Gölgede 43 derece. Ocağa yaklaşmıyorum bile. Ev zaten berbat durumda böyle bir temizlik yapamıyorum. Kıyafetim bile yok, hepsi kolilendi. Çamaşır sulu 3-5 tişört şortla duruyorum.
Gelmesini istemiyorum gelmeyecek. Eşime rest çektim. Cevabını bekliyorum.Evin durumunu kv biliyor yazmışsın. Durum buysa bırak gelsin. Kolilerin üstünden atlayıp akşam yemeğinde kahvaltı yapar. Zaten iki günmüş.
Allah yardımcınız olsun. Ben bir de 1000 kilometre uzağa taşınıyorum üç çocukla.Allah kolaylık versin. Bizde ay sonu gibi taşınıyoruz. Bir kısmını koliledim, bir kısmı nereye koydum bilmiyorum. O karmaşa insanın ruhunu darlıyor. KV durumu bilerek geliyor, bir şey diyemez. Dersede ağzının payını verin.
Ha orasını bilemem. İstemiyorsan tabii ki asla kabul etme. Ben evin durumundan dolayı istemiyorsun sanmıştımGelmesini istemiyorum gelmeyecek. Eşime rest çektim. Cevabını bekliyorum.
Kv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.Bırak gelsin began , yüzüne bile bakmam, sen toparlanmaya devam et , cocuklarinla ilgilen
O da ne mok yiyorsa yesin , kesin sen gidince de eve yerlesirler ogluslariyla yaşarlar
Ah sen şu adamdan bi bosansan ne güzel olacak
kocanızın bu kadar renkli bir kişilik olmasına içten içe bayılmıyor musunuz yaKv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Evde ağlamaya devam ederse canım içerde köşede ağla kafam kaldırmıyor deKv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
O bölüm henüz ifşa olmadı yayınlanmadı ilerleyen bölümlerde bekleniyor.Bu adamın bi aldatmadigi kaldi
Hocam Began'ın kocası ağlıyooooKv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Saçma ve komik. Annesini bu kadar umursamazdı. Adama bir haller oldu.kocanızın bu kadar renkli bir kişilik olmasına içten içe bayılmıyor musunuz yainsan bir kere gözden çıkarınca bu tarz olaylar çok eğlendirir diye düşünüyorum
![]()