Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kvyi normalde eve almıyorum. 15 senedir sadece senede bir iki gün gelip kalabiliyor. O da torun hatırı için. Kv geldiğinde ben onunla selamlaşmıyorum, aynı odada oturmuyorum, konuşmuyorum, aynı sofrada yemek yemiyorum. Bu yıllardır böyle.
Neden böyle, olay ne? Ben de kv ile çok sorun yaşadım tavır almama bile müsaade edilmedi. Boşanma kararı aldım.

Ay gerçekten üç cocugundan ayrı yaşayacak adam onu umursamiyor anasına ağlıyor. Gerçi çocukları umursasa sizden para istemezdi .

Kayınvalide de sırf gövde gösterisine gelecekti sen gidince gör bak bu eve nasıl corekleniyorumu ince ince laf sokarak anlatacakti planları bozdunuz

Kv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
KK kadınları başkaldırdı ağlayarak günlüğüne yazabilir 😂
Dünde emrivaki tatil misafiri geri püskürttü baska üye
Ben de istemediğim yere gitmedim eşim bana sessiz kalınca.. msj attım ''O tribininin binde birini yapmadın bana laf soktuklarinda ..yazdım bı kenara'' diye hemen naptim diye geri adım attı 😚😁

Ay gerçekten üç cocugundan ayrı yaşayacak adam onu umursamiyor anasına ağlıyor. Gerçi çocukları umursasa sizden para istemezdi .

Kayınvalide de sırf gövde gösterisine gelecekti sen gidince gör bak bu eve nasıl corekleniyorumu ince ince laf sokarak anlatacakti planları bozdunuz
Ben hayırlısıyla yerleşip düzenimi kurayım. Ana oğul takılsın başbaşa.

Ben hayırlısıyla yerleşip düzenimi kurayım. Ana oğul takılsın başbaşa.
Bence siz bir duzeninizi kurun sonra bu adam düzelmezse gerekeni yapın . Gitsin tedavi olsun bir kendine geliyorsa gelsin . Sırf bunu da üç çocuğunuz var diye yazıyorum . Onlar olmasa beş saniye çekilecek tıp değil

Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Sırt sırta bağlayıp benzin döküp yakmak lazım 😁
Ne kadar düşüncesiz insanlar var.

Gelen de yardım etsin belki taşınmanıza yardıma geliyorlardır yaz günü bir karpuz peynir, makarna, salata yoğurt yer geçiştirirsiniz. Sonuçta gelecek kişiler taşınma arifesinde olduğunuzu biliyor bir şey beklemezler

Evinize çökecekler ileride adam kiraya çıkamaz diye kendinizi şartlamayin. Anasıyla ev tutsun
Ben geçen gün dedim. Bu ev sana büyük, 1+1 e çık. Bizim evi kiraya verelim. Senin istediğin birikimi yapalım dedim, kabul etmedi. Derdinin birikim yapmak değil maaşım olduğunu bu tavrından net olarak anladım

Gelen de yardım etsin belki taşınmanıza yardıma geliyorlardır yaz günü bir karpuz peynir, makarna, salata yoğurt yer geçiştirirsiniz. Sonuçta gelecek kişiler taşınma arifesinde olduğunuzu biliyor bir şey beklemezler
Öyle bir seçenek yok. Gelmiyor.

Polyanna olarak değiştirin nicki 😚😅

Allah sabır versin. Çok garip bir adam! Eşi ve çocukları gidiyor eşinden para istiyor ve çocuklarını hiç düşünmüyor. Anasına hayır diyince ağlıyor.
Amin. 5 gün kaldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X