Kaynana belası ve odun oğlu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar;
Az önce kocam olacak dengesiz kvnin 2 gün bizde kalacağı müjdesini verdi. 5 gün sonra ben taşınıyorum. Ev ayağa kalkmış halde, koliler her yerde, bazı mobilyalar demonte halde. Bana diyor ki kalsın ne olacak? Evde kalacak yer yok, eşyaların üstünden atlıyorum diyorum, telefonu yüzüme kapatıyor. Bir de bu cehennem sıcakları evde yemek bile pişirmiyorum. Aperatif şeylerle atıştırıp geçiyoruz. Adam anlamıyor, kafası basmıyor yani.
Bir sürü laf saydım ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
Size de bir sürü laf sayılıyor sizde işe yarıyor mu?

Onceki konuda baska bi kadin var, arabayida ona gösteriş icin istiyor falan demislerdi. 2.kadin sanirim kayinvalideniz. Sizin eve yerlesip, kendini gezdirtecek
Bana da öyle geliyor. Güya kv benim huyumu biliyormuş, kızmamışmış.

Allah o müdüre sabır versin, çalıştıramaz da bunu. Neler çekiyoruz böyle tiplerden.
Ne bileyim ya daha önce ağladım diye eve gönderen bir üstüm olmadı hiç. :KK54: Bir kere regl sancısından ağlamıştım, arkadaş ilaç verdi paşa paşa dersime girdim. Anam gelmiyor diye ağlamadım tabi hiç.
Katip sizin dairelerde de olmaz, adliyeler kum gibi kaynıyor zaten.

Ne bileyim ya daha önce ağladım diye eve gönderen bir üstüm olmadı hiç. :KK54: Bir kere regl sancısından ağlamıştım, arkadaş ilaç verdi paşa paşa dersime girdim. Anam gelmiyor diye ağlamadım tabi hiç.
Katip sizin dairelerde de olmaz, adliyeler kum gibi kaynıyor zaten.
Ya bulmuştur bi bahane kaçmıştır, anağğğm diye ağlamaz 40 yaşında herif, tefe korlar onu valla ahaahah.

Ya bulmuştur bi bahane kaçmıştır, anağğğm diye ağlamaz 40 yaşında herif, tefe korlar onu valla ahaahah.
Şimdi de güzellik uykusuna yatmış. :KK25:
Valla kimi kızacak bana ama nazik adam sevmem ben. Ufacık olayda ağlayan, uykulara yatan adama karşı saygımı yitiririm ben.

Kv gelmiyormuş. Az önce eşim eve geldi. Annesine hayır dediği için iş yerinde ağlamış. Müdürü eve göndermiş.
Büyüyememiş erkekler evlenip kadınların başına bela oluyor gerçekten. Anası ben bu adamı büyütüp olgun bir birey haline getiremedim diye utanacağına, büyümemiş oğlunu kakaladığı zavallı kadının başına bir de kendisi bela oluyor.

Büyüyememiş erkekler evlenip kadınların başına bela oluyor gerçekten. Anası ben bu adamı büyütüp olgun bir birey haline getiremedim diye utanacağına, büyümemiş oğlunu kakaladığı zavallı kadının başına bir de kendisi bela oluyor.
Az önce itiraf etti. Kv evime gelemediği için oğluna ağır konuşmuş, bir sürü laf saymış. O yüzden ağlamış.

Ben kayınvalideyle 15 senedir hiçbir şekilde görüşmüyorum konuşmuyorum. Sadece senede bir iki gün torunlarını görsün diye izin veriyordum. Ama kadın yüzsüz.
Ayy hemde ne yüzsüzmüş
Şu sıcaklarda başkasının evinde nasıl rahat edilir, ben mi tuhafım?
Zaten balık gibi kimse sudan çıkamıyor, o ne yapacak yapış yapış elalemde
Allah akıl fikir versin

gözünüzü açıp bu adamı mı gördünüz
boşanan kadını vuran bir aşirete filan mı mensupsunuz
toy zamanlarınızda asla boşanmam diye yeminler mi ettiydiniz

derdiniz ne bilmiyorum ama bu adamla evli kalıp 3 çocuk yapabilmek gerçekten akıl alır bir şey değil.
hadi gençtiniz, hadi alternatifsizdiniz diyelim -olabilir çok çok mümkün- ama artık atanmış insansınız adam hala çekinmiyor...ay bir de işyerinde ağlıyor müdür eve yolluyor. sünepe herif. pöf.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X