Kaynana cadısııı

Ben evli degilim o yuzden bekara kari bosamak kolay geldi sanirim. Ben konu sahibinin yerinde olsam ya icime atar kendimi hasta ederdim ya da sulalelerine sayip soverdim sanirim ayarlayamazdim kendimi ortasini bulamazdim. Mesela saygisizlik yapmadan nasil kendini koruyabilir konu sahibi? Kvsi laftan anlamiyormus esi hep annesini hakli buluyormus ya. Siz tecrubelisiniz diye soruyorum ogrenmek icin. Cunku cidden normalde kedi gibi sessiz biriyimdir ama bi yerde asla bana yakismayacak seyler soyleyebilirim karsimdakine sizin denge kurma yontemlerinizi bilip kendimi frenleyebilmek isterim.

DÜN İKİ AYLIK EVLİYİM DEMİŞTİNİZ.SUNSHİNE

Şu dediğine %100 katılıyorum.
İlk başlarda ister istemez sorun yaşanıyor.
Bende bağır çağır kavga gürültü baktım ki hiç bir şey elde edemiyorum.
Rotayı tatlı dile çevirdim.
Şimdi böylelikle eşime her istediğimi yaptırıyorum
İşin içine biraz da cinsellik serpiştirirsek tadından yenmiyor

DÜN BENDE ORTA YOLU BULMASI SAKİN KALMASI KONUSUNDA BAYA KONUŞTUM AMA BAYA KİNLEDİĞİ İÇİN SAKİNLEŞMİYOR.

ilk seferde bunu yaşamayan gelin neredeyse yok denecek kadar azdır. tekrar söylüyorum bu bir toplumdaki dayatmadır. kendi annenin söylediği bir şey sana ters gelmez hatta evlendikten sonra birden annen meleğe dönüşür. ben hiç anlaşamadığım annemle can ciğer kuzu sarması oldum mesela cünkü farklı evlerdeyiz. yapılması gereken ilk baş kabullenmek. hiçbir anne evladının kötülüğünü istemez. o da eşinizin annesidir. sizi özellikle mutsuz etmek istemiyordur belki. öyle de olsa eşe bana katılan üyenin dediği gibi tatlı dille anlamadan göstertmek gerekir. erkekler sizin bizim kadar ince düşünceli, ayrıntıcı tipler değiller. günlük hayatın içinde bana psikologum şöyle demişti.önce düşünüp sonra davranmalısın. önce davranıp sonradan düşünmenin insana hiçbir faydası yok. ve her zaman bağırıp çağırmamak sakince cevap vermek sonrasında karşındaki pişman olunca senin pişman olmamanı sağlar ve haklıyken bağırıp hakaret edersen haksız duruma düşersin. örneğin karşndaki haksız, sen haksızlığını savunurken ya sen salak mısın diyorsun.. sonra o sana sen niye bana salak dedin hakaret ediyorsun diyerek geri dönüyor ve haksız konumuna düşüyorsun. dediğim gibi ben de gerçek hayatımda sakin bir insan değilim fakat böyle dikkat ettiğin sürece haklı olursun ve karşındaki de bunun farkına varır

ama söyledim iğrenç insan diyorsunuz hala yapmayın..
siz istemedikçe gelemez de, kalamaz da ısrarla istemiyorum deyin anlayana kadar. sınırlarınızı test ediyor, kendini kabul ettirmek istiyor hiç sinirlenmeden hep aynı netlikte “aynı şehirde kalmak çok saçma” diyip geçin. kayınvalide kusura bakmasın :)

1 aylik evlilikte ne kalmasi allahaşkina hem korona var korkmuyormu ...ya burda okudugum konulara bazen inanamiyorum gercekten 1 aylik evli ciftin evine yatili kalmak isteyen kaynanalar var mi
Benim kaynanam evi 5 dakika yürüme mesafesinde 3.günden gelip keyfi kalmaya başladı 2.5 senelik evliyim hala o travmayı atlatamadım nerdeyse her kavgamızda bunu konuşuyoruz sorunlarımızın temeli buna dayanıyor sanırım

Sürekli çelişkili ifadeleri var ben de anlamadım Bir de karşı taraftan dinlemek lazım o kadar insan kötü, konu sahibi melek olamaz
Bence adama nikahi basinca en kotu kv oldu karsi taraf kim bilir ne diyecek onun hakkinda. Cok yazik bu sinirle hayat gecer mi yoksa.Konu sahibi soz geciremedigi icin kvye bu hakaretleri ediyor bence zaten yoksa cok celiskiler var

Bence adama nikahi basinca en kotu kv oldu karsi taraf kim bilir ne diyecek onun hakkinda. Cok yazik bu sinirle hayat gecer mi yoksa.Konu sahibi soz geciremedigi icin kvye bu hakaretleri ediyor bence zaten yoksa cok celiskiler var
Eşine beyinsiz demesine çok şaşırdım. Ciddi bir üslup sorunu var :/

Kendisine kendi yazdıklarıyla cevap verelim. Atıp satamayacağı kocasını seviyorsa mecbur katlanacak. Kaynanasını nasıl olur da sevmez?! Sanırsın kocasını leylekler getirdi
Çok ilginç çelişkileri var ya, zaten bi ara yazdığı acayip yorumlarla kalmıştı aklımda bu üye. Şimdi madalyonun öteki tarafına geçip yazdıklarına bakınca ciddiye almak mümkün değil Bakın alıntılayamadım ama eskiden yazdığı bir yorumu copy-paste yaptım:

''Gelde sinirlenme.
Bunu sana hem görümce hemde yenge sıfatıyla yazıyorum oku bakalım.
1.si (görümceyim) ben abimden annemden vs bir şey istediğim zaman yenge kişisinden fikir almam. O benim annem babam abim arasında geçen bir konu zira ister çalışma masası alır ister son model araba alır alırda alır. Sanane ? Sen onun eşisin diye bütün aile haklarını elinden almış mı oluyorsun? Annesi rica etmiş edebilir ne var bunda? Abisi çünkü ABİSİ. Ki sana kötü bi haber vereyim mi bence masayı eşin bizzat kendi parası ile kardeşine hediye alıyor senin tepkinden korktuğu içinde bu şekilde söylemek zorunda kalıyor :))
2. (Yengeyim) eşime asla ama asla kardeşine şunu yapamazsın şuraya gidemezsin gitsin kendileri alsın tarzında konuşmadım eşimde benim ailem için asla konuşmaz konuşamaz. Sen şimdi gelinsin diye herşeye müdahale edeceğini herkesin seni dinleyeceğini falan sanıyosan yanılıyosun kenarda köşede görümcene sinirlenir iki hırlar oturursun aşağıya.

Ve dip not tatlı kız sen bir kurulu düzenin içine dahil olan kişisin bırak aile içi konulara bu kadar dahil olma eşin senin evcil hayvanın değil kv görümcende düşmanın değil. Eve düşen yıldırım modundan bi cık bence''

Şimdi bu üsluba sahip insan da kalkıp ''kayınvalidem oğlumun evi değil mi istediğim gibi gelirim, geline mi sorcam'' diyor diye şikayetlenmesin bi zahmet. Tencere kapak olmuşlar kv ile.
Ne diyim ki bir öyle bir böyle yaşamak da zor olmalı, üzüldüm ben kendisine

Şimdi hatırladım bu üyeyi hatta sende gelin olacaksın sanada böyle davransalar nasil olur gibi yorumlar yapılmıştı değil mi. Etme bulma dünyası o zaman ne diyelim

Adamın yüzüne de annesi ve kardeşiyle ilgili böyle konuşuyorsanız konuşmayın derim. Çok kötü bir üslubunuz var.

Onun haricinde 1 aylık evlilikte hiç evinize gelmemiş olmaları normal değil. Kalmaya gelmesinler ama hafta içi bi yemeğe gelebilirlerdi bunca zaman. Geleneksel geleneksel tiplerle evlenip sonra modernizmin kalesi gibi davranıyosunuz o pek olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…