Kaynana cadısııı

6 aylık evliyim . 1 kere kendi annemleri kahvaltıya aldım şehir değiştirecekleri ve eşyaları olmadığı için 1 gece de kaldılar. Kv görumcem vs hepsini 1 akşam yemeğe aldım yemek çay tatlı meyve derken 2-3 saat oturup gittiler bir daha da gelmediler açıkçası zaten ailem yok .Bende davet etmedim bir daha ilk ettim yeter gelmek isteyen buyursun kapım açık ama zaten korono var diye de sesleri çıkmıyor onlar ses çıkarmayınca bende ses etmiyorum arada ararım kv bu. Zaten kp hasta yürümekte zorlanıyor.. Bende arada eşime ay annemleri de görmedik ne zamandır ama neyse annemde babamda rahatsız iyi olsunlar da bi aksam görüntülü arayalım diyorum eşime seviniyor.. arada kv ya bizde geleceğiz de anne koronodan dolayı endişe ediyorum iyice arttı valla diyorum:) aman kızım aman diyo :)

Bu durumu siz cinnet geçirmeden eşinizle konusup halletmeniz lazım olmadı onların aradığı o an az eşinize cilve yapın yada bir şeyler söyleyın ayy tlfndamıydın hayatım diyip çekiliverin ama karşı taraf duysun

Bozuldular
Siz gelmeyin biz 5 dk uğrarız dedim yok efendim ben nasıl gelmeyin dermişim ben kimmişim kusura bakmayacakmısım sesimi kesecekmişim
Eşiniz evde yokken geldiklerinde kapıyı açmayın sizi ararsalar ben disardayim biraz işim var diyin . Bi kaç defa boş dönünce öğrenir. Ayrıca gelmeyin veya bu tip imalari bile siz yapmayın eşiniz söylesin. Ayrıca umarım bu sen kimsin sesini kes cümlelerini eşiniz kullanmamıştır. Yoksa en temelden başlayıp kim olduğunuzu öğretmeniz gerekecek.

yarım saatlik mesafeye niye kalmak istiyorlar anlamadım, sırf senin için değil ki bence evinde kalmayan icinde rahatsızlık verici bir şey yatıya kalmak ama her neyse. eşinle durumu güzelce konuş, iki yıllık evlilikten öğrendiğim bir şey varsa adamlar tatlı dilden anlıyor. gerekirse söylemek istediğini dolandırarak söyleyeceksin. kayınvalidene gelince, saygı çerçevesinde, şakayla karışık bir şeyler söyleyebilirsin. daha evliiğiniz çok yeni çünkü, ısrarı gereksiz. kalmaya alıştırma evinde, muhtemelen seni yönetmeye ve sürekli istediklerini yaptırmaya çalışıyor evinde sigara içtirmediğin halde içerek, yatıya kalmak isteyerek filan. nedense kayınvalide de gelin de evliliğin ilk aylarında bi sapıtıyor sırf toplulumuzun kaynana-gelin dayatmasından kim kime baskın çıkıcak hadi bakalım durumu oluyor.. halbuki o da anne sen de kızsın. umarım sonradan düzelir

Ennn sevdiğim konu
Öncelikle size sabır diliyorum.
O cadıyı da Allah bildiği gibi yapsın.
Sakın taviz vermeyin.
Aynısından bende de var.

Bütün konularınızda sürekli kendinizden yaşça büyük insanlara ve eşinize hakaretleriniz betimlemeleriniz hiç hoş değil. Tencere kapak misali olmuş
Beğenmiyorsanız görmezden gelmenizi öneririm.
Canımı yakmayan hiç kimse için böyle düşünmediğimden uslubum hakkımda yorum yapacak kişiler sizler değilsiniz :) rahatsız oluyorsanız engelleyerek actığım konuları görmez rahatsızlık duymazsınız. Teşekkürler

Kusura bakmayın konu açıyorsanız eleştırılerıde kaldırıcaksınız.

Kusura bakmayın konu açıyorsanız eleştırılerıde kaldırıcaksınız.
Siz rahatsızlık duyduğunuzu belirtiyorsanız sunacağım öneri elbette görmezden gelin ve konumu serbest bırakın olacaktır
elbette :)
Ayrıca eleştiriniz için teşekkür ettiğimi hatırlıyorum. Ve 2. Kez zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler

Bütün konularınızda sürekli kendinizden yaşça büyük insanlara ve eşinize hakaretleriniz betimlemeleriniz hiç hoş değil. Tencere kapak misali olmuş
Yengesi içinde eve düşen yıldırım diye konu açmıştı aklımda kalmış

Genel tavrı buysa demek.

Şimdi bana da olmadık laflar edebilir ama sorun değel.

Teşekkürler :)

var mı çözümü nasıl olacak bu kadınla böyle
Ben kendisini asla dinlemiyorum.
Görmedim, duymadım, bilmiyorum.
O konuşurken TV izliyorum onu dinlersem sinirlerim fazlasıyla bozuluyor.
O aslında yok bu beynimin bir oyunu diye telkin ediyorum kendimi
Çok hastalıklı bir görüntü olabilir ama böyle

Hahaha
E ben böyle yaapsamm
Sunshiineee
Sunshiineee duydun mu alooo baksana bana kapat şu tv yi falan der hatta gider kapatır tv yi seninki iyimiş

Kendisine kendi yazdıklarıyla cevap verelim. Atıp satamayacağı kocasını seviyorsa mecbur katlanacak. Kaynanasını nasıl olur da sevmez?! Sanırsın kocasını leylekler getirdi
Arkadaş şunu bi idrak edin atıp,satamayacağınız kocanı seviyorsan mecbur katlanacağın bi konuyu niye bu kadar gözünüzde büyütüyosunuz

Şu görümceleri sevmeyen gelinlerede ekstra tilt oluyorum. Kocalarını sanırsın leylekler getirdi

Bu kv siz bosanana kadar rahat durmaz. En iyisi siz ipleri iyice elinize alin. Gelmeyin dediginizde sen kimsin diyen kvye bu evin hanimiyim asil sen kimsin deyin mesela. Sizi rezil eden kocanizi siz daha cok rezil edin. Ben seni bosasam bi daha sittin sene evlenemezsin deyin mesela. Senin manyak anneni benden baska kimse cekmez hayatin boyunca bekar ailesiz cocuksuz kalmak istemiyosan bana hak ettigim saygiyi gistereceksin deyin. Esiniz size ters bi sey derse siz daha sert konusun uste cikin. Kvnizin ciddi psikolojik probleri var gini duruyo bi psikiyatra gitmeli. Milletin deli anasiyla ugrasmak icin mi geldiniz bu dunyaya. Siz biraz kendi kiymetinizi bilin. Eger bosanacaksaniz da sonunda siz degil onlar yipransin. Ne diyolarsa daha beterini siz sozleyin bu insanlar iyilikten anlamayan cinsten belli

siz nerede yaşıyorsunuz ya çok merak ettim. arkadaşım, bu kadar saygısızlık niye? bunları dedikten sonra araları düzelse sanki mutlu mu olacaklar? neyse konu sahibine cevabımı vermiştim zaten ama bunu okuyunca kayıtsız kalamadım. tabi ki kendinizi ezdirmeyin. konuşun söyleyin fakat böyle bir konuşma geçtiğinde eşiniz de en az sizin kadar sinirlenir ve hiçbir sonuca varamazsınız. sen onu yaptın ben bunu yaptım o bunu dedi yok senin annen yok benim annemle evlilikte bir yere varılmıyor maalesef ki.

Pms donemimdeyim asiri duygusal ve sinirliyim o yuzden sanirim, konu sahibini de cok uzmusler dayanamadim diyiverdim. Normal hayatta kedi gibiyim aslinda asla boyle davranamam ama kiyamadim konu sahibine sen kimsin vs demisler ya cok duygulandim.

Esi annesini doktora goturse herkes mutlu olur aslinda saygiszliga da gerek kalmaz. Ayrica asil saygisizligi esi ve kvsi yapiyo konu sahibine. Konu sahibi bu konuda en masumu anlattiklari dogruysa. Ne yapsin konu sahibi omur boyu hakaret mi dinlesin saygisizlik mi ceksin? Siz ayni seyleri yasasaniz kvnize saygili kalmaya devam edebielcek misiniz mesela?

Pms donemimdeyim asiri duygusal ve sinirliyim o yuzden sanirim, konu sahibini de cok uzmusler dayanamadim diyiverdim. Normal hayatta kedi gibiyim aslinda asla boyle davranamam ama kiyamadim konu sahibine sen kimsin vs demisler ya cok duygulandim.
ben zaten yukarıda cevabımı verdim.. tabiki yaşadığına bende üzüldüm fakat evliiğin ilk başlarında anlamsızca kaynana-gelin dayatmasından bu sorunlar yaşanabiliyor önemli olan kendini ve karşındakini yıpratmamak. ben iki yılık evliyim, kayınvalide sıkıntısı yaşamıyorum ama en başta bana bile batabiliyordu eve geip sinirleniyordum ağlıyordum eşime yansıtıyordum. ama baktım öyle gitmiyor. hep huzursuzluk oluyor. karşındakinin desteğiyle bu zamanları atlatmak gerek. ama annen baban annen baban dendikce bosanmamanın imkanı pek olmuyor burda da okuyoruz. en iyisi saygı cercevesinde çekinmeden cevap vermek, araya mesafe koymak. tabiki ömür boyu hakaret dinlemeyecek boyun eğmekten nefret ederim.. hakaret ettirmeyecek zaten. bunlara tepki verdiğinde saygısızlık olmaz. sizin yazdığınıza ben saygısızlık olur diye cevap verdim.. ağır konuşmak yerine fevri olmamak insana her zaman kazandırır. ve bunu sinirlendiğinde gözü hiçbir şey görmeyen biri olarak söyüyorum. eşine tatı dille lafı dolandırarak doğru olanı anlatırsa eşi annesiyle konuşabiir ama senin annen böyle sende böylesin dersen daha cok inada bindirir ve asla çözüm odaklı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…