- 9 Mart 2019
- 249
- 164
- 53
- 35
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
HaklisinizBakın gidio,alıo,yapıo değil gidiyor, alıyor,yapıyor. Y'leri atlıyorsunuz. Bilmemek ayıp değil ama böyle yazmaya üşeniyorsanız üşenmeyin.
Konuya yorumum kazanıyorsa alsın istediğini , belki içinde ukdedir. Sizin de içinizde kaldıysa siz de alın marka . İki günlük dünyaSürekli başkaları ne yaptı ne dedi diye yaşamak çok sıkıcı. Kendi hayatınızda mutlu olun
Ne biyim ya tovbe yaDonların markası ne bacım?merak ettim
O giydiği markaları söylemek istiyordur belki. İki taraf da marka giyiniyorsa bir taraf bunu söyleyince diğeri niye küçümsenmiş oluyor?Ta bn de kaliteli giyiniorum fakar azima almiorum bni kucumsuo kari
jador muşDonların markası ne bacım?merak ettim
Aziniza saglikAcikcasi baskalarin benim hakkimda ne düsündügü pek umrumda olmuyor. Sizin yasinizda takardim, ama artik takmiyorum, cünkü insanlar kusur görmek istiyorsa muhakkak buluyor, siz ne kadar iyi olursaniz olun fark etmez. Aynisi sizin icinde gecerli. Kayinvalide simdi ne yapsa gözünüze batacak. Bosverin. Sizin yasinozda tekrar olsam hic böyle seylerle ugrasmam..kendimi gelistiririm. Imkanlarim oldugu kadar hayatima güzellikler katarim. Kayinvalidenizi degistiremezsiniz, ama siz kendinizi ve hayatinizi degistirebilirsiniz. Evdeyseniz kendinize yeni ugraslar bulun. Enerji vampirleri her zaman var olacak hayatinizda onlari yok saymayi siz ögreneceksiniz.
Ne desin o anne yetistirmeyi buyutmeyi biliosa gelip oglunun huzurunu kacirmaya urasmaz kardesim
Sen küçük değilsen, kendini oyle gormuyorsan niye umursuyorsun?Hayir calismiorum ama kim takmaz ki surekli sizi kucumsuyen insani
konu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce?Takmamalısınız o konuşurken farklı şeylerle ilgilenin fazla gidip gelmeyin gelirse kendi gelsin az muhabbet edin söylediklerine hoşunuza gitsin gitmesin tebessümle cevap verin eski nişanlı konusuna da hiç takılmayın hiç olmadı şanslı kızmış ki size maruz kalmıyor diyin gülüp yanından ayrılın onun dışında kendinize rutin bir şeyler edinin atıyorum her sabah yürüş yapmak gibi, arkadaşlarınızla dışarıda kahve içme gününüz olsun örneğin veya evde kitap okuma saatiniz olsun, sağlıklı beslenme programı yapım ama dediğim gibi bunları rutininiz yapın kısacası kendinize değer verdiğinizi gösterin
Anlayan anliyor canim sen anlamioyorsan git kitabini oku hadiAyrica yazdiklarinizi anlamak icin de filolog olmak lazim. Gömleğe,.dona, kaynananiza çatlayacaginiza biraz kitap okuyup dilbilgisi çalışın.
Okuduğumu anladığım kadarıyla konu sahibi KV tarafından sözlü aşağılanmaya maruz kalıyor. Hem söylediklerimde uygulanması zor bir durum yok ya da kendine göre uydurabilir. Anladığım kadarıyla kendine değer vermeyle ilgili sorun var. Bir psikologdan yardım alması çok daha doğru olurkonu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce?
Anlamioyorsam gideyim kitabimi okuyayim ben aynen. Anlamioyorsam en dogrusu bu. Exsansle en dogrusunu bilir.Anlayan anliyor canim sen anlamioyorsan git kitabini oku hadi
Aferin akkilli kitab kurduAnlamioyorsam gideyim kitabimi okuyayim ben aynen. Anlamioyorsam en dogrusu bu. Exsansle en dogrusunu bilir.
aferin i doğru yazmışsınız valla bravo çoğu kişi aferim olarak yazarAferin akkilli kitab kurdu
Akkilli yani killari beyaz olanAferin akkilli kitab kurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?