Kaynana cikmazi

Haklisiniz

Aziniza saglik

Yazdıklarınızı anlamak zor. Düzgün bir Türkçe ile yazın lütfen. Yazdıklarınızdan bir kayınvalidenizin kıyafetlerine çatladığınızı bir de kayınvalidenizin eşinizin eski nişanlısından bahsetmesinden hoşlanmadığınızı anladım. Başka da birşey anlamadım.

Takmamalısınız o konuşurken farklı şeylerle ilgilenin fazla gidip gelmeyin gelirse kendi gelsin az muhabbet edin söylediklerine hoşunuza gitsin gitmesin tebessümle cevap verin eski nişanlı konusuna da hiç takılmayın hiç olmadı şanslı kızmış ki size maruz kalmıyor diyin gülüp yanından ayrılın onun dışında kendinize rutin bir şeyler edinin atıyorum her sabah yürüş yapmak gibi, arkadaşlarınızla dışarıda kahve içme gününüz olsun örneğin veya evde kitap okuma saatiniz olsun, sağlıklı beslenme programı yapım ama dediğim gibi bunları rutininiz yapın kısacası kendinize değer verdiğinizi gösterin

konu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce?

konu sahibini başka konu sahibiyle karıştırmış olmayasınız.Yazdığınız tavsiyeleri uygular mı sizce?
Okuduğumu anladığım kadarıyla konu sahibi KV tarafından sözlü aşağılanmaya maruz kalıyor. Hem söylediklerimde uygulanması zor bir durum yok ya da kendine göre uydurabilir. Anladığım kadarıyla kendine değer vermeyle ilgili sorun var. Bir psikologdan yardım alması çok daha doğru olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…