KAYNANA ÇİLESİ :(

İşiniz zor Allah yardımcınız olsun. Ne olursa olsun evliyken başkasıyla yaşamak kolay değildir. Belki o gün canınız yemek yapmak istemez belki temizlik istemez ama onlar varken mecbur hissedip yaparsın. Sizin özel hayatınızı etkilemesin bu durum gezmek istediğinizde çıkın gezin.

Misafirperverlik etme madem. Çamaşırlarını kireli bırak. Ütülerini yemeklerini yapma. Senin kendi anneciğin gelip bütün kış kalabiliyor mu?

Amin. .. söylediklerin çok doğru aynen bunları yaşıyorum... ama öyle her istediğinde çıkıp gezmek olmuyo...

çok zor durumun..Allah kolaylık versin..nekadar geniş insanlar gelip evde bütün kış boyunca kalabiliyorlar..2 kişiler madem tek odayı yakıp otursunlar evlerinde..
geldiklerinde sen kendi işini gezmeni sakın bozma...yapacak birşey yok..

Öyle söylendiği gibi kolay olmuyo bazı şeyler hayatta...

o ne yaw öyle..
saygısızlar...
konu daa bi saati dolmadan üç sayfa olmuş..
yani burdan şunu anlaki o kaynana çilesinin farklı versiyonlarını herkes yaşıyo arkadaşım..
ne deyim Allah kolaylık versin....

Benim Ailem çekinir rahatsız etcez diye... Bende ailemden öyle terbiye aldım. Bunlar nasıl insanlar bazen anlamakta zorluk çekiyorum..

Aynen ya. Terbiyesizler. Şu yaşa gelmiş evli çiftin evinde. Sen gene de ara ara çağır maksat rahatsız olsunlar zaten. Annene de söyle inadına çağırdığını.

o ne yaw öyle..
saygısızlar...
konu daa bi saati dolmadan üç sayfa olmuş..
yani burdan şunu anlaki o kaynana çilesinin farklı versiyonlarını herkes yaşıyo arkadaşım..
ne deyim Allah kolaylık versin....
Amin canımı Sağol... Evet farkındayım bu çilenin farklı versiyonlarını herkes yaşıyo...

Benim Ailem çekinir rahatsız etcez diye... Bende ailemden öyle terbiye aldım. Bunlar nasıl insanlar bazen anlamakta zorluk çekiyorum..
Ayni benim annem.Pazar gunleri gelmek soyle durdun telefon bile etmez rahatsiz olmayin der.Kayinvalidem sabahın sekizinde elinde canta pat diye cikar gelir.Dusunce meselesi...

Niye eşine istemediğini söylemiyorsun ?

Keşke söylediğin gibi kolay olsaydı canım. Bir evlilik bir yuva söz konusu... ama ben bu şekilde nasıl dayanırım nereye kadar gider bilmiyorum
Iste ben dayanamam ani cikislarim olur kirici olurum. Uzuluyorsam uzerim katlanayim dusuncesinde olamadim hicbir zaman. En iyisi benim gibi olmak bosver deliye hergun bayram misali keyfime gore yasiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…