- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Yok canım yok herkes kendi evinde otursun....herkes kendi işine gücüne baksıngeçen sene siz bizde kaldınız bu senede biz sizde kalalım deyin
Günaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs.İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo
Amin. .. söylediklerin çok doğru aynen bunları yaşıyorum... ama öyle her istediğinde çıkıp gezmek olmuyo...İşiniz zor Allah yardımcınız olsun. Ne olursa olsun evliyken başkasıyla yaşamak kolay değildir. Belki o gün canınız yemek yapmak istemez belki temizlik istemez ama onlar varken mecbur hissedip yaparsın. Sizin özel hayatınızı etkilemesin bu durum gezmek istediğinizde çıkın gezin.
Ah canım nerde kalsın... o kadar ısrar ederim 1 gece bile kalmaz akşama döner evine... ah annem ahMisafirperverlik etme madem. Çamaşırlarını kireli bırak. Ütülerini yemeklerini yapma. Senin kendi anneciğin gelip bütün kış kalabiliyor mu?
Ah can
Ah canım nerde kalsın... o kadar ısrar ederim 1 gece bile kalmaz akşama döner evine... ah annem ah
Öyle söylendiği gibi kolay olmuyo bazı şeyler hayatta...çok zor durumun..Allah kolaylık versin..nekadar geniş insanlar gelip evde bütün kış boyunca kalabiliyorlar..2 kişiler madem tek odayı yakıp otursunlar evlerinde..
geldiklerinde sen kendi işini gezmeni sakın bozma...yapacak birşey yok..
Benim Ailem çekinir rahatsız etcez diye... Bende ailemden öyle terbiye aldım. Bunlar nasıl insanlar bazen anlamakta zorluk çekiyorum..O zaman evli evine köylü köyüne bacım. Anneler çekiyor yükü başkası değil. Ezdirme anneciğini sakın. Hatta inadına sürekli çağır yatıya.
Günaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs.İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo
Keşke söylediğin gibi kolay olsaydı canım. Bir evlilik bir yuva söz konusu... ama ben bu şekilde nasıl dayanırım nereye kadar gider bilmiyorumBen olsam evden gonderirdim. Esim laf ederse onlarla beraber giderdi.
Benim Ailem çekinir rahatsız etcez diye... Bende ailemden öyle terbiye aldım. Bunlar nasıl insanlar bazen anlamakta zorluk çekiyorum..
Öyle söylendiği gibi kolay olmuyo bazı şeyler hayatta...
Amin canımı Sağol... Evet farkındayım bu çilenin farklı versiyonlarını herkes yaşıyo...o ne yaw öyle..
saygısızlar...
konu daa bi saati dolmadan üç sayfa olmuş..
yani burdan şunu anlaki o kaynana çilesinin farklı versiyonlarını herkes yaşıyo arkadaşım..
ne deyim Allah kolaylık versin....
Ayni benim annem.Pazar gunleri gelmek soyle durdun telefon bile etmez rahatsiz olmayin der.Kayinvalidem sabahın sekizinde elinde canta pat diye cikar gelir.Dusunce meselesi...Benim Ailem çekinir rahatsız etcez diye... Bende ailemden öyle terbiye aldım. Bunlar nasıl insanlar bazen anlamakta zorluk çekiyorum..
kendinize ugras bulun o zaman kurslara filan gidin, annenize kalmaya gidin , oturmalarınıza gidin, kendi hayatınızdan taviz vermeyin bence. karadenizlimiziniz ayrıcaarkadaşımın kaynanlarıda aynısını yapıyor 5 ay kalıyorlar sonra gidiyorlar.
Iste ben dayanamam ani cikislarim olur kirici olurum. Uzuluyorsam uzerim katlanayim dusuncesinde olamadim hicbir zaman. En iyisi benim gibi olmak bosver deliye hergun bayram misali keyfime gore yasiyorum :)))Keşke söylediğin gibi kolay olsaydı canım. Bir evlilik bir yuva söz konusu... ama ben bu şekilde nasıl dayanırım nereye kadar gider bilmiyorum
Aslında en iyisisensin... insan içine atınca daha kötü oluyor...Iste ben dayanamam ani cikislarim olur kirici olurum. Uzuluyorsam uzerim katlanayim dusuncesinde olamadim hicbir zaman. En iyisi benim gibi olmak bosver deliye hergun bayram misali keyfime gore yasiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?