KAYNANA ÇİLESİ :(

Haa bir de kaynananızdan para yardımı m alıyorusunuz? eee o zaman eltinize neden tutup yok babsından görmemiş kocasındna görmüş diye laf ettiniz demek ki onların ihtiyaçları yok sizin var. Kusura bakmayın hem para yardımı alıp geldiklerinde de istemiyorum diyemezsiniz. Kombi parası hesabı yapan insanlar size para yardımı da yapmazlardı kaldı ki ben para falan istemiyorum kendim de çalışırım gerekirse gitsinler evlerin o parayla kombi paralarını versinler diyebilirsiniz ama para tatlı geliyor demek ki. Siz niye evde oturuyorsunuz çalışın hem paranızı kazanın minnet etmeyin hem de gelmesinler. Ohh ne güzel iş. Almazsak para onlardan biz ne yapıcaz demişsiniz çalışmak aklınızı ucundnan geçmiyor mu acaba?

İlk yorumunuzu okuduğumda size hak verdim, fakat sonradan eşinizin ailesinin size maddi destekte bulunduğunu öğrendiğimde şunu düşündüm. Kışın doğalgaz faturaları yüksek geliyor ve eşinizin ailesi de hem sizin hem de kendi faturalarını yatırmakta zorlanıyor olabilirler ve bu yüzden böyle bir çözüm bulmuşlardır. Bu çözüm doğru bir çözüm mü hayır tabii ki değil, ama buna kesin çözüm getirebilmek için eşinizin ailesinin desteğini kabul etmemeniz gerekiyor.

Evet arkadaşlar benimde kaderim bu diyip oturmaktan başka çarem yok

Esinize benim ailem de gelip kis boyu kalsin deyin. Yazik yaslilar cagiricam gelsinler ha iki ha dört. Zaten kombi yaniyor onlar da bosuna masraf yapmasin deyin. Hic esiniz icin yazik O da arada kaliyor demeyin yazik falan degil. Bu gelsinler nolucak Allah rizasi icin diyenlere de aklim ermiyor. Hastalik olsa bakim gerektirse yapilir bakilir Allah rizasi icin de bu ne böyle. Sadece kombiyle isinmayla bitiyor mu? Dört dönüyormus kadin, markete gitsem yüzleri düsüyor diyor. Kim kabul eder bunu, daha önemlisi hangi es karisina layik görür? Bir hafta dersin 10 gün dersin hadi neyse de sonbahardan ilkbahara kadar kalmak neyin nesi?

eeee canim benim...ninelerimiz niye derdi....ADAMI DEYIL AILESINIDE ALIYON DIYE...
bunlar daha elden ayakdan düsecek belki...yani simdiden alis bence

Konu sahibi onlardan para aldığını ilk mesajda yazmamış
Eğer para aldıysa iş değişir dahası işin içine zorunluluk girer
Para almazsak biz hiç geçinemeyiz gibi birşey yazmışsınız
O zaman neden evlenirsen bunu düşünmediniz
Şu durumda maalesef beraber kalmak zorundasınız

Yorumumu geri aliyorum. Bu insanlardan para aliyormussunuz. Kendi düsen aglamaz diyorum. Bir de ay almazsak ne yapariz dediniz iyice kizdim. Yok mu markette kasiyer veya tezgahtarlik gibi bir is? Bu insanlara hizmet edeceginize gidin karsiliginda para alacaginiz bir ise girin. Ama yok ben sicak evde oturayim kocam getirsin anne babasi versin diyorsaniz sikayet etmeye hakkiniz yok bence.

Ne ayıp ya !!
Bu insanlar, oğlunun evi de olsa nasıl rahat ediyor anlamam,
Aylarcaa ne demek ya ,gerçekten zor allah yardımcınız olsun,
Yani uzanmak istersin rahat tv izlemek istersin kv.kb var diye yapamazsın,
Bugün canın yemek yapmak istemez sırf onlar var diye mecbursun yapmaya,
Ve aklınıza gelen herşey,
Netice itibari ile evsiz değilller ,aç değiller,açıkta değiller yani zor durumda değiller
Yani sırf elektrik sarfiyatı olmasın diye oğlunun evinde aylarca nasıl kalırsın yav ?
Bari teklif edin de fatura ne ise siz ödeyin tövbe estağfurullah.....

Evet arkadaşlar benimde kaderim bu diyip oturmaktan başka çarem yok
eltınızde de kalıyorlar mı ?
sızın oturudugunuz ev kendınızın mı kıra mı yoksa kayınpederın verdıgı ev falan mı?

nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum
nısanlıyken boyle seyler konusulmus muydu ?
konusun bence esınızle yada ne bıleyım kaynana kayınpeder koy gıbı bı yerde falansa odun komur almayı teklıf edın parası neyse verın yanınıza gelmelerındense
yada dogalgaz paralarını verın ya

bende oyle cok herseyı soyleyen bırı degılım
sızı anlıyorum galıba sessız bırısınız ama bu kadar yapamyın bakın el bebek gul bebek buyudum dıyorsunuz nasıl cekıyorsunuz bu sekılde ?
bıraz soyleyın ya bence

Konu sahibiyle kocasina para veriyorlarmis masraflar icin. Yani veririm parasini alirim hizmetimi olayi.

ayy allah sabır versin bu ne bacım yaa, insanda biraz düşünce olur. Çok zor , ben bir hafta zor dayanıyorum

Bende bizim k.valide ,k.peder gelmiyolar hic diye sitem ediyorum rahatlik mi batiyo diyecemde onlar varken rahatim kizim sen gez ,isin varza yap cocuklara bakariz diyolar

Konu sahibiyle kocasina para veriyorlarmis masraflar icin. Yani veririm parasini alirim hizmetimi olayi.

aaaa !!!ama konunun başında da kombi yani fatura ödemesinler diye bizde kalmaya geliyolar yazmış
Ozaman bu adamlar niye cimri olsun ki,
Demekki bu yardımlardan dolayı adamlar kendi evlerini idare edemeyip ,çocuklarının evine gidiyorlar,
Şimdi bu ne pehriz bu ne lahana turşusu,

Yapmaz yapmazzzzzz abooo o nasi bir umut yaaa biriktirir biriktirir utuye baslayinca kizimmm sunlara da bi el ati ver der kesin ay yarin kaynanam geliyorda benim kafa biraz siyrik vidalarim atti

ben de o zaman yaptıgım yorumu gerı alıyorum
ya burada okuyoruz ama yuzeysel ıste
şimdi ilk okuyunca herkez lanet ettı kaynanaya kayınpedere
ama adamlar yardım edıyormus belkı de ettıklerı yardımdan kendılerı de dara dusup cozumu bu sekılde buldular napsınlar

konu sahıbı kendısı calıssın ufak bı ıste
para almasın
onlarda bunlara vereceklerı parayı kombılerıne versınler ve gelmesınler bu kadar basıt

Lahana turşusu mu yoksa cacık mi bilemem ama abi herkes kendi evinde yasasin yazin isare eden kisinda eder evlerinde kombileride varmis geline verdigi parayi gitsin kombiye versin benim dedim 73 yasinda idrarini tutamaz adam sirf bunun yuzunden kimsenin evine gitmiyo rahatsizlik vermeyim diye evlenmiyo da oyle tek yasiyo yemegini yapiyo bulasigni yikiyo bizlerde hafta sonlari anca gidebiliyoruz calistigimiz icin bunlarin ki muhtaclik değil isguzarlik lutfen ya

Bakın dediğinizde çok haklısınız ,katılmıyor değilim sonuna kadar evetiz ve bunu zaten ilk yorumumda belirttim.
Fakat yardım yapıyorlarsa bu insanlara ne kadar verdiklerini bilemem ama belkide kendi evlerinde geçinecek kadar paraları yok ve buyüzden çocuklarında kalıyorlardır.
Konu sahibi ve eşi bundan rahatsız sa, ki kim olmaz hemen anne ve babasına bunu belirtmeli,parayı vemeyip kendi evlerinde kalmaları gerektiğini söylemeli.
Yoksa kimse rahat olmaz aylarca kalmalarına tabiki kötü bir durum !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…