- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Evet arkadaşlar benimde kaderim bu diyip oturmaktan başka çarem yok
Esinize benim ailem de gelip kis boyu kalsin deyin. Yazik yaslilar cagiricam gelsinler ha iki ha dört. Zaten kombi yaniyor onlar da bosuna masraf yapmasin deyin. Hic esiniz icin yazik O da arada kaliyor demeyin yazik falan degil. Bu gelsinler nolucak Allah rizasi icin diyenlere de aklim ermiyor. Hastalik olsa bakim gerektirse yapilir bakilir Allah rizasi icin de bu ne böyle. Sadece kombiyle isinmayla bitiyor mu? Dört dönüyormus kadin, markete gitsem yüzleri düsüyor diyor. Kim kabul eder bunu, daha önemlisi hangi es karisina layik görür? Bir hafta dersin 10 gün dersin hadi neyse de sonbahardan ilkbahara kadar kalmak neyin nesi?
eltınızde de kalıyorlar mı ?Evet arkadaşlar benimde kaderim bu diyip oturmaktan başka çarem yok
Ne ayıp ya !!
Bu insanlar, oğlunun evi de olsa nasıl rahat ediyor anlamam,
Aylarcaa ne demek ya ,gerçekten zor allah yardımcınız olsun,
Yani uzanmak istersin rahat tv izlemek istersin kv.kb var diye yapamazsın,
Bugün canın yemek yapmak istemez sırf onlar var diye mecbursun yapmaya,
Ve aklınıza gelen herşey,
Netice itibari ile evsiz değilller ,aç değiller,açıkta değiller yani zor durumda değiller
Yani sırf elektrik sarfiyatı olmasın diye oğlunun evinde aylarca nasıl kalırsın yav ?
Bari teklif edin de fatura ne ise siz ödeyin tövbe estağfurullah.....
ayy allah sabır versin bu ne bacım yaa, insanda biraz düşünce olur. Çok zor , ben bir hafta zor dayanıyorumGünaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs.İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo
Konu sahibiyle kocasina para veriyorlarmis masraflar icin. Yani veririm parasini alirim hizmetimi olayi.
Yapmaz yapmazzzzzz aboooBak kardesim benden sana tavsiye...sakin kendini parcalama onlari mutlu edecegim diye cunku yaranamazsin kendini yordugunla kalirsin. Senin evin bir tatil koyu moduna donmesin. Hep yaparsin 1 gun yapamazsin inan senden kotusu olmaz. Bunu nereden cikariyorum? Demekki kisin aylarca kombi icin size gelecek zihniyettelerse bunlar onuda dusunur.
Rica ediyorum kendini parcalama mutlu edecegim diye. Saygida kusur etme ancak oyle her dakika cay corba meyve vs yapma. Misal kv kendi utusunu kendi yapsin yada yatagini toplasin. Allah kolaylik versin
Eşin evine bakamıyor mu!
Eğer öyleyse çalışın. .
Para neden alıyorsunuz?
Katlanın bi ömür . .
Konu sahibiyle kocasina para veriyorlarmis masraflar icin. Yani veririm parasini alirim hizmetimi olayi.
ben de o zaman yaptıgım yorumu gerı alıyorumYorumumu geri aliyorum. Bu insanlardan para aliyormussunuz. Kendi düsen aglamaz diyorum. Bir de ay almazsak ne yapariz dediniz iyice kizdim. Yok mu markette kasiyer veya tezgahtarlik gibi bir is? Bu insanlara hizmet edeceginize gidin karsiliginda para alacaginiz bir ise girin. Ama yok ben sicak evde oturayim kocam getirsin anne babasi versin diyorsaniz sikayet etmeye hakkiniz yok bence.
aaaa !!!ama konunun başında da kombi yani fatura ödemesinler diye bizde kalmaya geliyolar yazmış
Ozaman bu adamlar niye cimri olsun ki,
Demekki bu yardımlardan dolayı adamlar kendi evlerini idare edemeyip ,çocuklarının evine gidiyorlar,
Şimdi bu ne pehriz bu ne lahana turşusu,
Lahana turşusu mu yoksa cacık mi bilemem ama abi herkes kendi evinde yasasin yazin isare eden kisinda eder evlerinde kombileride varmis geline verdigi parayi gitsin kombiye versin benim dedim 73 yasinda idrarini tutamaz adam sirf bunun yuzunden kimsenin evine gitmiyo rahatsizlik vermeyim diye evlenmiyo da oyle tek yasiyo yemegini yapiyo bulasigni yikiyo bizlerde hafta sonlari anca gidebiliyoruz calistigimiz icin bunlarin ki muhtaclik değil isguzarlik lutfen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?