KAYNANA ÇİLESİ :(

Bende yakmiyorum bu sene cok para geliyor diye de tabii cocugun yoksa

Yada esini ikna et bi sekilde zoryani bide durumlari varmis sanki kefenin cebi var

Size para veriyirlarsa o yuzden bu cesareti almis olabilirler her sene hersene

Bende yakmiyorum bu sene cok para geliyor diye de tabii cocugun yoksa

Yada esini ikna et bi sekilde zoryani bide durumlari varmis sanki kefenin cebi var

Size para veriyirlarsa o yuzden bu cesareti almis olabilirler her sene hersene
Aynen canım o cesaret zaten ordan geliyo... para veriyoruz karşılığında alırız hesabı

geliriniz nasıl...iyiyse kışın yakacak parasını verin evlerinde kalsınlar..
bütün kış burun buruna evde mi oturacaksınız.. kursa başlayın surat asarlarsa assınlar.. işlerine gelmiyorsa geçsinler evlerine..

çekilecek çile değil hakikaten

Keşke söylediğin gibi kolay olsaydı canım. Bir evlilik bir yuva söz konusu... ama ben bu şekilde nasıl dayanırım nereye kadar gider bilmiyorum

Evlilik nerde? Yuva nerde?

Kusura bakma ama hayal görüyorsun konu sahibi.

Biz (normal insanlar) buna evlilik demiyoruz. Ben şahsen "bedava hizmetçilik" diyorum. Diğer arkadaşlar ne der bilemem.

Ay ben de tüm yorumları okumadan aynı öneride bulunmuştum ama ne para vermesi yahu, bunlar para alıyorlarmış kayınvalide ve kayınpederden. Biz de ne tavsiye veriyoruz

Siz şu sinsi eltim, baba evinde bir şey görmemiş kocadan görmüş diyen kişi değil misiniz. İnsanlara haddini çok güzel bildirirken kuzu oldu eltim derken kaynananızı nasıl ağırlıyorsunuz kışın. Hadi kaynananız rahat ediyor kayınpeder nasıl rahat eder ki gelinin evinde hadi gidelim demez yani. Hiç öbür konunuzda da söz ettiğiniz bir şey değil burda da eltinizi sıkıştırmışsınız zaten araya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…