- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi yaralikelebekk
-
Bir iki defa belli etsemde oda arada kalıyo... onun işidir zor... onada yüklenmek istemiyorum.Niye eşine istemediğini söylemiyorsun ?
Günaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs.İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo
Aynen canım o cesaret zaten ordan geliyo... para veriyoruz karşılığında alırız hesabıBende yakmiyorum bu sene cok para geliyor diye de tabii cocugun yoksa
Yada esini ikna et bi sekilde zoryani bide durumlari varmis sanki kefenin cebi var
Size para veriyirlarsa o yuzden bu cesareti almis olabilirler her sene hersene
Ama bu sekilde de ömür geçmez ki.. durumlarİ da kötü değilmiş. .Bir iki defa belli etsemde oda arada kalıyo... onun işidir zor... onada yüklenmek istemiyorum.
Aynen canım o cesaret zaten ordan geliyo... para veriyoruz karşılığında alırız hesabı
Ah canım almasakta bu sefer biz napıcaz... Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabıSizde para almayacaksiniz yada katlanacaksiniz canim
Ben olsam ne şamin şekeri ne arabin yüzü derdim...
O zaman mecburen katlanicaksinAh canım almasakta bu sefer biz napıcaz... Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı
çekilecek çile değil hakikatenGünaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs.İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo
şu kendini ezdiren kadınları sopadan geçirmek istiyorum bazen.
Ayda 250 TL maaşınızdan gönderin kombi parasıEvet arkadaşlar benimde kaderim bu diyip oturmaktan başka çarem yok
Keşke söylediğin gibi kolay olsaydı canım. Bir evlilik bir yuva söz konusu... ama ben bu şekilde nasıl dayanırım nereye kadar gider bilmiyorum
geliriniz nasıl...iyiyse kışın yakacak parasını verin evlerinde kalsınlar..
bütün kış burun buruna evde mi oturacaksınız.. kursa başlayın surat asarlarsa assınlar.. işlerine gelmiyorsa geçsinler evlerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?