• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana demek huzursuzluk demek

Niye konuşcaksın ki.
Bırak yapsın kaprisini gitsin.
Senin istediğin de sende kalmaması değil mi?
Takma kprisini felen kafana.
Keyfine bak.
Kız kardeşinde kalmış , bize söylememiş diye moralini bozma:ssz:

Niye konuşcaksın ki.
Bırak yapsın kaprisini gitsin.
Senin istediğin de sende kalmaması değil mi?
Takma kprisini felen kafana.
Keyfine bak.
Kız kardeşinde kalmış , bize söylememiş diye moralini bozma:ssz:

Offffff haklısın galiba.Ama ha geldiler ha gelecekler stresi beni boğuyor.

hayatımda duyduğum en zeki kaynanalrdan biride seninki...

pes...sen bunla başedemezsin...nasıl bir plan 40 yıllık mahallesıne sızı oturtupta zırt pırt gelmek için bahaneler...

Offffff haklısın galiba.Ama ha geldiler ha gelecekler stresi beni boğuyor.

Amaaaan gelirlerse otursunlar koltuğa.
Sana ne zararları olacak
Böyle düşün.
Kendini huzursuz etme.
Valla hasta olursun.
Benden söylemesi:6:

Son düzenleme:
bu konuyu eşin çözmeli...
kaynanala konuşağına eşinle konuş güzel güzel....

anlattıklarına bakılırsa eşinin kendi ailesiyle alakalı söylediklerine bakılırsa eşinde ailesinin sizde kalmasından çok ta fazla hoşnut değil, mesefanei koru, çok yüz verme, saygını göster...
gelmezlerse gelmesinler,kalmazlarsa kalmasınlar.. çok ta tınnnnnn :21:
sende biraz takıyorsun bazı gereksiz şeyleri.. eve davet etmişssin kayınvaliden size söylemmeiş kızkardeşinde kalmış, seninde zoruna gitmiş, arkadaşım gelmesin işte sende bunu istiyorsun ama bu kezde niye bize haber vermediler diyorsun

hayatımda duyduğum en zeki kaynanalrdan biride seninki...

pes...sen bunla başedemezsin...nasıl bir plan 40 yıllık mahallesıne sızı oturtupta zırt pırt gelmek için bahaneler...

Kalbime indireceksin offff...ama bütün yorumları okuyorum ve sonuçta ne yapmam gerektiğine dair bazı güzel sonuçlara ulaşıyorum.madem o çok zeki,ben de ona göre zekice hamleler yapmalıyım,lakin şu sıralar duygusal olarak dibe vurduğum için aklıma bişey gelmiyordu.AMA SAYENİZDE YAVAŞ YAVAŞ AYDINLANIYORUM HANIMLAR :47:

bu konuyu eşin çözmeli...
kaynanala konuşağına eşinle konuş güzel güzel....

eşimle güzel güzel de konuştum hatta bir kere çirkince de konuştum bana hep aynı şeyi söylüyor; ''bizim evlatlığımız bu kadar,bu kadarı elimizden geliyor,eğer beğenmiyorsa onun sorunu yapacak bişey yok,kapımız açık,ister gelir,ister gelmez,sen sorun etme...'' diyor ama kadından soğumuşum bir kere,yapıp yapıp gene gelmesi beni kızdırıyor.

aynı sehırde olup ta kalmanın ne anlamı var anlamıs degılım.esın cozecek bu sorunu rahatsızlıgını anlat.kalmaya cagırmayın.yemege gelın ,caya gelın deyın ama kalmaya sız de gıtmeyın onları da cagırmayın

Aynen.Başka şehirde olsalar neyse aynı şehirde niye kalıyorlar ki?Yatılı misafir ağırlamak zaten zor bir de sürekli geliyorlarmış.Hem sadece oğluna değil diğer akraballarada gidiyorlar ne kadar ayıp.teyzenin eşi ne diyor bu duruma merak ettim doğrusu.:53::53::53:
Acaba evinde kalmadığı zaman oluşmayan mutfak ve yakıt masraflarını kar sayarak,kendilerini milletin evine atıyor olabilirler mi?

bence de konuşma eşine de anlatma onlar olur can ciğer sen yine kötü olursun.benim de kv ile sorunlarım oldu ben hep eşime dürüstçe anlattım,ama kv dem hç bir zaman gerçeği anlatmıyor benim ak dediğimi o kara olarak anlatıyor,aklımdan geçmeyeni o olmuş gibi anlatıyor.işin kötüsü artık eşim ona inanıyor,sonuç itibarı ile annesi yalan söyleyecek hali yok ya.gel gelelim ben bu durumdan bıktım hiç bir şeyi konuşmuyorum ikisiyle de aynı evde kalıyorduk,anahtarı da vardı hiç kapı çalmazdı direk anahtarla girerdi,anahtarı kaybetti de kurtuldum.şimdi merheba merhaba.eşimle hala ailesi yüzünden kırılıyoruz,hatta bazen o kadar sinirleniyorum ki boşanmayı düşünüyorum,sen sen ol anahtar olayını çöz,annesiyle ilgili gerçek de olsa hissettiklerinde olsa eşine söyleme.dürüstlük hikaye...mümkünse de durumunuz varsa kredi falan çekip kaçın oradan ileri de sorunlar kat kat artıyor...

neden bu kadar düşüncesiz oluyor koskoca kadınlar görmüşler geçirmişler o kadar çoluk çocuk yetiştirmişler yeri gelince akıl vermeye kalkarlar ama kendileri neden bu kadar düşüncesiz davranırlar.düşüncesizlikte değil artık niyetlerinde art niyet aramak gerek.bile bile yapıyolar.yeni gelinin evinde ne işin var 25 gün.birde girmiş evine yemeğini yapmış sonra çekmiş kapını gitmiş seni görmek istemiyorum der gibi.sanki aç kalcaksınız o yemek yapmasa..söylesen ben iyi niyetime yaptım der üste çıkar yapcak bişey yok konuşsanız siz haksız çıkarsınız üzerine laf işitirsiniz.sabretmekten başka yapcak bişey yok ama insan bir kerede soğudumu görmek istemiyor bende aynı şekildeyim yollarıma para saçsalar gitmem için yinede görmek istemiyorum.birikiyor çünkü yıpratıyor yatıyosun aklında kalkıyosun aklında uğradığın haksızlılar.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ben olsam tornavidayla o kapının kilidini bozar, yeni kilit taktırır, anahtarıda vermezdim bir daha.Eşimede anlatırdım mantıklı bir şekilde:"ben yokken evime kimse girsin istemiyorum.kendi anneme bile anahtarımı vermedim ben" derdim.Benim eşimde bunu yapacaktı "hayır "diye direttim.Veremedi annesine anahtar.

Son düzenleme:
pardonda kayınpeder napıyo bu arada ordayat burda yat içgüveysinden iiice hallice maşallah
sende git onlarda kal aynını onlara yap git bıktırana kadar. gec uyan çalışıyormusun bilmiyorum ama kocan gitsin işe sende onun gibi davran neymiş görsün trip yap ne bileyim onun gibi ol. sonundada kocanı topla dön evine :D:D:D
anahtarı verme değiştir kiliti falan.

Aynen.Başka şehirde olsalar neyse aynı şehirde niye kalıyorlar ki?Yatılı misafir ağırlamak zaten zor bir de sürekli geliyorlarmış.Hem sadece oğluna değil diğer akraballarada gidiyorlar ne kadar ayıp.teyzenin eşi ne diyor bu duruma merak ettim doğrusu.:53::53::53:
Acaba evinde kalmadığı zaman oluşmayan mutfak ve yakıt masraflarını kar sayarak,kendilerini milletin evine atıyor olabilirler mi?

eşimin teyzesinin eşi yok,kızıyla ve damadıyla oturuyor,hemen üst katlarında da anneleri oturuyor.o yüzden kaynanam orada baya rahat anlıcanız..mutfak ve yakıt masrafından mı desek?ama durumları iyi,böyle ince hesaplar yaparlarmı bilmem,insanoğlu bu alacası içinde oluyor anlaşılmıyor

bence de konuşma eşine de anlatma onlar olur can ciğer sen yine kötü olursun.benim de kv ile sorunlarım oldu ben hep eşime dürüstçe anlattım,ama kv dem hç bir zaman gerçeği anlatmıyor benim ak dediğimi o kara olarak anlatıyor,aklımdan geçmeyeni o olmuş gibi anlatıyor.işin kötüsü artık eşim ona inanıyor,sonuç itibarı ile annesi yalan söyleyecek hali yok ya.gel gelelim ben bu durumdan bıktım hiç bir şeyi konuşmuyorum ikisiyle de aynı evde kalıyorduk,anahtarı da vardı hiç kapı çalmazdı direk anahtarla girerdi,anahtarı kaybetti de kurtuldum.şimdi merheba merhaba.eşimle hala ailesi yüzünden kırılıyoruz,hatta bazen o kadar sinirleniyorum ki boşanmayı düşünüyorum,sen sen ol anahtar olayını çöz,annesiyle ilgili gerçek de olsa hissettiklerinde olsa eşine söyleme.dürüstlük hikaye...mümkünse de durumunuz varsa kredi falan çekip kaçın oradan ileri de sorunlar kat kat artıyor...

bende çok istiyorum o mahalleden gitmeyi,gidelim de kaynanam gelsin otursun kavuşsun evine...kaynanamla bir kere tartıştık,ben başıma geleceği bildiğim için,ondan gizlice sesimizi kayıt ettim,eğer oğluna yalan yanlış bişi söylerse çıkartıp ispat edecektim..ama iş o derecelere gelmedi

pardonda kayınpeder napıyo bu arada ordayat burda yat içgüveysinden iiice hallice maşallah
sende git onlarda kal aynını onlara yap git bıktırana kadar. gec uyan çalışıyormusun bilmiyorum ama kocan gitsin işe sende onun gibi davran neymiş görsün trip yap ne bileyim onun gibi ol. sonundada kocanı topla dön evine :D:D:D
anahtarı verme değiştir kiliti falan.

kayınpederim malesef etkisiz eleman,bizim mahalleye geldiklerinde tüm gün kahvede al papazı ver kızı yapıyor adam olmuş resmen bir robot...ben ve eşim çalışıyoruz o yüzden dediğini yapmamız oldukça zor canım ama artık bende ona trip atacağım emin olabilirsin

eşimin teyzesinin eşi yok,kızıyla ve damadıyla oturuyor,hemen üst katlarında da anneleri oturuyor.o yüzden kaynanam orada baya rahat anlıcanız..mutfak ve yakıt masrafından mı desek?ama durumları iyi,böyle ince hesaplar yaparlarmı bilmem,insanoğlu bu alacası içinde oluyor anlaşılmıyor

Haklısın güzelim ama genelde ince hesap yapanlar zengin olurlar bilirsin.:1: Bence arkadaşların dediği gibi sende aynı davranışları yap ona karşı.Git kayınvalidenin evine,sende ona yük ol.Sık sık somurt,hiçbirşeyi beğenme,işe gidiyorsan hiçbirşeye dokunma ona kalsın işler;çalışmıyorsanda yat öğlene kadar.kahveni yap otur.O sana nasıl davranıyorsa sende aynılarını yap.Alın sözlerine sık sık,kocanı tak koluna evine dön.Görsün hatasını.Evine gelincede yüz verme,kendiliğinden konuşma,soru sorarsa cevap ver ama sen muhabbet açma.Tartışma da çıkarma ama alınıp alınıp gitsin evine.Anahtar meselesini de hallet en kısa sürede.Kilidi bozduğum anlaşılır dersen kendi anahtarını at çöpe yedeği yok diye ondakini al elinden birdaha da verme.Oyun mu yok:34::34::34:

Son düzenleme:
cektirmeyi seviyorlar.
kaynana kaynana diye kac sarki cikardilar bosuna cikarmadilar haa,
boyle bu insanlar.
ya kiskanc olurlar. ya herseye karisir. yada dirdiri cok. veya hepsi vardir

kendi evleri yokmuş gibi, sürekli başka bir evde kalma çabasını anlayamadım ben. gelinde, kardeşinde orda burda kalmayı iş edinmiş olmalı...

Bazı arkadaşlar iyice saçmalamışlar inanamıyorum.Kadının oğlunun evi istediği zaman gelir istediği kadar kalır istediği zaman da giderEV sahibi siz de olsanız karışmaya hakkınız yok bence ha bu kaynana biraz abartmış işi ama gelip yemek filan yapması oldukça hoş bence ya gelip birde hizmet bekleseydi ne yapacaktınız? Evlilikte olayları oluşu şeklinde kabul etmezde düzeltmeye çalışırsanız hem kendinizi üzer hem karşı tarafı üzersiniz yuvanızıda KESİN OLARAK YIKARSINIZ. Bu yıkılışın kimseye zararı olmaz kaynanadan da oğlundan da kurtulursunuz. Bence kendinize uğraşacak başka bir uğraş bulun kaynaya da çok kafa yormayın.
Tecrübeyle sabit yuvanızı yıkarsınız.Boşanmaların yüzde 80'ninde aileler etkilidir.
Dağ gibi güvenip sizi desteklediğini sandığınız kocanız bir gün sizi kapı dışarı edebilir.Bu sebeple aile ile şaka olmaz sevmeye çalışın KESİN OLARAK SÖYLÜYORUM KİMSE DÜZELMEZ KENDİNİZİ YORARSINIZ
SAYGILARIMLA!!!

Son düzenleme:
bikere ilk önce bi bahane ile ya kilidi değilştirt yada anahtarımı kaybttim deyip ondaki anahtarı al yoksa daha çok emri vaki yaparlar biraz sinsice olacak ama eşin varken surat yapma o yokken yap hem o ne demek öyle evlerini verdilr mecbur verecek mezaramı götürecek benimde böyle olaylarım oluyo kaynanam utanmasa kocasını evde bırakır gelir bize yerleşir oğlunun ilgisi eliaçıklığı falan cazip gelio ama şimdi daha yapmıyo öyle şeylr anladı bazı şeyleri ...anladı ama gel sen bide bana sor ne yaparsan yap ama en ufak şekilde kocana hissettirme kaynanan lada konuşma ortada bi sorun yokmuşta sen çıkartmaya çalışıyomuşsun gibi olur mesafeni koy gelinmiş gibi değil oğlunun karısı onun hiçbirşeyiymiş gibi davran:47:

Back
X