Sonra burda kaynana mağduruyum diye konular açmayın
Kaç yıllık evlisin 10 yıldır kaynanam var bitanede konum yokHmmm ikizler burcuyum
Bana zararı yok kavga da etmedim hiç kanım ısınmıyor ona gıcık buluyorumıyı anlasıyorum
napalım yani, kavga mı edelım zorla?
bi insanın bana zararı yoksa benımde ona zararım olmaz.
pıtırcık mıyım yoksa ben
2 yıllık evliyimKaç yıllık evlisin 10 yıldır kaynanam var bitanede konum yokikizlersin demek belli belli
Demekkı benım yaşadıkları yaşasan kaynanı öldürürsün.Bir kavgam olmadı saygısızlık olmadı ama bana hareketleri yapmacık geliyor
2 yıllık evliyim
zamanında kavga etmemıze ragmen şuan senın gıbı düşünemıyorum.. çok haksızlıklar yaptı hatta. evlendıkden sonra yola geldı. demek bana yapılanlar sana yapılaydı neler neler olurduBana zararı yok kavga da etmedim hiç kanım ısınmıyor ona gıcık buluyorum
Ben de anne dedim ama o başka kadının davranışları başımı ağırtıyorBizden âla pıtırcığı yoktur sanırım...
Annecim derim,kuzum der...
Senı neden övsun ki ? Kadın sana bişey yapmadan saydırıyosun burda. İllaki davranışlarında öyldir kaında bunu hıssedıp sana soğuk davranıyodur.Sürekli yanımda kızını över kendini över kibirli insanlardan hoşlanmam
Ilk ben anlatayım Benimki çok boş konuşur her şeye yorum yapar yanımda hep kendi kızını över kendini çok beğenir
Kızı On yıllık evli ben 2 yıllık onu her konuda yanımda över amacı nezamanında kavga etmemıze ragmen şuan senın gıbı düşünemıyorum.. çok haksızlıklar yaptı hatta. evlendıkden sonra yola geldı. demek bana yapılanlar sana yapılaydı neler neler olurdu
sen de anne olacaksın. ne ekersen onu bıcersın unutma :)
sen yoksa görümceyı mı kıskanıyorsunSürekli yanımda kızını över kendini över kibirli insanlardan hoşlanmam
Evet görümcemin çocuğu kilolu Benimki zayıf sürekli ay kızım bebeğine çok iyi bakıyor derAyyyy benimki de kendi kızını ballandıra ballandıra anlatır geçenlerde bununla ilgili bir konu da acmıstım
Eskiden iyi anlasırdık ama çocuk olduktan sonra kızıyla kıyaslamıyor mu deli oluyorum yaaa
Yok tam tersi görümceler beni çok sever Kayınbabamla da aramız iyi kaynanamla frekanslarım tutmuyorsen yoksa görümceyı mı kıskanıyorsun
Aynen bende annecim derim o da bana kuzum bitanem göz bebeğim diye hitap ederBizden âla pıtırcığı yoktur sanırım...
Annecim derim,kuzum der...
kendı dogurdu ya ondan övüyordur. bazı ınsanlar cok över kendını ve evladınıKızı On yıllık evli ben 2 yıllık onu her konuda yanımda över amacı ne
Asla kimseyi kıskanmamsen yoksa görümceyı mı kıskanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?