Kaynana düşmanı gelinler topiği

ıyı anlasıyorum
napalım yani, kavga mı edelım zorla?
bi insanın bana zararı yoksa benımde ona zararım olmaz.
pıtırcık mıyım yoksa ben
Bana zararı yok kavga da etmedim hiç kanım ısınmıyor ona gıcık buluyorum

Bir kavgam olmadı saygısızlık olmadı ama bana hareketleri yapmacık geliyor

Sürekli yanımda kızını över kendini över kibirli insanlardan hoşlanmam

Bana zararı yok kavga da etmedim hiç kanım ısınmıyor ona gıcık buluyorum
zamanında kavga etmemıze ragmen şuan senın gıbı düşünemıyorum.. çok haksızlıklar yaptı hatta. evlendıkden sonra yola geldı. demek bana yapılanlar sana yapılaydı neler neler olurdu

sen de anne olacaksın. ne ekersen onu bıcersın unutma :)

Sürekli yanımda kızını över kendini över kibirli insanlardan hoşlanmam
Senı neden övsun ki ? Kadın sana bişey yapmadan saydırıyosun burda. İllaki davranışlarında öyldir kaında bunu hıssedıp sana soğuk davranıyodur.

Ilk ben anlatayım Benimki çok boş konuşur her şeye yorum yapar yanımda hep kendi kızını över kendini çok beğenir

Ayyyy benimki de kendi kızını ballandıra ballandıra anlatır geçenlerde bununla ilgili bir konu da acmıstım
Eskiden iyi anlasırdık ama çocuk olduktan sonra kızıyla kıyaslamıyor mu deli oluyorum yaaa

Kızı On yıllık evli ben 2 yıllık onu her konuda yanımda över amacı ne

Sırf evlilik alışverişine onu götürmedik diye eşyalarımı beğenmez

Ayyyy benimki de kendi kızını ballandıra ballandıra anlatır geçenlerde bununla ilgili bir konu da acmıstım
Eskiden iyi anlasırdık ama çocuk olduktan sonra kızıyla kıyaslamıyor mu deli oluyorum yaaa
Evet görümcemin çocuğu kilolu Benimki zayıf sürekli ay kızım bebeğine çok iyi bakıyor der

Kızı On yıllık evli ben 2 yıllık onu her konuda yanımda över amacı ne
kendı dogurdu ya ondan övüyordur. bazı ınsanlar cok över kendını ve evladını
benım teyzem hem kendını hem kızını över, ama övmek övmek degıl fecıı bişi
bazı ınsanların yapııs böyledır. sana zararı yoksa neden nefrete sıgınmayı tercıh edıyorsun kı?
bak şunu asla unutma; nefret ınsanı cok yorar ve kendıne edersın. sen nefret edersın ama kaynanan hayatına bir şekilde devam eder sen ondan nefret ederek gecırırken zamanını :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…