Kaynana düşmanı gelinler topiği

Yanlış düşünüyorsun kaynanam hep kalbimi kırıyor

Çok önyargılısın

Çok kırıldım

Eşimin annesidir diyorum her şeyi görmezden geliyorum ama biz de bir kalp taşıyoruz

Senin gibi bir kadına tabii ki dayanılmaz. Biraz edep, o bir anne... Oğlun varsa, ileride olacakları düşün, aynısını sen yaşasaydın. Biraz empati diyorum, anlayana!

bı anda konu sahıbının kaynanası olasım geldı
bu nasıl bırseydır arkadas
hayata bukadar ofkeyle bakarsan alnında ve goz kenarlarında erken kırısıklık olur soylıyım...

birde branş neydi çok merak ettim. öğretmen olmanıza da çok şaşırdım. yazdıklarınızdan 17-18 yaşında zennetmiştim sizi

din kulturu ogretmeni olmasi onun dindar biri oldugu anlamina gelmiyor. Gecen ki karisini asansor bosluguna iterek olduren imam i gordukten sonra kimseye guvenmiyorum... yani insan olmak gerek once.
Yani aynen öyle bu ülkede imamların daha neler yaptıgını da gördü bu halk..
Zaten dindar olup olmamasıyla alakası yok konunun..

bı anda konu sahıbının kaynanası olasım geldı
bu nasıl bırseydır arkadas
hayata bukadar ofkeyle bakarsan alnında ve goz kenarlarında erken kırısıklık olur soylıyım...
Valla ben senin önerileri baya ciddiye aliyom şu sabun konusundan sora çok değiştirdim kendimi konu sahibinin o taraflara bezi yok zannimca :))

Konunun dinle ne alakası var mune rıca ediyorum konumu kapat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…