Ama kocan senle aynı fikirde değil galiba dünkü konununa istinaden yazıyorumAyy kocişime laf yok bitanem her şeyim mükemmel kocam
Yanlış düşünüyorsun kaynanam hep kalbimi kırıyorSen de gerek Başlığın gerek söylemlerinde dedikoducu bi gelinsin çok belli. Kişi kendinden bilir kişiyi demek ki sen de yapmacıksın baştan Kaynana diye kışullsmışsın kendini. Kızını elbette senden çok sever.
Komşularınla Arkadaşlarınla Çekirdek çitleyip Gıybet et.kadının sana belli ki bariz bi kötülüğü yok.
Burda eminim çok çile çekerek açmış olanların yanında senin habire konu açman can sıkıntısı .
Yok bi tartışma yaşamıştık nispet yaptı sonra çok romantik bi şekilde barıstıkAma kocan senle aynı fikirde değil galiba dünkü konununa istinaden yazıyorum
Çok önyargılısınSen de gerek Başlığın gerek söylemlerinde dedikoducu bi gelinsin çok belli. Kişi kendinden bilir kişiyi demek ki sen de yapmacıksın baştan Kaynana diye kışullsmışsın kendini. Kızını elbette senden çok sever.
Komşularınla Arkadaşlarınla Çekirdek çitleyip Gıybet et.kadının sana belli ki bariz bi kötülüğü yok.
Burda eminim çok çile çekerek açmış olanların yanında senin habire konu açman can sıkıntısı .
Biz çok büyük bir aşkla evlendikAma kocan senle aynı fikirde değil galiba dünkü konununa istinaden yazıyorum
bunla ilgili ne yapabiliriz pekiKocam beni çok seviyor
din kültürü ögretmeni.birde branş neydi çok merak ettim. öğretmen olmanıza da çok şaşırdım. yazdıklarınızdan 17-18 yaşında zennetmiştim sizi
din kulturu ogretmeni olmasi onun dindar biri oldugu anlamina gelmiyor. Gecen ki karisini asansor bosluguna iterek olduren imam i gordukten sonra kimseye guvenmiyorum... yani insan olmak gerek once.din kültürü ögretmeni.
Yani aynen öyle bu ülkede imamların daha neler yaptıgını da gördü bu halk..din kulturu ogretmeni olmasi onun dindar biri oldugu anlamina gelmiyor. Gecen ki karisini asansor bosluguna iterek olduren imam i gordukten sonra kimseye guvenmiyorum... yani insan olmak gerek once.
Valla ben senin önerileri baya ciddiye aliyom şu sabun konusundan sora çok değiştirdim kendimi konu sahibinin o taraflara bezi yok zannimca :))bı anda konu sahıbının kaynanası olasım geldı
bu nasıl bırseydır arkadas
hayata bukadar ofkeyle bakarsan alnında ve goz kenarlarında erken kırısıklık olur soylıyım...
Aha pıtırcık gelin geldi ben çok seviyorum kaynanamıistediğim yerede gelirim
Kaynanamdan nefret ediyorum siz de aynı durumdaysanız burada içimizi döküp rahatlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?