Evet haklısın peki zoruma gidiyor amakendı dogurdu ya ondan övüyordur. bazı ınsanlar cok över kendını ve evladını
benım teyzem hem kendını hem kızını över, ama övmek övmek degıl fecıı bişi
bazı ınsanların yapııs böyledır. sana zararı yoksa neden nefrete sıgınmayı tercıh edıyorsun kı?
bak şunu asla unutma; nefret ınsanı cok yorar ve kendıne edersın. sen nefret edersın ama kaynanan hayatına bir şekilde devam eder sen ondan nefret ederek gecırırken zamanını :=)
ilk defa kocan dışındakonu açtığını görüyorum nazcım belşrtmek istedimKaynanamdan nefret ediyorum siz de aynı durumdaysanız burada içimizi döküp rahatlayalım
kendı dogurdu ya ondan övüyordur. bazı ınsanlar cok över kendını ve evladını
bazı ınsanların yapııs böyledır. sana zararı yoksa neden nefrete sıgınmayı tercıh edıyorsun kı?
bak şunu asla unutma; nefret ınsanı cok yorar ve kendıne edersın. sen nefret edersın ama kaynanan hayatına bir şekilde devam eder sen ondan nefret ederek gecırırken zamanını :=)
Ama övmesi saçma değil mi o daha deneyimli sonuçtakendı dogurdu ya ondan övüyordur. bazı ınsanlar cok över kendını ve evladını
aynı benim kv hoşnut değilim ama nefrette etmiyorum hergün yüz yüze bakacağım biisan sonuçta nefrette nereye kadarIlk ben anlatayım Benimki çok boş konuşur her şeye yorum yapar yanımda hep kendi kızını över kendini çok beğenir
Ayy kocişime laf yok bitanem her şeyim mükemmel kocamilk defa kocan dışındakonu açtığını görüyorum nazcım belşrtmek istedim
Evet görümcemin çocuğu kilolu Benimki zayıf sürekli ay kızım bebeğine çok iyi bakıyor der
Nefret değilde bir dışavurumaynı benim kv hoşnut değilim ama nefrette etmiyorum hergün yüz yüze bakacağım biisan sonuçta nefrette nereye kadar
yapısı öyle. dedım ya bazı ınsanlar kendıne ve cocuklarına taparlar:) dünya onun etrafında döner aklınca :=)Ama övmesi saçma değil mi o daha deneyimli sonuçta
bende böyle düşnüyorum nazda çokiyi bilir dimi nazÇift kişilikli falan mısınız?
işte bu yüzden düşünüyorumAyy kocişime laf yok bitanem her şeyim mükemmel kocam
Çok tatlısın ya nerden bildinSen anne sütüyle besliyordun bebeğini görümcen mamayla dimii yanlış hatırlamıyorsam
aynen he diyip geçicenyapısı öyle. dedım ya bazı ınsanlar kendıne ve cocuklarına taparlar:) dünya onun etrafında döner aklınca :=)
sana zararı yoksa boşver gıtsın .
aran bozulsa, huzurun kaçsa daha mı ıyı? bak zararı da yokmus sana
Ikizler burcuyum bi durgunum bi fırtınalıişte bu yüzden düşünüyorum
vaIkizler burcuyum bi durgunum bi fırtınalı
tahmin etmiştimIkizler burcuyum bi durgunum bi fırtınalı
ama kv den nefret ediyorum diyende sensinKaynanama geçen sene anneler gününde hediye aldım iyi gelinim ben ya hakkımıyemeyin
Geçenlerde eşinizin 'canım kızım sen olmasan bu eve gelmezdim bile 'dediğinden bahsetmiştiniz nedenini öğrenebildiniz mi?Ayy kocişime laf yok bitanem her şeyim mükemmel kocam
Çok tatlısın ya nerden bildin
Evet bana nispet yapmışGeçenlerde eşinizin 'canım kızım sen olmasan bu eve gelmezdim bile 'dediğinden bahsetmiştiniz nedenini öğrenebildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?