Kaynana elti çıkmazı

kaynanadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
683
971
103
Kızlar merhaba

Geçenlerde kaynanam ve eltim bizim evin oralarda açılan bir kermese gitmişler. Birkaç mutfak eşyası ve ikiside kendilerine ferace almışlar. Ben çalıştığım için öyle onlarla her yeri gezme vs.gbi durum olmuyor. Kaynanama ne aldın diye sordugumda teyzenle gittik birkaç mutfak eşyası aldık dedi. Daha sonra yolda giderken kendisine ferace aldığını söyledi. Bende bugün eşimle beraber gidicem banada ferace lazım diye konuştuk. Ama eltimle gittiğini ona aldığını felan söylemedi tabiki. Sonra eşimle beraber gittik aldım bir tane. Aksam eltimde otururken. Eltim sordu gittinmı kermese diye.evet gittim dedim. Ne aldın dedi. Ferace aldm dedim. Bende aldım. Hemde modeli böyle böyle diye tarif etti. Ve tesadüfki bende aynısını almıştım. Kaynanamda yanımızdaydı. Neden söylemediniz ben sordum ne aldınız diye. Konusu açılmadıkı dedi. Eltimde aynı modeli almışız. Tek o vardı derili deyince. Beraber gittiklerini anladım. Belikli bir gelin ayrımcılığı söz konusu. Bu konuda ne yapmalıyım onlara karlı tavrım nasıl olmalı. Aylık olarak eşimde kaynımda borçlar için para veriyorlar. Ona her şeyi alırken benim evime bir iğne dahi almıyor

Uzak durun. Adaleti saglama imkanimiz yok maalesef. Cok da onemli degil bence. Kim ayrimcilik yapmiyor ki...

hayır kötü değil tam tersi yemeleri içmeleri bir 3 maaş giriyor evlerine. ama benim eşim sadece çalışıyor. benim parama dokunmuyor. kalsıın kenarda diyor

nasıl yani hem bir çöp dahi almayıp hem de işinize mi karışıyorlar, işinize karışmaları için illa bir şey almalarına gerek yok ki yüz verin karışsınlar her şeyinize...
hem siz çalışıyorsunuz sizin keyfinizi bekleyemezler ki

Normal yani kullanıcı adınızın kaynanadelisi olması ve konuda bahsettiğiniz şeyleri takmanız.

Dertsiz başınıza dert aramayın.

tam olarak derdinizi anlamadım sizin. lütfen biraz daha açıklayıcı olurmusunuz. neden benim sorunuma odaklı değil kullanıcı adıma odaklı bakıyorsunuzki

gidip gitmemesi önemli değilki. iser gitsinler ister gitmesinler. bana ben başkasıyla gttim. eltime bişi almadım deyip. daha sonra onunla gittiği ve ona birşeyler aldığıydı sorun.
demek ki tepkinizden çekinmiş ve malesef yalan söyleme gereği duymuş
size bulaşmaması daha iyi değil mi?

Back
X