Kaynana elti çıkmazı

demek ki tepkinizden çekinmiş ve malesef yalan söyleme gereği duymuş
size bulaşmaması daha iyi değil mi?

bana malesefki bulaşıyor. bunun adı yüz vermek değil. ben ona saygı duydukça tepemize çıkmasıdır. kıyafet alıyorlar diye nye tepki vereyimki. bana diyebilirler biz kendimize şunu şunu aldık. bana niye almadınız demem.

bana malesefki bulaşıyor. bunun adı yüz vermek değil. ben ona saygı duydukça tepemize çıkmasıdır. kıyafet alıyorlar diye nye tepki vereyimki. bana diyebilirler biz kendimize şunu şunu aldık. bana niye almadınız demem.
o halde kendinden bildiği için hani kızacağınızı veya karışacağınızı düşündüğü için gizlemiş, o karışıyor ya her şeye, korkmuştur siz de karışacaksınız diye
neresinden tutarsan tut saçma
kendinize karıştırtmayın siz de tabi bu mümkünse

kaynım birikim yapacam diye eşine 10liralık doldurma parfüm bile almaz ama kaynanam onlar icin" cok varliklilar cok yatirim yapiyorlar sizde yapin" der öve öve kimseye bititrmez ama birşey oluncada atiyorum 20 liraya ben kendime birsey alincada eltim icin"ona aciyorum nereye gitsem bende ona bisey almaya calisiyorum yazik" der.

birikim yapmak güzel ama insanları arkamdan bu denli konusturacak kadar ne kadarı güzel bilemiyorum:) bende hani cok varliklilar sen neden aliyosun ki demedim cünku verecegi cevapları tahmin edebiliyorum.
tesadüfen o an ferace almaya karar vermislerdir kaynananiz da jest olsun diyr ona alip siz kirilirsiniz diye sizden saklamistir. yada kaynananizin isi ayni bende ki gibi cok eltinize dustugu icin arayi iyi tutmak istiyor:)

e beraber gittikleri için beraber almışlar ben buradaki sıkıntıyı anlamadım.

Kızlar merhaba

Geçenlerde kaynanam ve eltim bizim evin oralarda açılan bir kermese gitmişler. Birkaç mutfak eşyası ve ikiside kendilerine ferace almışlar. Ben çalıştığım için öyle onlarla her yeri gezme vs.gbi durum olmuyor. Kaynanama ne aldın diye sordugumda teyzenle gittik birkaç mutfak eşyası aldık dedi. Daha sonra yolda giderken kendisine ferace aldığını söyledi. Bende bugün eşimle beraber gidicem banada ferace lazım diye konuştuk. Ama eltimle gittiğini ona aldığını felan söylemedi tabiki. Sonra eşimle beraber gittik aldım bir tane. Aksam eltimde otururken. Eltim sordu gittinmı kermese diye.evet gittim dedim. Ne aldın dedi. Ferace aldm dedim. Bende aldım. Hemde modeli böyle böyle diye tarif etti. Ve tesadüfki bende aynısını almıştım. Kaynanamda yanımızdaydı. Neden söylemediniz ben sordum ne aldınız diye. Konusu açılmadıkı dedi. Eltimde aynı modeli almışız. Tek o vardı derili deyince. Beraber gittiklerini anladım. Belikli bir gelin ayrımcılığı söz konusu. Bu konuda ne yapmalıyım onlara karlı tavrım nasıl olmalı. Aylık olarak eşimde kaynımda borçlar için para veriyorlar. Ona her şeyi alırken benim evime bir iğne dahi almıyor
Kayınvaliden ,çalıştığın ve gidemeyeceğin için seni davet edememiştir. Alınma diye de söylememiş olabilirler .kaldı ki sana birşey alma yada davet etme gibi bir zorunlulukları da yok .eltinin ekonomik özgürlüğü olmadığı için ,normalde isteyip de alamayacagi birseyi kayinvaliden ona hediye etmek istemiş olabilir.maddi yetersizlikler de varsa helal olsun o kayinvalideye. Biraz kıskandığını düşünüyorum . Sudan sebeplerle hemen araya mesafe koymaya yada kısasa gerek yok .bazen düşünüyorum , acaba ben çok mu salağım? Kayınvalidem ev hanımı oldugu halde binlerce lira geliri var .bir kere verdiği parayı kabul etmedim daha .çünkü ihtiyacım yok .ihtiyacım olsa da kabul edemem .10 tane gelini olsa bir tanesini kıskanmam .eli açıktır ,muhakkak maddi yardımları olacaktır .hiçbirinde gözüm yok ,kıskanmam da ..sanırım karakter meselesi ...

Yanlis anlamadiysam eltin kayinvalidenle oturuyor.

Eee o zaman kayinvalidenle daha samimi olmasi normal degil mi?

Buyuk ihtimal kayinvalidenle oturdugu icin onlara hizmette ediyordur.

Bir ferace nedir ki alsin tabiki.

Sana soylememe nedenide tepki verme diyedir.

Goruldugu gibi anlar anlamaz tepki vermissin. Bundan cekilmis kayinvaliden.

Öf kaynana diğer gelini sevse ne aman allaha yakın sana uzak olsun!

Birlikte yaşıyorlarmış. Sonuçta eltin ona hizmet ediyordur falan filan. Kvnin ona alması normal senden saklamalarıda normal kırmak istememişlerdir yada söyleme gereği duymamışlardır, yada senin beklentiye girebileceğini düşünmüşlerdir. Her şekilde de senin birlikte yaşayan insanların aldıklarına, verdiklerine, sana söylememelerine vs bozulman hiç doğru değil.

Kızlar merhaba

Geçenlerde kaynanam ve eltim bizim evin oralarda açılan bir kermese gitmişler. Birkaç mutfak eşyası ve ikiside kendilerine ferace almışlar. Ben çalıştığım için öyle onlarla her yeri gezme vs.gbi durum olmuyor. Kaynanama ne aldın diye sordugumda teyzenle gittik birkaç mutfak eşyası aldık dedi. Daha sonra yolda giderken kendisine ferace aldığını söyledi. Bende bugün eşimle beraber gidicem banada ferace lazım diye konuştuk. Ama eltimle gittiğini ona aldığını felan söylemedi tabiki. Sonra eşimle beraber gittik aldım bir tane. Aksam eltimde otururken. Eltim sordu gittinmı kermese diye.evet gittim dedim. Ne aldın dedi. Ferace aldm dedim. Bende aldım. Hemde modeli böyle böyle diye tarif etti. Ve tesadüfki bende aynısını almıştım. Kaynanamda yanımızdaydı. Neden söylemediniz ben sordum ne aldınız diye. Konusu açılmadıkı dedi. Eltimde aynı modeli almışız. Tek o vardı derili deyince. Beraber gittiklerini anladım. Belikli bir gelin ayrımcılığı söz konusu. Bu konuda ne yapmalıyım onlara karlı tavrım nasıl olmalı. Aylık olarak eşimde kaynımda borçlar için para veriyorlar. Ona her şeyi alırken benim evime bir iğne dahi almıyor
"Çıkmaz" kelimesi fazla abarti olmamis mi yasananlar icin?

Ayy kaynanam bana bisey almasa nolur :) bak aynen bu sekilde dusunursen mutlu olursun valla bakk :) ne olur bi yerin mi eksilir bak ne guzel esinle gitmissin almis. Allah esine ve sana saglik versin. Kaynanana ihtiyacin yok.

Ayy kaynanam bana bisey almasa nolur :) bak aynen bu sekilde dusunursen mutlu olursun valla bakk :) ne olur bi yerin mi eksilir bak ne guzel esinle gitmissin almis. Allah esine ve sana saglik versin. Kaynanana ihtiyacin yok.

bana almamış diye kıskanmadımki zaten :)) sorun bana sürekli olarak yalan söylenmesi

Kızlar merhaba

Ayrımcılık yapması bunlar rastlanılan seyler. Bunu kafana takma, sen kendi değerini biliyorsan etrafındaki insanların bunu bilmesi ile ilgilenme derim. Sorgulaman normal tabiki ama üzerinde durma kim sana nasul davranıyor ise kim ne kadar deger veriyor ise sende o kadar ver. Beklentiler insanları üzer. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Alması şurada dursun bence :)))) kaynana işte geneli aynı

Son düzenleme:
özellikle hesap mı vermeleri lazım. kaynananla sen beraber bişey alınca gidip eltine hemen haber mi veriyosunuz?

kaynanamın ağzı torba gibi benle ilgili bişi oldumu direk eltim duyuyo zaten. benim çocuk olmama gibi problemim vardı. kendisine söylediğim gün eltime 3. çocugu yapın demiş mesela

kaynanamın ağzı torba gibi benle ilgili bişi oldumu direk eltim duyuyo zaten. benim çocuk olmama gibi problemim vardı. kendisine söylediğim gün eltime 3. çocugu yapın demiş mesela
Canim seni iyi anlıyorum. Bende bir ton soeun4 yaşadım eşimin ailesi ile... karşındaki insanları lutfen önemseme. Ooo yalanlar dolanlar iftiralar allah dogru insanlar ile karşılaştırsın bizleri. Kötülerin şerrinden de korusun. Eltin bu durumu kullanıyor belli ki benim sana tavsiyem eltin ile birseyini paylaşma. Ayni sekilde kayanan ile de resmiyet önemli bence. Dua et bol. rabbim sana en kisa zamanda bir evlat verir inşallah.

Canim seni iyi anlıyorum. Bende bir ton soeun4 yaşadım eşimin ailesi ile... karşındaki insanları lutfen önemseme. Ooo yalanlar dolanlar iftiralar allah dogru insanlar ile karşılaştırsın bizleri. Kötülerin şerrinden de korusun. Eltin bu durumu kullanıyor belli ki benim sana tavsiyem eltin ile birseyini paylaşma. Ayni sekilde kayanan ile de resmiyet önemli bence. Dua et bol. rabbim sana en kisa zamanda bir evlat verir inşallah.

Çok teşekkür ederim. gerçekten beni anladığını düşünüyorum. allah razı olsun güzel dileklerin için.

Back
X