• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana eltii arkamda durmayann eş

bencede takıldıgın konu yanlış arkadasım. eltı kaynana bunu gectımde senın kocada buyuk sorun var. o kavgada annenlerı arayıp kızınızı alın ne demek yahu:KK57: çok çok buyuk ayıp...hatta affedılmeyecek kadar buyuk
bu arada sendede hata var....o senın aılene ne kadar samımıyse sende onlara oyle olacaksın....o sıze haftada bır mı gelıyor sende onlara oyle gıdeceksın....kocaları boyle alıştırıyorsunuz onlar sızınkınlere soğuk ama sız onlara samımı...oh ne ala...sızınkıde anne baba......yazık degılmı

aslında yorum yapacak bırsey yok
ev mevzusunda topu esınıze atmalıydınız ya da bunu tatlı dılle anlatmalıydınız
zannetmıyorum kı kotuluklerınızı dusunsunler?
o evde hemen olay nasıl ayrılmaya gıttı ben anlamadım anlamadım cunku sızın dogru duzgun konusmus oldugunuz bısey yok , sızlerı sahıplenmeseler sızın kalkınmanız ıcın yenıden ev alın demezler dıye dusunuyorum

ote yandan neden şiveli yazdınız? ne gerek vardı?

bakın arkadaşlar canım sıkkın oldugu için bir çırpıda yazdım gectimm.noktalama imla kurallarını cok iyi bilirimm.kpss den 78 puan eşim 81 puan alarak atandıkk.iktisat mezunuyum y.lisan yaptımm konu bu degil. üsttede belittimm

Keske kamu personeliyim demeseydin , gelen gecen yazına laf etmiş!
Kamu personelisinin yazısına bak ne demek ya ?
Yazıyla kamu personeli olmanın arasındaki farkı göremeyen kk üyeleri :KK67:

Canım bence görüşme mecbur kalmadıkça,
sende istenmeyen gelinler grubuna katılmıssın bosver ,
üzülme hamilesin sen

bakın arkadaşlar canım sıkkın oldugu için bir çırpıda yazdım gectimm.noktalama imla kurallarını cok iyi bilirimm.kpss den 78 puan eşim 81 puan alarak atandıkk.iktisat mezunuyum y.lisan yaptımm konu bu degil. üsttede belittimm
Evet konuyu okuyamadığımız icin anlayamadık, keşke bize laf yetiştirmek yerine iki dk düzenleseniz de biz de yardımcı olsak.

Evet konuyu okuyamadığımız icin anlayamadık, keşke bize laf yetiştirmek yerine iki dk düzenleseniz de biz de yardımcı olsak.
ben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.

ben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.
Off neyse. İyi günler, morelinizi bozmayın

Çok modern olduğunuz için sanırım g leri ğ yapmayı tercih etmişsiniz.
Yani sizde de kabahat var. Gidip yatarsanız elbette sıkıntı olur ve eşinizin huyunu bilirsiniz.
Eşiniz küs değilse konuşması mantıklı. Sonuçta kimse kimseyi kısıtlayamaz.
Siz madem durum akrışık uzak durun.

Hadi konu bi solukta sıkıntıdan yazıldı anlıyoruz da peki ya yorumlar. Yorumlarda da hala devam. Kelimelerin son harfleri neden ikişer üçer kere yazılıyor?

Hadi konu bi solukta sıkıntıdan yazıldı anlıyoruz da peki ya yorumlar. Yorumlarda da hala devam. Kelimelerin son harfleri neden ikişer üçer kere yazılıyor?
Yorumlara kadar indiğimde ruhum daralıyor artık forevercım. Uyardım diye ban yedim gecen hafta.

yazım öle olamazmı arkadaşlar ben yazıma degil yasadgım sıkıntıyaa yorum istemiştim amaaa.sizzz başka şeylere yönelip konuyuu degiştirdiniz tebrikler..

Morelin bozuk anlaşılıyor zatende biz sana nasıl yardım edelim bacım
bas bi tarafına tekmeyi
sana resmen köpek gibi muamele yapmış gel deyince gel git deyince git
al deyince al sat deyince sat sen nasıl buna razı gelirsin
verme şunlara yüz aramasınlar gelmesinler gitmesinler
böyle davranan insanları nasıl burnunun dibine sokmaya çabalıyorsun
neden kendine bunu reva görüyorsun
yazık değil mi sana çok üzülüyorum
bunu çekmek istiyorsan çek
eğer o aileyle yaşamak istersen özür dile
gene etsinler ağzına kusura bakma bacım
çocugun oldugundada bu oalyların daha kötüsünü yaşıycaksın
babanı arayıp kızını al diyecekler ve çocugun da buna şahit olacak
o çocuga o kadar üzüldüm ki
allah bahtını güzel eylesin

• Beğen
Reactions: anu
Aradan üç ay geçmiş.
Koskoca üç ay.
Şimdi mi aklınıza geldi nasıl davranmalıyım demek..

Bir kere arayın babasını gelsin alsın demek ne demek. Eşya mısınız siz. O öyle deyince elim ayağım var şükür deyip kapıyı vurup çıkacaktınız. Böyle alttan alınca düzelir mi sanıyorsunuz? Bir de burda bu kadar şinsana yaptığınız atarı eşinize eşinizin ailesine yapsanız buraya konu açmak zorunda bile kalmazdınız. Bizim de gözlerimize yazık olmazdı.

Back
X