• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana eltii arkamda durmayann eş

tatttlımm benimm sen o ğüzel yazınla bir yerlere gelemeyişinin kuyruk acısını doya doya yaşaman için seni kendi haline bırakıorumm bay

ahahah yav he he! diyor ailenizin tavrını anlamaya başlıyorum şu mesajınızda, çok güzel bi tabir var da neyse durduk yere şey olmasın şimdi. :KK70::KK70:

güldüm sadece kendinde yapmıssın yazım hatası
hadi canım ötede az hadi diyen bir ögretmen düşünemiorummmm.çok isabetli olmuşş atanamayışı degilmi canım.o ğüzelim imla kurallarınada yazık olmuuuşş.kıyıda köşede saklasıınnn o ğüzelim yazsınııı.niie atanamadınn die soranlarrıı çok ğüzel yazım varr diyordurr sanırım.

hadi canım ötede az hadi diyen bir ögretmen düşünemiorummmm.çok isabetli olmuşş atanamayışı degilmi canım.o ğüzelim imla kurallarınada yazık olmuuuşş.kıyıda köşede saklasıınnn o ğüzelim yazsınııı.niie atanamadınn die soranlarrıı çok ğüzel yazım varr diyordurr sanırım.
güldüm bu yazına iştekiler ne oldu kız diyo :p

Hangi kaynana hangi elti..
-neden gitmek istiyorsun
-başım ağrıyor
-Arayın babasını bu kızı istemiyorum alsınlar ...
Kocaya bak sen hiçbişey bekleme bu adamdan ömür boyu böyle devam et alış

Sizce konu kadinin yazim yanlislari mi burda? Cok mu zor okuyup anlamak? Ne guzel yardimci oluyorsunuz :) cok komiksiniz..
Konu sahibine yorum yapmayıp yorumları eleştirenler asıl siz çok komiksiniz.
Senin değerli görüşlerin nedir bir de onu yazaydın.

Back
X