- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 133
- 32
tatttlımm benimm sen o ğüzel yazınla bir yerlere gelemeyişinin kuyruk acısını doya doya yaşaman için seni kendi haline bırakıorumm bay

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatttlımm benimm sen o ğüzel yazınla bir yerlere gelemeyişinin kuyruk acısını doya doya yaşaman için seni kendi haline bırakıorumm bay
:) güleyim barii napayiimmm.yanlızca çokk şaşırdımm yazılanlaraa .nediyeyim canım yaaa herhalde kendisi imla kurallarını begenmedgi çoçugu sınıftan aforez edecekkk.bide ögretmen olacakmışş atamayışı isabet olmuşşşş..Ahh nilüferciğim avukatın olmuşum bak hadi iyisin![]()
güldüm sadece kendinde yapmıssın yazım hatasıen azından benden bişi öğrenir, sizin meslekte olmamaız da küçükler için büyük şans
güldüm sadece kendinde yapmıssın yazım hatası
hadi canım ötede az hadi diyen bir ögretmen düşünemiorummmm.çok isabetli olmuşş atanamayışı degilmi canım.o ğüzelim imla kurallarınada yazık olmuuuşş.kıyıda köşede saklasıınnn o ğüzelim yazsınııı.niie atanamadınn die soranlarrıı çok ğüzel yazım varr diyordurr sanırım.güldüm sadece kendinde yapmıssın yazım hatası
sen değilmiydin biraz önce seviyenizi koruyun lütfen diyen içinden ne cıktı yavvyazım hatası deiğl harf basmamış. ya kızlar valla baydınız ya.
hadi canım ötede az hadi.
güldüm bu yazına iştekiler ne oldu kız diyohadi canım ötede az hadi diyen bir ögretmen düşünemiorummmm.çok isabetli olmuşş atanamayışı degilmi canım.o ğüzelim imla kurallarınada yazık olmuuuşş.kıyıda köşede saklasıınnn o ğüzelim yazsınııı.niie atanamadınn die soranlarrıı çok ğüzel yazım varr diyordurr sanırım.
Lütfen bana yanlış konuştuğum cümleleri yazarmısın ?cansumeryem sen nasıl konuştuğunun farkında mısın? kendinde misin? nesin ki nasıl cevap bekliyosun
N Nilifer sen mesaide değil misin atandın mı artık birnin adamı mıydın da aldılar halen bilemiyorum.işine bak.
5.satırda okumaktan vazgectim kusura bakma..
Aynen arkadaşım ya anlatamadım arkadaslara,Sizce konu kadinin yazim yanlislari mi burda? Cok mu zor okuyup anlamak? Ne guzel yardimci oluyorsunuz :) cok komiksiniz..
Konu sahibine yorum yapmayıp yorumları eleştirenler asıl siz çok komiksiniz.Sizce konu kadinin yazim yanlislari mi burda? Cok mu zor okuyup anlamak? Ne guzel yardimci oluyorsunuz :) cok komiksiniz..