• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana eltii arkamda durmayann eş

ben kimseye laf yetiştirmedim .kamu personelimisiniz diee soruluncaa evett dediimmm. sorun mu mu yanı. dayanışma dertleşme bumu yaniii.. kaç kere belirttim morelimm mozuk yazıp gectimmm diee.
Canım konuna yorum yapcaklarına alakasız yazıya bak ne kamu personelimisiniz demişler saçmalamıslar takma kafana morelin bozuk içini dökmüşsün,
Moreli bozuk bi insandan imla beklemek yanlış

Keske kamu personeliyim demeseydin , gelen gecen yazına laf etmiş!
Kamu personelisinin yazısına bak ne demek ya ?
Yazıyla kamu personeli olmanın arasındaki farkı göremeyen kk üyeleri :KK67:
Son cümleni sen anladın mı?
Yazıyla kamu personeli olmanın alakası olmadığını söylüyorum neyini anlamadın

Yok ya. Anlamıyorum anlamakta istemiyorum. Hele şu her kavgada aileler aranmıyo mu çıldırıyorum. Ne demek gelin kızınızı alın istemiyoruz? Ben bi kere bu laftan sonra çatır çatır boşarım, benim ailemin karşısında beni rencide edecek. Ay ilk defa bi kavga, boşanma olayında böyle netim. Boşa gitsin.

• Beğen
Reactions: anu
Keske kamu personeliyim demeseydin , gelen gecen yazına laf etmiş!
Kamu personelisinin yazısına bak ne demek ya ?
Yazıyla kamu personeli olmanın arasındaki farkı göremeyen kk üyeleri :KK67:
Son cümleni sen anladın mı?
Yazıyla kamu personeli olmanın alakası olmadığını söylüyorum neyini anlamadın

Valla laf ederim kimse kusura bakmasın Kamu Personelleri sınavla alınır ve belli bir genel yetenek göstermeleri gerekir, yazım imla ortada, bu türkçe ile bu yazım bilgisi ile nasıl olmuş anlamadım bu da gayet normal. Saçmalamadık mantık penceresinden baktık hanımefendi seviyenizi koruyun lütfen.

3 ay önceki olay diyorsun siz olsanız naparsınız diyorsun anlamadım şuanda bu geçmiş konularınızdan başka sıkıntı var mı yok mu

Valla laf ederim kimse kusura bakmasın Kamu Personelleri sınavla alınır ve belli bir genel yetenek göstermeleri gerekir, yazım imla ortada, bu türkçe ile bu yazım bilgisi ile nasıl olmuş anlamadım bu da gayet normal. Saçmalamadık mantık penceresinden baktık hanımefendi seviyenizi koruyun lütfen.
hanfendi ozaman sizin mantıkla gidecek olursakk doktorlar nasıl tıp kazanmış ve okumuşlarrrr.demekkki yazı degil önemli olannn.hangimiz dr yazısını okuyabiliyoruzz.ozaman yazılarıı kötüü diee dr yapmasınlarrr. konu bu degill canım sıkkın dedikçe demednz kalmadı sayenizde moralım iki kat daha bozulduu.kadın kadına yaptınıza bakınn.

Seviyem bellidir benim canım merak etme,
Arkadas acıklıyor normalde böyle değil , moralim bozuktu ,direk yazdım diyor.
Hala bu yazıyla nasıl oldun kamu personeli ?
Diyen arkadaslar var .
Bırakında ,konuya yorum yapın lütfen üstüne gitmeyin..

Seviyem bellidir benim canım merak etme,
Arkadas acıklıyor normalde böyle değil , moralim bozuktu ,direk yazdım diyor.
Hala bu yazıyla nasıl oldun kamu personeli ?
Diyen arkadaslar var .
Bırakında ,konuya yorum yapın lütfen üstüne gitmeyin..

canım?
ben zaten diyeceğimi demiş çekilmiştim sizin tabiriniz tahrik etti.

hanfendi ozaman sizin mantıkla gidecek olursakk doktorlar nasıl tıp kazanmış ve okumuşlarrrr.demekkki yazı degil önemli olannn.hangimiz dr yazısını okuyabiliyoruzz.ozaman yazılarıı kötüü diee dr yapmasınlarrr. konu bu degill canım sıkkın dedikçe demednz kalmadı sayenizde moralım iki kat daha bozulduu.kadın kadına yaptınıza bakınn.
Katılıyorum canım sanki burası dertleşme adına yapılan bi form değil de,
Yok nasıl kamu personeli oldun bu yazıyla , seni sorguluyorlar galiba kendileri olamadı o güzel imla kurallarıyla :KK30:

bana öleee kötü yazılmışş dilekçeler geliokiii yazsı kötü dieee yırtıp atmam mı gerekiooo.bi kenara koymam mı gerekioo yazın kötüü deyip fırlatmam mı gerekiooo.imla kurallarına dikkat et mi demem gerekiooo.kaç kez morelimin bozuk oldugunu söyledimm.insanın yazsı böle olamazmı.insanın bi alışkanlıgı olamazmııı.yazık yaaaa.

benim mantığımla gidecek olursanız bu örnekle çok alakasız bir kapıya çıkmış olursunuz.
eleştiri hakkım var sanıyorum herkese açık bir konuda da .
Durumunuz için gerçekten üzgünüm en kısa zamanda feraha ermenizi dilerim.

Katılıyorum canım sanki burası dertleşme adına yapılan bi form değil de,
Yok nasıl kamu personeli oldun bu yazıyla , seni sorguluyorlar galiba kendileri olamadı o güzel imla kurallarıyla :KK30:

evet bir öğretmenlik mezunu olarak ve bu düzgün türkçe ile devlet memuru olamadım umarım siz hakettiğiniz yerdesinizdir.

benim mantığımla gidecek olursanız bu örnekle çok alakasız bir kapıya çıkmış olursunuz.
eleştiri hakkım var sanıyorum herkese açık bir konuda da .
Durumunuz için gerçekten üzgünüm en kısa zamanda feraha ermenizi dilerim.
tatttlımm benimm sen o ğüzel yazınla bir yerlere gelemeyişinin kuyruk acısını doya doya yaşaman için seni kendi haline bırakıorumm bay

Seninde konuyla ilgilendiğini pek göremedim konu sahibinin avukatı mısın?
Ben ikinci sayfada yorumumu yaptım konuya.
Canım bence görüşme mecbur kalmadıkça,
sende istenmeyen gelinler grubuna katılmıssın bosver ,
üzülme hamilesin sen ( Bunu yazmıstım göz doktoruna görün istersen canım ya hadii

Back
X