Büyük görümcemle ben de eşim de görüşmüyoruz. Bir sürü sorun yaşandı aramızda.Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Ne ayip sizi istemedigi halde hangi yuzle gelebiliyor evinize ve hangi yuzle yuzunuze bakip sofraniza oturabiliyor valla kimse kusura bakmasin ama zamaninda beni istemeyen kaynanama çocukları gostermek degil evime bile almam...ki ondaki ki ayri bi yuz demekki gelin olarak istemedigi insanin evine gelebiliyo bravooYok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.
Benim annem de babaannemden çok çekmiş. Ama biz çook severdik babaannemizi. Annem ben çok çektim kaynana olarak ama sizi çok seviyor torun sevilir derdi. Bol bol babanne sevgisi alarak büyüdük.Maalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.
Konu sahibinin bir başka konusuna denk geldimkendi annesi ve kardeşleri ile de arası yok heryerden engellemiş,onlara da saydırıyor. Bence konu sahibi normal değil,kendi annesi ile anlaşamayan,kaynana ile nasıl anlaşsın. Biraz sorunu kendinizde arayın.. sürekli nefret kusuyorsunuz
Kadının kaynanasının yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Öteki konusunda da ailesinin yüzüstü bırakması var. Ki kendisi aralarda söylüyor, ailede de dışlanıyorum diye.Konu sahibinin bir başka konusuna denk geldimkendi annesi ve kardeşleri ile de arası yok heryerden engellemiş,onlara da saydırıyor. Bence konu sahibi normal değil,kendi annesi ile anlaşamayan,kaynana ile nasıl anlaşsın. Biraz sorunu kendinizde arayın.. sürekli nefret kusuyorsunuz
Konu sahibi sırtından bıçaklayan kendi annesi ,kardeşi olunca "benim tatlı ailem çok saftır bu yüzden bilmeden yapmışlardır" tiyatrosunu oynamıyor. Burada ve çevremde gördüğüm çoğu kadın kendi ailesinin yaptığı davranışı eşinden gizliyor sonrasında karşısına çıkmasın diye.Bence B Began bu konularda kendine ve çevresine karşı dürüst birisi.Konu sahibinin bir başka konusuna denk geldimkendi annesi ve kardeşleri ile de arası yok heryerden engellemiş,onlara da saydırıyor. Bence konu sahibi normal değil,kendi annesi ile anlaşamayan,kaynana ile nasıl anlaşsın. Biraz sorunu kendinizde arayın.. sürekli nefret kusuyorsunuz
Çocuğum hastayken para isteyince iletişimi tamamen kesseler bende engellerdim açıkçası.
Siz yazınca baktım ama o konuda konu sahibi haklı.
Kadının kaynanasının yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Öteki konusunda da ailesinin yüzüstü bırakması var. Ki kendisi aralarda söylüyor, ailede de dışlanıyorum diye.
Kadın anormal değil. Hem yalnız hem kötülük gördüğü yeri biliyor.
Began, psikolojik şiddet hep en kötüsüdür. Kadın bu yüzsüz arsızlıkları bilerek yapıyor. Senin düzeyde değil ama yaşadım. Müsait değilim dediğimde çingene gibi kavga çıkaran bir tanesine tahammül etmek zorunda kalmıştım bir süre. Daha neler neler. O ev oğlunun evi kendi kötü kalbince, sen sadece o evde yaşayansın. Bu tipler nasıl yola gelir bilmiyorum. Umarım kurtulursun bir an önce. Allah 2 iyiliğin birini versin.
Teşekkürler hanımlar, beni anladığınız için.Konu sahibi sırtından bıçaklayan kendi annesi ,kardeşi olunca "benim tatlı ailem çok saftır bu yüzden bilmeden yapmışlardır" tiyatrosunu oynamıyor. Burada ve çevremde gördüğüm çoğu kadın kendi ailesinin yaptığı davranışı eşinden gizliyor sonrasında karşısına çıkmasın diye.Bence B Began bu konularda kendine ve çevresine karşı dürüst birisi.
yuh bu nasil anneSadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
Kesinlikle çok kötü bir duygu ama elimde değil.yuh bu nasil anne
size tavsiyem icinizdeki nefret duygusunu en aza indirmeye calisin.
nefret sizi yer bitirir.
umursamayin biliyorum söylemesi cok kolay ama nefret bile bir duygu ve o duygu size zarar veriyor.
Zaten her şeye onların hatrı için katlanıyorum.B Began sana tek tavsiyem çocuklarına babannelerinin ne yaptığını ,seni nasıl incittiğini (en azından şimdi) anlatma..aralarına giren olma.Çocukların henüz çok küçük ve onların zihni kalbi yetişkinlerin egoları hırsları kötülükleri ile kirlenmemeli.Babannelerini neredeyse hiç göremedikleri için onun gelmesi çok mutlu etmiştir .Çok misafirin gelmediği evlerde yatılı misafir çocuklar için bambaşka oluyor.Bırak çocukların bu mutluluğu yaşasınlar.
cok kötü bir durum.Kesinlikle çok kötü bir duygu ama elimde değil.
Zaten her şeye onların hatrı için katlanıyorum.
Eve almak istememe konusunda haklısınız lakin çocukları göstermemek ne demek. Onlar sadece sizin çocuklarınız değil. Babalarının da çocukları ve babanneleriyle görüşme hakları var.Ne ayip sizi istemedigi halde hangi yuzle gelebiliyor evinize ve hangi yuzle yuzunuze bakip sofraniza oturabiliyor valla kimse kusura bakmasin ama zamaninda beni istemeyen kaynanama çocukları gostermek degil evime bile almam...ki ondaki ki ayri bi yuz demekki gelin olarak istemedigi insanin evine gelebiliyo bravoo
Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Başlığa geldim :d butun gelınlerın ortak derdı bu kaynanalar, hayır cocuklara kötüleme sen kötü olursunGünaydın kızlar.
Çocukları bu yükün altına sokmam yanlış olur. Kv gitti az önce.Başlığa geldim :d butun gelınlerın ortak derdı bu kaynanalar, hayır cocuklara kötüleme sen kötü olursun
Şükür kurtuldun :dÇocukları bu yükün altına sokmam yanlış olur. Kv gitti az önce.
Keyfim yerine geldi.
Aa nasıl oldu iyi iyi gitmesi çok iyi olmuşÇocukları bu yükün altına sokmam yanlış olur. Kv gitti az önce.
Keyfim yerine geldi.
Eşime dün baskı yaptım biraz. İşe yaramış görünüyor.Aa nasıl oldu iyi iyi gitmesi çok iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?