Kaynana geldi maalesef

Büyük görümcemle ben de eşim de görüşmüyoruz. Bir sürü sorun yaşandı aramızda.
Çocuklarımı görüşüyorum.
Çocukların halalarını seviyorlar, halalari da onları seviyor. Etle tırnak birbirinden ayrılmaz. Kendileri görüşmek istiyorlarsa ayırmak bize düşmez.
Çocukları bu yaştan nefretle doldurmayın Allah korusun belki yarın öbür gün bir hastalık durumunuz olacak, babannelerine muhtaç kalacaklar.
Büyütüp kendi görüşmek istemezse kendi bilir ama küçük çocuğa nefret aşılamak çok yanlış.

bu kadar nefret ettiginiz kadinin oglunu niye aldiniz, daha dogrusu ben annesinden bu kadar nefret etsem oglunu da sevemezdim siz nasil sevdiniz veya seviyorsunuz

Yok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.
Ne ayip sizi istemedigi halde hangi yuzle gelebiliyor evinize ve hangi yuzle yuzunuze bakip sofraniza oturabiliyor valla kimse kusura bakmasin ama zamaninda beni istemeyen kaynanama çocukları gostermek degil evime bile almam...ki ondaki ki ayri bi yuz demekki gelin olarak istemedigi insanin evine gelebiliyo bravoo

Maalesef çocuklar babaanneye çok düşkün ve bu çok sinirimi bozuyor.
Benim annem de babaannemden çok çekmiş. Ama biz çook severdik babaannemizi. Annem ben çok çektim kaynana olarak ama sizi çok seviyor torun sevilir derdi. Bol bol babanne sevgisi alarak büyüdük.
İyi ki annem aramıza girmemiş. Kin tutmak iyi birşey değil. Çocukları bulaştirmayın kininize.

Çocuğum hastayken para isteyince iletişimi tamamen kesseler bende engellerdim açıkçası.
Siz yazınca baktım ama o konuda konu sahibi haklı.

Kadının kaynanasının yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Öteki konusunda da ailesinin yüzüstü bırakması var. Ki kendisi aralarda söylüyor, ailede de dışlanıyorum diye.
Kadın anormal değil. Hem yalnız hem kötülük gördüğü yeri biliyor.

Began, psikolojik şiddet hep en kötüsüdür. Kadın bu yüzsüz arsızlıkları bilerek yapıyor. Senin düzeyde değil ama yaşadım. Müsait değilim dediğimde çingene gibi kavga çıkaran bir tanesine tahammül etmek zorunda kalmıştım bir süre. Daha neler neler. O ev oğlunun evi kendi kötü kalbince, sen sadece o evde yaşayansın. Bu tipler nasıl yola gelir bilmiyorum. Umarım kurtulursun bir an önce. Allah 2 iyiliğin birini versin.

Konu sahibi sırtından bıçaklayan kendi annesi ,kardeşi olunca "benim tatlı ailem çok saftır bu yüzden bilmeden yapmışlardır" tiyatrosunu oynamıyor. Burada ve çevremde gördüğüm çoğu kadın kendi ailesinin yaptığı davranışı eşinden gizliyor sonrasında karşısına çıkmasın diye.Bence B Began bu konularda kendine ve çevresine karşı dürüst birisi.

Ailenizi her yerden engellemiştiniz, şimdi maalesef ayrı şehirlerdeyiz yazıyorsunuz. O konuda haklıydınız ama bu konuda değilsiniz. Tepkileriniz aşırı düzeyde. Kayınvalidenin davranışları normal değil katılıyorum. Ama ayrı odada oturmak, bu kadar öfkelenmek, çocukları doldurmayı düşünmek de pek örnek tavırlar değil.

Çocuğum hastayken para isteyince iletişimi tamamen kesseler bende engellerdim açıkçası.
Siz yazınca baktım ama o konuda konu sahibi haklı.

Teşekkürler hanımlar, beni anladığınız için.
Bazı arkadaşların yazdığı gibi, ben mi hatalıyım, neden herkes bana karşı diye çok düşündüm. Eğer bana yapılan haksızlıklara, aşağılamalara göz yumsaydım, onların şamar oğlanı olsaydım, git dedikledinde giden, gel dediklerinde gelen silik bir karakter olsaydım yine sevilmezdim.
Çünkü yaşadıklarım şunu öğretti; karşılık beklemeden bir insanı olduğu gibi sevebilmek herkesin harcı değil, anne evlat bile olsa.

Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
yuh bu nasil anne
size tavsiyem icinizdeki nefret duygusunu en aza indirmeye calisin.
nefret sizi yer bitirir.
umursamayin biliyorum söylemesi cok kolay ama nefret bile bir duygu ve o duygu size zarar veriyor.

B Began sana tek tavsiyem çocuklarına babannelerinin ne yaptığını ,seni nasıl incittiğini (en azından şimdi) anlatma..aralarına giren olma.Çocukların henüz çok küçük ve onların zihni kalbi yetişkinlerin egoları hırsları kötülükleri ile kirlenmemeli.Babannelerini neredeyse hiç göremedikleri için onun gelmesi çok mutlu etmiştir .Çok misafirin gelmediği evlerde yatılı misafir çocuklar için bambaşka oluyor.Bırak çocukların bu mutluluğu yaşasınlar.

yuh bu nasil anne
size tavsiyem icinizdeki nefret duygusunu en aza indirmeye calisin.
nefret sizi yer bitirir.
umursamayin biliyorum söylemesi cok kolay ama nefret bile bir duygu ve o duygu size zarar veriyor.
Kesinlikle çok kötü bir duygu ama elimde değil.
Zaten her şeye onların hatrı için katlanıyorum.

Eve almak istememe konusunda haklısınız lakin çocukları göstermemek ne demek. Onlar sadece sizin çocuklarınız değil. Babalarının da çocukları ve babanneleriyle görüşme hakları var.

Başlığa geldim :d butun gelınlerın ortak derdı bu kaynanalar, hayır cocuklara kötüleme sen kötü olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…