Kaynana geldi maalesef

Niye? Pişirip yer mi? Biraz fazla abartıyorsunuz.
Büyük kızım 3 aylıkken kendi tabağındaki yemeklerden yedirmeye çalışıyordu bir şey olmaz diyerek.
Ayrıca çok pis, tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor.

Bence aynı evde durmanız sizi kötü etkiliyor torunları bırakın ona çıkıp kafa dağıtın arkadaşlarınızla eğlenin bunu fırsata çevirmek sizin elinizde
Bu benim için fırsat değil çünkü çocukları emanet edemem.

Ne kadar sorulsa da tam manasi ile kimse anlayamaz tabi hislerinizi.
Fakat cocuklari doldurmak cok gaddarca geldi.
Kötüyse ileride cocuklariniz zaten bunu bilir görür ve babaanne olarak sadece saygılı olurlar.
Siz de gelin olarak saygılı olun sevmek zorunda degilsiniz.
Bu kadar kin de size zararlı.Zaman birikmiyor kin de biriktirmeyin derim.Yasayin gitsin işte.

Büyük kızım 3 aylıkken kendi tabağındaki yemeklerden yedirmeye çalışıyordu bir şey olmaz diyerek.
Ayrıca çok pis, tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor.
bu insanı çok rahatsız ediyor haklısınız ama o evde dursanızda bunu yapacak durmasanızda en iyisi gözünüzün görmemesi ,eşiniz geldiğinde bir hava almaya çıkın derim

Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Boyle bısey tabıkı yapmayın.Sacmalık yanı.Ama kendısını uyarın vurma kırma vs seklınde konusmasın.
Farklı sehırlerde mısınız?Kalmalı mı gelıyor?

Çünkü bu kadının hayatımda hiçbir şekilde yer kaplamasını istemiyorum.
Siz görüşmeyebilirsiniz ama torunlarıyla yada oğluyla görüşmesine engel olamazsınız
Kötü tecrübeleriniz olmuş ama hayat sizin kendinizi mutsuzluğa strese sürüklemeyin
İyi bi taraf bulun o yöne ilerleyin
O geliyorsa siz gidin gezip eğlenin çocuklarla yapamıcağınız şeyleri yapabilirsiniz şuan eşinizle başbaşa kalın çok daha iyi gelicek size

Ben bu kadına hiçbir şekilde ne saygı duyarım ne de katlanırım ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor.

Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
demek ki mental olarak rahatsız biri öyle olunca kabul etmek daha kolay, akli dengesi yerinde olmadığı için hasta deyip geçin ...

Boyle bısey tabıkı yapmayın..Sacmalık yanı.Ama kendısını uyarın vurma kırma vs seklınde konusmasın.
Farklı sehırlerde mısınız?Kalmalı mı gelıyor?
Evet farklı şehirlerdeyiz. Ne kadar kalacağı da belli değil.

Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.

Anlattıkça ağzım açık kaldı.
Valla açıkçası ben abarttığınızı düşünüyordum, hakkınızı helal edin günahınızı almışım.
Çok kötü birisi kaynananız. Ama sağlıklı bi insan böyle yapmaz herhalde keşke tedavi olsa.

Yani bence çok anormal ama çocuklarına göre normal, kimse demiyor ki tedavi ettirelim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…