Bence aynı evde durmanız sizi kötü etkiliyor torunları bırakın ona çıkıp kafa dağıtın arkadaşlarınızla eğlenin bunu fırsata çevirmek sizin elinizdeİnanın şu an o kadar gerginim ki kadını boğmak istiyorum.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Büyük kızım 3 aylıkken kendi tabağındaki yemeklerden yedirmeye çalışıyordu bir şey olmaz diyerek.Niye? Pişirip yer mi? Biraz fazla abartıyorsunuz.
Bu benim için fırsat değil çünkü çocukları emanet edemem.Bence aynı evde durmanız sizi kötü etkiliyor torunları bırakın ona çıkıp kafa dağıtın arkadaşlarınızla eğlenin bunu fırsata çevirmek sizin elinizde
Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.
İşte bu mecburiyet beni mahvediyor zaten.sorunları çocuklara yansıtmayın kötü bir kaynana olabilir ama çocuğunuzun babanesi mecbur görüşecek
bu insanı çok rahatsız ediyor haklısınız ama o evde dursanızda bunu yapacak durmasanızda en iyisi gözünüzün görmemesi ,eşiniz geldiğinde bir hava almaya çıkın derimBüyük kızım 3 aylıkken kendi tabağındaki yemeklerden yedirmeye çalışıyordu bir şey olmaz diyerek.
Ayrıca çok pis, tuvaletten elini yıkamadan çıkıyor.
Boyle bısey tabıkı yapmayın.Sacmalık yanı.Ama kendısını uyarın vurma kırma vs seklınde konusmasın.Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.Yuh. Hasta mıdır nedir ya gitmiş kafa.
Siz görüşmeyebilirsiniz ama torunlarıyla yada oğluyla görüşmesine engel olamazsınızÇünkü bu kadının hayatımda hiçbir şekilde yer kaplamasını istemiyorum.
Ben bu kadına hiçbir şekilde ne saygı duyarım ne de katlanırım ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor.Ne kadar sorulsa da tam manasi ile kimse anlayamaz tabi hislerinizi.
Fakat cocuklari doldurmak cok gaddarca geldi.
Kötüyse ileride cocuklariniz zaten bunu bilir görür ve babaanne olarak sadece saygılı olurlar.
Siz de gelin olarak saygılı olun sevmek zorunda degilsiniz.
Bu kadar kin de size zararlı.Zaman birikmiyor kin de biriktirmeyin derim.Yasayin gitsin işte.
Herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mı?Gerçi olmasa bunu yapmaz ama...Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
demek ki mental olarak rahatsız biri öyle olunca kabul etmek daha kolay, akli dengesi yerinde olmadığı için hasta deyip geçin ...Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
Evet farklı şehirlerdeyiz. Ne kadar kalacağı da belli değil.Boyle bısey tabıkı yapmayın..Sacmalık yanı.Ama kendısını uyarın vurma kırma vs seklınde konusmasın.
Farklı sehırlerde mısınız?Kalmalı mı gelıyor?
Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
Muhtemelen vardır ama herkes normal görüyor davranışlarını.Herhangi bir psikolojik rahatsızlığı var mı?Gerçi olmasa bunu yapmaz ama...
Yani bence çok anormal ama çocuklarına göre normal, kimse demiyor ki tedavi ettirelim diye.Anlattıkça ağzım açık kaldı.
Valla açıkçası ben abarttığınızı düşünüyordum, hakkınızı helal edin günahınızı almışım.
Çok kötü birisi kaynananız. Ama sağlıklı bi insan böyle yapmaz herhalde keşke tedavi olsa.
Bence kesinlikle ruh hastası. Birkaç sene önce kendini evimin balkonundan atmaya çalışmıştı biz boşanmıyoruz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?