Kaynana geldi maalesef

demek ki mental olarak rahatsız biri öyle olunca kabul etmek daha kolay, akli dengesi yerinde olmadığı için hasta deyip geçin ...
Yok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.

Ben bu kadına hiçbir şekilde ne saygı duyarım ne de katlanırım ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor.
Ee ama saygılısınız?Kocanizin hatta cocuklarinizin dogma nedenlerinden biri de kendisi.
Madem saygılı degilsiniz..o zaman cocuklarla esinize de olmayin.
Ha ne diyorsunuz böyle is mi olur derseniz...
O zaman da cocuklar ve esten ötürü saygılı olacaksiniz durumu dogar..
Her kosulda kabullenin bosansanız bile o cocuklar varken her daim hayatinizda olacaksiniz birbirinizin.Olaylari büyütmek yerine kücüktün diye diyorum yoksa tabii siz bilirsiniz.

Yani bence çok anormal ama çocuklarına göre normal, kimse demiyor ki tedavi ettirelim diye.
ha şimdi anladım. ya bunu anneye herkes söyleyemiyor benim kayınvalidem böyle 3 oğlu var birtek eşim tedavi olması gerektiğini söyledi biz yeni evliyken,kayınlarım sen anneme deli mi diyorsun diye eşime küstüler 8 senelik evliyim kayınvalidem bu sene tedavi görmeye başladı. söylemesi zor ,söyleyeni aforoz ediyorlar resmen

Sakın çocuklarınıza anlatmayın travma yapmayın onlara daha kötü olur.
Çok kötü şeyler yaşamışsınız belli ama çocuklar için yapacak bir şey yok ama tabi tavırlarınızla belli edin istemediğinizi eşinize de deyim .
Bide bu fırsatı değerlendirin çocuklarınız baba annelerini seviyor madem sizde bu arada kendi işlerinizi halledin dışarda yapılacak işleri halledin hem çokta yüz göz olmamış olursunuz.

o anlattıklarınızı yapan kadını herkes nasıl normal görüyor anlamadım ?

Nasıl yani?Başka kızların resmini gösterip karını boşa bunu al diyen,boşanmıyor diye kendini balkondan atmaya kalkan kadının davranışlarını normal mi görüyorlar?

Onlara göre her şey yanlış anlaşılma, klasik gelin kaynana tartışması.

Eşiniz ne diyor bu duruma?
Çocukları doldurmak yanlış
Fakat eş kişisinin annenizle konuşması lazım bence ne yalan söyleyeyşm ben de evimde istemezdim
Oğlu kalacak başka yer ayarlasın ve bu hareketleri yaptıktan sonra gelmesinin uygun olmadığını söylesin ya da erken gitmesi için bir şeyler yapsın

Eğer zamanı geri alsaydım oğluyla evlenmezdim.

Çocuklarınızı böyle kötü duygularla doldurmayın o nefret ve öfke size ait ama eğer çocuklara zarar verdiği noktalar varsa uyarın kv yi yoksa çocukları bu şekilde yönlendirmek çok yanlış. En önemlisi de kendi yerinizi sarsarsiniz. Büyüdüklerinde bu yaptığınız hatayı onlar da fark eder

Onlara göre her şey yanlış anlaşılma, klasik gelin kaynana tartışması.
annesinin kendisini balkondan atmaya çalışması mı yanlış anlaşılma siz bu adamla nasıl evli kalabildiniz size inanmıyor bile

İstenmediğini biliyor zaten, oğlumun evi diye geliyor.

Hayat o kadar kısa ki, kimseye bu kadar kin gütmeye değmez, ne yaşadıysanız affedin, ilk olarak siz kurtulun şu ruh sıkıntısından

Bu benim için fırsat değil çünkü çocukları emanet edemem.
Kuzum yapabileceğin bi şey yok açıkcası çünkü çocukların babaanne yada baba seçemezdi ama sen en başta seçebilirdin eşini çok sevmişsin belli ki göüs germişsiniz olumsuzluklara
Keşke deme artık eminim sen kendini yıprattıkça düşmanların mutlu oluyordur yapma böyle bu senden başka kimseye zarar vermez
1 hayatın var güzelce yaşa yıpratma kendini gerçekten kimse yada hiç bir olay için deymez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…