o anlattıklarınızı yapan kadını herkes nasıl normal görüyor anlamadım ?Muhtemelen vardır ama herkes normal görüyor davranışlarını.
Yok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.demek ki mental olarak rahatsız biri öyle olunca kabul etmek daha kolay, akli dengesi yerinde olmadığı için hasta deyip geçin ...
Nasıl yani?Başka kızların resmini gösterip karını boşa bunu al diyen,boşanmıyor diye kendini balkondan atmaya kalkan kadının davranışlarını normal mi görüyorlar?Muhtemelen vardır ama herkes normal görüyor davranışlarını.
Ee ama saygılısınız?Kocanizin hatta cocuklarinizin dogma nedenlerinden biri de kendisi.Ben bu kadına hiçbir şekilde ne saygı duyarım ne de katlanırım ama çocuklar elimi kolumu bağlıyor.
Çok utanmaz biri.Bu insan hangi yuzle surpriz yapip geliyor ki? Tamam esinizin annesi onlar gorusur ama boyle biri ile siz gorusmek zorunda degilsiniz.
ha şimdi anladım. ya bunu anneye herkes söyleyemiyor benim kayınvalidem böyle 3 oğlu var birtek eşim tedavi olması gerektiğini söyledi biz yeni evliyken,kayınlarım sen anneme deli mi diyorsun diye eşime küstüler 8 senelik evliyim kayınvalidem bu sene tedavi görmeye başladı. söylemesi zor ,söyleyeni aforoz ediyorlar resmenYani bence çok anormal ama çocuklarına göre normal, kimse demiyor ki tedavi ettirelim diye.
El yıkamayan kvde hatırladım.Yanı es kısısı burda devreye gırsın bı zahmet artık.Sız alıp cocukalrı bıyerlere gıdemıyor musunuz?Planımız vardı desenız?Evet farklı şehirlerdeyiz. Ne kadar kalacağı da belli değil.
ayy ahlaksızYok gayet aklı başında sadece çok çok kötü bir insan.
Oğluna bir .mın peşinde telef ediyorsun kendini diyecek kadar utanmaz.
o anlattıklarınızı yapan kadını herkes nasıl normal görüyor anlamadım ?
Nasıl yani?Başka kızların resmini gösterip karını boşa bunu al diyen,boşanmıyor diye kendini balkondan atmaya kalkan kadının davranışlarını normal mi görüyorlar?
Eğer zamanı geri alsaydım oğluyla evlenmezdim.Ee ama saygılısınız?Kocanizin hatta cocuklarinizin dogma nedenlerinden biri de kendisi.
Madem saygılı degilsiniz..o zaman cocuklarla esinize de olmayin.
Ha ne diyorsunuz böyle is mi olur derseniz...
O zaman da cocuklar ve esten ötürü saygılı olacaksiniz durumu dogar..
Her kosulda kabullenin bosansanız bile o cocuklar varken her daim hayatinizda olacaksiniz birbirinizin.Olaylari büyütmek yerine kücüktün diye diyorum yoksa tabii siz bilirsiniz.
Çocuklarınızı böyle kötü duygularla doldurmayın o nefret ve öfke size ait ama eğer çocuklara zarar verdiği noktalar varsa uyarın kv yi yoksa çocukları bu şekilde yönlendirmek çok yanlış. En önemlisi de kendi yerinizi sarsarsiniz. Büyüdüklerinde bu yaptığınız hatayı onlar da fark ederGünaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
annesinin kendisini balkondan atmaya çalışması mı yanlış anlaşılma siz bu adamla nasıl evli kalabildiniz size inanmıyor bileOnlara göre her şey yanlış anlaşılma, klasik gelin kaynana tartışması.
İstenmediğini biliyor zaten, oğlumun evi diye geliyor.Sakın çocuklarınıza anlatmayın travma yapmayın onlara daha kötü olur.
Çok kötü şeyler yaşamışsınız belli ama çocuklar için yapacak bir şey yok ama tabi tavırlarınızla belli edin istemediğinizi eşinize de deyim .
Bide bu fırsatı değerlendirin çocuklarınız baba annelerini seviyor madem sizde bu arada kendi işlerinizi halledin dışarda yapılacak işleri halledin hem çokta yüz göz olmamış olursunuz.
Kesinlikle olması gereken buydu..kusura bakmayın ama eşinizde suç , bunları yapan annem olsa eşimle annemi bir araya getirmem ben gider görüşürüm ama asla eşimle karşı karşıya getirmem.
Kuzum yapabileceğin bi şey yok açıkcası çünkü çocukların babaanne yada baba seçemezdi ama sen en başta seçebilirdin eşini çok sevmişsin belli ki göüs germişsiniz olumsuzluklaraBu benim için fırsat değil çünkü çocukları emanet edemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?