Kaynana geldi maalesef

annesinin kendisini balkondan atmaya çalışması mı yanlış anlaşılma siz bu adamla nasıl evli kalabildiniz size inanmıyor bile
Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.

Çocuklar Babaanneyi seviyorsa araya girmemelisiniz. Madem gelmiş mesafeyi koruyun muhatap olmayın. Torun görmek isterse de eşinizle gönderirsiniz çocukları

Çok utanmaz biri.

Ben sizin bundan onceki konunuzu da hatirliyorum esinizin kardesinin yaptiklari ve esinizin size takmasini. O konudaki tavrinizi cok dogru bulmustum ama sanirim bunlar butun aile utanmaz. Ben olsam acikca soylerdim sanirim. Benim evimin balkonundan kendini atmaya calisacak, sebebi de bosanmadigimiz icin ben ona hos geldin deyip ayni sofrada yemek mi yiyeceyim. Hos gorulecek seyler vardir, gormezden gelinecek seyler vardir ama bu konu hicbiri degil bence. Ne zaman gidecegi de belli degilmis bunlarin neresi normal Allah askina.

Hayat o kadar kısa ki, kimseye bu kadar kin gütmeye değmez, ne yaşadıysanız affedin, ilk olarak siz kurtulun şu ruh sıkıntısından

Yok ya bundan kurtulmanın yolu affetmek değil. Kadını hayattan silmek. Manyak çıktı kaynana.

El yıkamayan kvde hatırladım.Yanı es kısısı burda devreye gırsın bı zahmet artık.Sız alıp cocukalrı bıyerlere gıdemıyor musunuz?Planımız vardı desenız?
Maalesef gidemem bir yere. Benim çocuklar babaanneden ayrılmıyor. Geldi diye çok mutlular.
Ve bu durum müthiş sinirimi bozuyor.

Eşim asla gel demez annesine. Kaynana utanmaz olduğu için sürpriz(!) yaptı.

Zamanla çocuklarda anlayacaktır emin olun çocuklar çok zekiler.
Ama bu seferde sizin psikolojiniz bozulacak eşinizle konuşun minimuma indirin geliş süresini.
Bu sürpriz gelmeleri de istemediğinizi söyleyin

Maalesef gidemem bir yere. Benim çocuklar babaanneden ayrılmıyor. Geldi diye çok mutlular.
Ve bu durum müthiş sinirimi bozuyor.
Esınızı darlayın ozman ne zaaman gıdecek dıye.Valla ben onla aynı ortamda bulunuyor olmamı bıle lutuf sayar,bunu da herkese bellı ederdım.

Bu platformda kaynananız olsa ne olurdu diye bir düsünce gecti kafamdan
Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.

Idare edemem anneee ıdare edemem dıye bagrınırım valla.
Ay tam ana ogul bosamalıklar.
Bazen bu yüzden kendime de küfür ediyorum. Zamanında yolları ayırsaydım keşke diyorum.

Esınızı darlayın ozman ne zaaman gıdecek dıye.Valla ben onla aynı ortamda bulunuyor olmamı bıle lutuf sayar,bunu da herkese bellı ederdım.
Dün eşim sordu zaten ne zaman gideceksin diye. Bimiyorum, bakarız diyor.

Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.

Size bu kadar eziyet edilirken dur diyemeyen adamla neden evli kaldınız? Kaç senelik evlisiniz?

Aman idare edin gitsin diyorum ya olaylari kücültün yoksa cekilmez olur hepten.Cocuklar onun da canı kanı oldugundan doldurmayin kendiniz güzel güzel güdün kininizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…