Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.annesinin kendisini balkondan atmaya çalışması mı yanlış anlaşılma siz bu adamla nasıl evli kalabildiniz size inanmıyor bile
Idare edemem anneee ıdare edemem dıye bagrınırım valla.Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
eşinizde iş yokBu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.
Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.
Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?
E siz de delirin laf sokun, biraz da onlar idare etsin :)Bu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
Bu idare edilecek bir durum değil,farkli çözüm bulunacak bir mesele.Burda sizlik bir durum yok ki idare edesinizBu olaylar olurken zaten eşim yanımdaydı her defasında orta yolcu oldu. Sürekli idare et diyor.
Çok utanmaz biri.
Hayat o kadar kısa ki, kimseye bu kadar kin gütmeye değmez, ne yaşadıysanız affedin, ilk olarak siz kurtulun şu ruh sıkıntısından
Bu platformda kaynananız olsa ne olurdu diye bir düsünce gecti kafamdanEğer zamanı geri alsaydım oğluyla evlenmezdim.
Maalesef gidemem bir yere. Benim çocuklar babaanneden ayrılmıyor. Geldi diye çok mutlular.El yıkamayan kvde hatırladım.Yanı es kısısı burda devreye gırsın bı zahmet artık.Sız alıp cocukalrı bıyerlere gıdemıyor musunuz?Planımız vardı desenız?
Eşim asla gel demez annesine. Kaynana utanmaz olduğu için sürpriz(!) yaptı.Eşiniz ne diyor bu duruma?
Çocukları doldurmak yanlış
Fakat eş kişisinin annenizle konuşması lazım bence ne yalan söyleyeyşm ben de evimde istemezdim
Oğlu kalacak başka yer ayarlasın ve bu hareketleri yaptıktan sonra gelmesinin uygun olmadığını söylesin ya da erken gitmesi için bir şeyler yapsın
Esınızı darlayın ozman ne zaaman gıdecek dıye.Valla ben onla aynı ortamda bulunuyor olmamı bıle lutuf sayar,bunu da herkese bellı ederdım.Maalesef gidemem bir yere. Benim çocuklar babaanneden ayrılmıyor. Geldi diye çok mutlular.
Ve bu durum müthiş sinirimi bozuyor.
Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.Bu platformda kaynananız olsa ne olurdu diye bir düsünce gecti kafamdan
Bazen bu yüzden kendime de küfür ediyorum. Zamanında yolları ayırsaydım keşke diyorum.Idare edemem anneee ıdare edemem dıye bagrınırım valla.
Ay tam ana ogul bosamalıklar.
Oglu yıkasın paklasın,yemegını koysun kaldırsın ozman.Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
Dün eşim sordu zaten ne zaman gideceksin diye. Bimiyorum, bakarız diyor.Esınızı darlayın ozman ne zaaman gıdecek dıye.Valla ben onla aynı ortamda bulunuyor olmamı bıle lutuf sayar,bunu da herkese bellı ederdım.
Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
Aman idare edin gitsin diyorum ya olaylari kücültün yoksa cekilmez olur hepten.Cocuklar onun da canı kanı oldugundan doldurmayin kendiniz güzel güzel güdün kininizi..Kuracağı cümle şu; oğlumun evi değil mi? Gelirim, çatla patla. Tabii bu kadar düzgün cümlelerle ifade etmez mutlaka yarısı küfür olur.
Yemek işi ile eşim ilgileniyor şu an kaynananın canı sıkılıyor ama belli etmiyor.Oglu yıkasın paklasın,yemegını koysun kaldırsın ozman.
Valla kolumu kıpırdatmam.Dısardan soylesın oglu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?