Kaynana geliyor gelsinde iyi bir rezil edeyim :)

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Selam arkadaşlar uzun zamandır yokum rahatsızım biraz çok şükür iyiyim şuan, kaynana aradı açmadım telefonu, kaynana gelicekmiş hafta sonu, gelsinde iyi bir rezil edicem, evlendiğim günden bugüne kadarki tüm söyliceklerimi söylicem, düğünden bu yana yapmadıklarınımı, söz veripde kandırdıklarınımı, kendilerini acındırıp sağ gösterip sol vurmalarınımı, onların gibi bir aileye gelin gittiğim için ne kadar pişman olduğumu, evime geldiklerinde yaptığım emeklerimin size değmez olduklarını söylememmi oooooooooooooooooooooooooğğğğğğğğğğğğğ daha neler neler, gelsin yatakdan kalmıcam, zaten hamileyim onla uğraşamam, yok artık eskisi gibi onlar için işe gittiğim halde, gecelerden sofra masalar hazırlamalar yemekler yapmalar, geldiğinde beni yatak odasında uyur vaziyette, ayrıca dolapda eğer bir gün önceden kalan varsa yemek onu görür, zaten annem sagolsun hamileyim diye yapıp getiriyor artık, hafta sonu yapmaz ben evdeyim bende yapmıcam bilerek, otursunlar içeride oğluyla, aç susuz, yada kalkar kendileri yaparlar ne yaparlarsa, sonra yallah evine.

korkulur valla senden :) daha önce hiç konuşma imkanın olmadı mı kayınvalideyle. bir de bunları yaparsan eşin ne yapacak, kabul eder mi. ben eşimin annesine böyle davransam bir daha yüzüme bakmaz :))

bir de ne kadar bayılıyorlar şu kv'ler gelip kalmaya anlamıyorum ki. ne zevk alıyorlar.

kaç kez laf vurdum soktum anlamamazlığa geldiler, aptal ayağına yattılar, bu sefer anlıcak şekilde söylicem ister anlasın artık ister anlamasın valla hakedecek biri olmasa zaten böyle davranmam dimi durup dururken, bende insan evladıyım, duygusuz, bencil, kötü bir ideğilimki zulüm edeyim, YAPANA DEĞİL YAPTIRANA, SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE bakıcaksın derler bizim oralarda Bİlmem anlatabildimmi kız bacım

natlusben hani gelmiyodu kayınveliden Senin yazdıklarına göre valiziyle kapıdan geri dönüceği kesinde hayırlısı bakalım

senin kv çok merak ediyorum natlus
bide eşini
hatta sizin eve gelip bi kaç gün kalıp kv ve sizin hayatınızı izlemek isterim o derece merak içindeyim
hamile oldugun için kendini yorma tamamda
hamile halinle ne diye laf sokmak için ugraşıyorsun ki

neyini merak ediyorsun şekerim
kv benim evimde kalmıyorki neyini izlicen izlemek istiyorsan evine gitmen lazım ama çok pasaklı ve pis bir bardak su dahi içmeden gelirsin genede sen bilirsin.

natlusben hani gelmiyodu kayınveliden Senin yazdıklarına göre valiziyle kapıdan geri dönüceği kesinde hayırlısı bakalım

her zaman gelmiyorki zaten en son iftara davet etmiştim ya hani ben ozaman dan sonra bende gitmedim gitmicemde hatta bayramda bile gitmicem onlar gelsin benim ELİMİ ÖPMEYE.

natlusben gelişmeleri anlat merak ederiz sonra

natlusben gelişmeleri anlat merak ederiz sonra

DUR HELE KIZ daha hafta sonu olsunda geldiğinde yazarım artık ya bu arada ben işden çıkabilirim bu cuma, hamileliğim dolayısı ile artık pek çalışamıyorum, evimde de internet yok nasıl gircem yazıcam bilmiyorum, yazamazsam o aralar hemen arkamdan atıp tutmayın valla fena olur

her zaman gelmiyorki zaten en son iftara davet etmiştim ya hani ben ozaman dan sonra bende gitmedim gitmicemde hatta bayramda bile gitmicem onlar gelsin benim ELİMİ ÖPMEYE.

seni çok merak ettim valla.. Seni çok seviyolar demekki

neyini merak ediyorsun şekerim
kv benim evimde kalmıyorki neyini izlicen izlemek istiyorsan evine gitmen lazım ama çok pasaklı ve pis bir bardak su dahi içmeden gelirsin genede sen bilirsin.

bilmemki neyini merak ediyorum
pasaklıysa ben almayım ya kalsın vazgeçtim

seni çok merak ettim valla.. Seni çok seviyolar demekki

CEHENNEMİN dibine sevsinler , kız bu arada beni bu sitede zaten merak etmeyen yok özel mesaj atanmı desem, facen varmı diye soranmı desem, ama güzel kızım hehee genelde beni türkan şoraya benzetirler, kaynana herkese nişanlıyken gelinim türkan şoray derdi görenlerde aaa evet felan derlerdi şimdi kimse inanmaz bana ama sorun değil. ayrıca merak ettiğim tipim harici ise sor yanıtlıyım efem

Baya popülersin anlaşılan... Kayınvaliden baya kalıcak mı sende

Bizim kaynanalara senın gıbı elı maşalı bı gelın lazım kı akılları baslarına gelsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…