HIMMM ben saygısızım şimdi anladım , maşallah kaynanan huri melek sende, allah bol iyi geçimelr versin ozaman gözümüz yokki, sen her kaynanayı yada eşin tarafını bir tutma, ne yani büyük diye saygımı göstercem haksızlığa uğrayıp buna saygı değil ENAYİLİK denir.
natlus cennet mahallesindeki pembe gibisin
bencedeee buldular bizim gibi sessiz gelinleri her türlü dengesizliklerine göz yumuyorumBizim kaynanalara senın gıbı elı maşalı bı gelın lazım kı akılları baslarına gelsın...
Bence hic gerek yok laf sokmaya. Guzelce dinlen rahatina bak ilgisiz dur ama lafta sokma yani.
Ne kadar istenmeyen annede olsa sonucta o kocanin annesi.
Bir sure sonra onunda zoruna gitmeye basliyacak.
Seni cok seviyor olabilir ama annesi icin karsilik beklemeden canini bile verir her insan.
Bak bazi konularda annesinden ne sikayeti olan insanlar bile onlardan vazgecemiyo.
Zaten icinde esine karsi buyuk bir ask varsa onun hatirina susmayi, esini kirmamak adina olcusunde saygi gostermeyi secersin.
Sanırım sapla samanı karıştırıyorsun sana yapılan her eziyete boyun ey diyen yok tabii hakkını savun söylenen laflara cevabını ver ama üsturuplu bir şekilde ver saygı sınırlarını geçmeden.
AHHHHH Bir yapabilsem mantığım yapma kalbi ise yap diyor,
kaç kez laf vurdum soktum anlamamazlığa geldiler, aptal ayağına yattılar, bu sefer anlıcak şekilde söylicem ister anlasın artık ister anlamasınvalla hakedecek biri olmasa zaten böyle davranmam dimi durup dururken, bende insan evladıyım, duygusuz, bencil, kötü bir ideğilimki zulüm edeyim, YAPANA DEĞİL YAPTIRANA, SÖYLEYENE DEĞİL SÖYLETENE bakıcaksın derler bizim oralarda Bİlmem anlatabildimmi kız bacım
ah ahhh... Sen niye benim eltim olmadın ki? Olsaydında kaynanamın gözü gelin görseydi
sizlere tercüman oldumsa ne mutlu bana, hem eltiye ne gerek var sen ne güne duruyorsunaz cesaret
sizlere tercüman oldumsa ne mutlu bana, hem eltiye ne gerek var sen ne güne duruyorsunAz cesaret
Natlus hani kayınvalidenin ayaklarını kesmiştin,ne oldu görülüyor ki kestiğin kör bıçakmış işe yaramamış
Yapamıyo ki yapamıyo ki
Natlus hani kayınvalidenin ayaklarını kesmiştin,ne oldu görülüyor ki kestiğin kör bıçakmış işe yaramamış
Testere lazımm :104::104:
kızım kapıdan kovup bacadan noel baba geliyorlarsa benmi utanayım onlarmı pardon cevaplarmısın bana
Sen bana hangi hakla ''kızım'' diye hitap edebilirsinki,bu ne cüret böyle söylermisin!
Senin mahalle arkadaşın değilim ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?