kızım kapıdan kovup bacadan noel baba geliyorlarsa benmi utanayım onlarmı pardon cevaplarmısın bana
Sen bana hangi hakla ''kızım'' diye hitap edebilirsinki,bu ne cüret böyle söylermisin!
Senin mahalle arkadaşın değilim ben..
Natlus,
Neden herkese karşı böylesin
Kızım dediğin insanı tanıyo musun? Kaç yaşında bi fikrin var mı?
Yok.
Kimse senin askerlik arkadaşın değil
Herkese 'şişt kızzz durun hele ayolll' yapmanı çok gördükte
Sende yaşça büyük insanlara bari biraz saygın olsun
Belkide eşinin ailesi ile de bu yüzden anlaşamıyosundur
Hatta kesin ama neyse..
karnındaki çocuğu düşünüp iyilik güzellikle mutlu olacağına kaynanı düşünüp neden kendini sinir ediyorsunki. seninde annen-baban var onlarada szin gelin aynı terbiyesizlikleri yapsa hoşuna gider mi?
KENDİ AĞZINLA DEMİŞİN sen enrden biliyorsun büyükmü değilmi hem sen benim yaşımı biliyormusun belki ben büyüğümde kızım diye hitap ediyom alemsiniz.
senin yaptıgın yorumlar 40 yıllık arkadaş gibi maşallah ,hem sen kim oluyorsunki cüret felan , sende biz ve k.k üyesi olmuş sıradan bir insansın dimi hepimiz gibi İNSAN. hepimiz gibi sıradan bir İNSAN yok başka sıfatınız varsa söyleyin efendim.
*** MAHALELDEN ARAKDAŞIM GİBİ MAŞALAHH AKIL VERMELER NE OLUYOR SEN BANA 40 YILLIK DOSTUMMUŞ GİBİ YORUM YAPARKEN İYİ AMA
canım daha önceki konulardan yazma tarzını ve defalarca konularının kapatıldığını ,ceza aldığını biliyoruz natlusun..ve bir çoğumuz bunu bile bile yorum yapıyoruz..bak sende şimdi bu kelimeye takılarak ortama kaos yaratıyosun..tartışma çıkmasın boşver he de geçher konusu olay oluyor zaten
bana da öyle geliyor arkadaşımence natlus bizi kandırıyor...hani dışarı ahkam kesip evde böle sessiz ürkek insanlar olur ya bence öle birisi bu natlus..
eşinin ailesine olan kinini burada kusuyor onlara böle sessiz sakin bakınıyorrrr
böle birisi gerçekte olsa hangi erkek kabul eder bilemiyorum çünkü:44::44:
Birşeyler yazıyorsam senin yazdığın gibi argo yazmıyorum değilmi, o kadar kişi söyledik sana ,bu tarz cümleler kurma diye.
İnsanlıktan başka sıfatım yok benim,her zaman terbiyeli vede yön gösterici olmuşumdur burada,bunuda beni tanıyan bilen arkadaşlarım çok iyi bilirler.
Böyle şekerim, kız,tarzı yazarsan insanlar seni kaale almazlar natlus hanım.
Biraz ciddiyet lütfen.
Neden kaos yaratayım ki söylermisiniz.
Hep uyardık kendisini yapma böyle diye,h,ç dikkate bile almadı bizleri.
Dalga geçer gibi yazarım anlarım,şikayet eder..
Natlus,
Neden herkese karşı böylesin
Kızım dediğin insanı tanıyo musun? Kaç yaşında bi fikrin var mı?
Yok.
Kimse senin askerlik arkadaşın değil
Herkese 'şişt kızzz durun hele ayolll' yapmanı çok gördükte
Sende yaşça büyük insanlara bari biraz saygın olsun
Belkide eşinin ailesi ile de bu yüzden anlaşamıyosundur
Hatta kesin ama neyse..
Ben bilmeden konuşmam
Sen 79 luydun Natlus
Hanım ablayı da biliyorum senden epey bi büyük yani..
Ama yine biz alem olalım
Haşa sen hata yapamazsın, anlayıp ta kusura bakma diyemezsin
Kime demişsin ki burda diyesin dimi
Birşeyler yazıyorsam senin yazdığın gibi argo yazmıyorum değilmi, o kadar kişi söyledik sana ,bu tarz cümleler kurma diye.
İnsanlıktan başka sıfatım yok benim,her zaman terbiyeli vede yön gösterici olmuşumdur burada,bunuda beni tanıyan bilen arkadaşlarım çok iyi bilirler.
Böyle şekerim, kız,tarzı yazarsan insanlar seni kaale almazlar natlus hanım.
Biraz ciddiyet lütfen.
Neden kaos yaratayım ki söylermisiniz.
Hep uyardık kendisini yapma böyle diye,h,ç dikkate bile almadı bizleri.
Dalga geçer gibi yazarım anlarım,şikayet eder..
ısrarla yorum yapmana bende anlam veremiyorum
Karga yavrusuna kuzgun görünürmüş be natlus. yaşamadan bilemezsin.tabiki gitmez ama benim annem babam kaynana kayınpedercilik oynamıyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?