Kaynana geliyor gelsinde iyi bir rezil edeyim :)

kızım kapıdan kovup bacadan noel baba geliyorlarsa benmi utanayım onlarmı pardon cevaplarmısın bana

Natlus,
Neden herkese karşı böylesin
Kızım dediğin insanı tanıyo musun? Kaç yaşında bi fikrin var mı?
Yok.

Kimse senin askerlik arkadaşın değil
Herkese 'şişt kızzz durun hele ayolll' yapmanı çok gördükte
Sende yaşça büyük insanlara bari biraz saygın olsun

Belkide eşinin ailesi ile de bu yüzden anlaşamıyosundur
Hatta kesin ama neyse..

Son düzenleme:
Sen bana hangi hakla ''kızım'' diye hitap edebilirsinki,bu ne cüret böyle söylermisin!
Senin mahalle arkadaşın değilim ben..

canım daha önceki konulardan yazma tarzını ve defalarca konularının kapatıldığını ,ceza aldığını biliyoruz natlusun..ve bir çoğumuz bunu bile bile yorum yapıyoruz..bak sende şimdi bu kelimeye takılarak ortama kaos yaratıyosun..tartışma çıkmasın boşver he de geç her konusu olay oluyor zaten

abowww banlama kokusu alıyorum mune yetısssss bısıler oluyo burda gereksız yeree natluscum sabır kaynanan gelınce patla beaa:26:

karnındaki çocuğu düşünüp iyilik güzellikle mutlu olacağına kaynanı düşünüp neden kendini sinir ediyorsunki. seninde annen-baban var onlarada szin gelin aynı terbiyesizlikleri yapsa hoşuna gider mi?

KENDİ AĞZINLA DEMİŞİN sen enrden biliyorsun büyükmü değilmi hem sen benim yaşımı biliyormusun belki ben büyüğümde kızım diye hitap ediyom alemsiniz.

canım bnm konumn içinde adın geciyor senn konunun içindede bnm adım meshr olmusuz kk da..çok merak ediyorum ne yasadın bu kadar.samimi soruyorum sakın yanlış anlama konularını bilmiyorum çnkü

karnındaki çocuğu düşünüp iyilik güzellikle mutlu olacağına kaynanı düşünüp neden kendini sinir ediyorsunki. seninde annen-baban var onlarada szin gelin aynı terbiyesizlikleri yapsa hoşuna gider mi?

tabiki gitmez ama benim annem babam kaynana kayınpedercilik oynamıyorlar...

natlus cidden seviyorum senin bu içtenliğini...
yap bacım...
kocan sorun çıkartmayacaksa yap valla...
belki anlar o zaman bu kadar şeyden sonra görüşmemeniz gerektiğini..

sen ne istiyosun, eşin tmamen senin olsun annesini babasını kız kardeşini herkesi silsin mi istiyosun bu mu yani, eğer öyleyse niye ayak oyunları yapıyosun ya da laf sokarak anlatıyosun ki derdini, açıkça de ki arkadaş ben sadece oğlunuzu istiyorum hepinizden nefret ediyorum evime gelmeyin kocamı aramayın bizi unutun, eşin de bunu kabul ediyosa öyle yaşayın gidin

KENDİ AĞZINLA DEMİŞİN sen enrden biliyorsun büyükmü değilmi hem sen benim yaşımı biliyormusun belki ben büyüğümde kızım diye hitap ediyom alemsiniz.

Ben bilmeden konuşmam
Sen 79 luydun Natlus
Hanım ablayı da biliyorum senden epey bi büyük yani..

Ama yine biz alem olalım
Haşa sen hata yapamazsın, anlayıp ta kusura bakma diyemezsin
Kime demişsin ki burda diyesin dimi

ence natlus bizi kandırıyor...hani dışarı ahkam kesip evde böle sessiz ürkek insanlar olur ya bence öle birisi bu natlus..
eşinin ailesine olan kinini burada kusuyor onlara böle sessiz sakin bakınıyorrrr
böle birisi gerçekte olsa hangi erkek kabul eder bilemiyorum çünkü:44::44:

Birşeyler yazıyorsam senin yazdığın gibi argo yazmıyorum değilmi, o kadar kişi söyledik sana ,bu tarz cümleler kurma diye.
İnsanlıktan başka sıfatım yok benim,her zaman terbiyeli vede yön gösterici olmuşumdur burada,bunuda beni tanıyan bilen arkadaşlarım çok iyi bilirler.
Böyle şekerim, kız,tarzı yazarsan insanlar seni kaale almazlar natlus hanım.
Biraz ciddiyet lütfen.

Neden kaos yaratayım ki söylermisiniz.
Hep uyardık kendisini yapma böyle diye,h,ç dikkate bile almadı bizleri.
Dalga geçer gibi yazarım anlarım,şikayet eder..

bana da öyle geliyor arkadaşım
çünkü yaptıkları akıl alır gibi değil eşi de nasıl kabul ediyor ki bunları
tamam ne yapmışsa yapmış ama sonuçta adamın annesi bu kadar konuşmasına izin vermez gibime geliyor

bence konu açarsa eğer laflarını söyle
durduk yere nıye laf söyluyorsun ki

şirret bir kaynana ise zaten sana allttan alttan sokar lafı, o zaman kusarsın kinini

ayrıca, ''bu zamana kadar biriktirdiklerim '' demişsin, demekki laf söyleyebılen bırı değilsin
bu sefer söylemeye kararlısın sanırım
içinde çok kalmış senin, ama bu zamana kadar diyemediysen, bu zamandan sonra da dıyemezsın

Son düzenleme:

ısrarla yorum yapmana bende anlam veremiyorum

Çekim boşver yorma kendini

canım boşa yorma kendini,canını boşa sıkma,kaos yaratıyosun demekten kastım natlusun üslubu,karakteri,konuşma tarzı belli malzeme veriyosun oda cevap veriyor..gittikçe tartışmaya gider olay...yazdıklarında haklısın ama yazdıklarımızın hiç birini idrak ettiğini düşünmüyorum.. kendimi ifade edebilmişimdir umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…