Kaynana geliyor gelsinde iyi bir rezil edeyim :)

Natlus kayınvaliden gelip gidince bunca misafirperverliğin kocanın gözüne batmasın dikkat et:).........sevgiler.

Bizim kaynanalara senın gıbı elı maşalı bı gelın lazım kı akılları baslarına gelsın...

eli maşalımı benmi ne münasebet nabza göre şerbet, adamına göre muamele yapıyorum, bunun adı eli maşalı gelinse kabul ediyorum ama alakası yok. YAPANA DEĞİL YAPTIRANA BAKICAKSIN DİMİ amaa

demedi deme. o kaynanayla kocan yakında tekmeyi basacaklar sana

sen onu anca rüyanda görürsün bacım, allaha şükür eşim beni çok sever bende onu. eşim genelde yanımda durur, ben haklıysam haklısın der, oda biliyor ne mal olduklarını ama sonuçta elinden bişey gelmez atsa atamaz, satsa satamaz, kimse doğarken AİLESİNİ, ANNESİNİ BABASINI SEÇEMİYOR DİMİ.

Son düzenleme:
evinede net al bizi sensiz bırakma kaynanayla noldu çok merak ederiz sonra bu kaynana senin onu istemediğini bile bile niye geliyoki

e hani ayaklarını kesmiştin evine giremeyeceklerdi ?

İYİDE ARAKDAŞIM BİR İNSAN YÜZSÜZLÜĞÜ ile evine geliyorsa napacaksın, gelir kendi başına oturur gider diyom bende işde, ben nasılsa yatıcam odamda zaten hamileyim ayakda durcak halim yok, arsız insanla uğraşmak işde benimkiside

neden batsınki ben gizli yapmıcamki eşimde evde onun yanında edicem.

haa işte eşinin yanında etcen ya gözüne batmasın dikkat et dedim bende ,erkek milleti neyi nasıl yapacakları belli olmaz tecrübe konuşuyor natlus :)sevgiler.

haha natlus seni burda gördüğüm yetmiyormuş gibi bir de rüyalarıma dadanma ne diyim Allah saadetinizi daim etsin

Ben böyle yapsam iki yıl beklemezler ikinci ay tekmeyi basarlardı bana...Dikkatli ol yine de...Hem ayıp yine de onlar senin büyüğün.Gerekeni söyle ama saygısızlık yapma..

natlusben planın varmı nasıl rezil ediceksin merak ettim ...

Natlus bana sen eşine ve kayınvalidene söyleyemediğin şeyleri buraya söyledim diye yazarak kendini rahatlatıyorsun gibi geliyor. Sonuçta buraya yazdığın şeyleri eğer eşinde biliyorsa seni söylediğin gibi başına taç edeceğini hiç düşünmüyorum.

Ben böyle yapsam iki yıl beklemezler ikinci ay tekmeyi basarlardı bana...Dikkatli ol yine de...Hem ayıp yine de onlar senin büyüğün.Gerekeni söyle ama saygısızlık yapma..

kızım ben öyle kaynanaymış, kayınpedermiş. görümceymiş vıdı vıdı vıdı da vıdı, onlar benden korksun, oğullarına prens değil prensesler gibi bakıyorum, eşimin 1 dediğini 2 etmem, ailesinden görmediği ilgiyi, sevgiyi, maddi, manevi herşeyi ona fazlası ile verdim veriyorumda, oda bunu biliyor bana zaten hayatımda en büyük şansın diyor, seni ailemden bile çok seviyorum diyor en çok seni seviyorum diyor bana, yalan veya değil diyorya ben ona bakarım heheh hihihi

Sen sev eşini yine de bu kadar çok şımartma istersen Sonra tepene çıkar söyliyim canım...

seni tanımıyorum ama inandırmak zorunda da değilim olmadığım halde yinede sana eğer müslümansak ve allaha yemine inanıryorsak, ve hamileyimde kuranın üstüne yemin ederimki eşime söyledim, dedimya inandırmak zorunda değilim ama neden yalan söyliyim inanmak için yemin etmem gerekirse ediyorum belki ozaman inanır sen ve senin gibiler. zaten evde de yeri gelince hep söylüyorum şöyleler böyleler diye. SEN KOCANA VE KAYNANA YADA ONLARI EŞİNİN AİLE FERTLERİNE BEN GİBİ KONUŞAMADIĞIN İÇİN SANIRIM BÖYLE KONUŞUYORSUN. gibime geldi banada benim burda tanımadığım insanlara hava atıcak yada ne biliyim onlara söylemediklerimi hiç tanımadığım insanlarile paylaşım elime ne geçiricemki, amacım sadece böyle olan arkadaşlara tavsiyelerim benim yaptıklarım olur başkada bişey olmaz.

Son düzenleme:

Haklısın ben kocama ya da kaynanama böyle şeyler söylemiyorum (bak söyleyemiyorum demiyorum) üstüne basa basa söylemiyorum çünkü hayatta saygı diye bir şey var ve benim için evlilikte de bu çok önemli.

HIMMM ben saygısızım şimdi anladım , maşallah kaynanan huri melek sende, allah bol iyi geçimelr versin ozaman gözümüz yokki, sen her kaynanayı yada eşin tarafını bir tutma, ne yani büyük diye saygımı göstercem haksızlığa uğrayıp buna saygı değil ENAYİLİK denir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…