Bizim kaynanalara senın gıbı elı maşalı bı gelın lazım kı akılları baslarına gelsın...
VALİZMİ ???
** VALİZ ' le gelmeye CESARET edemez merak etme ayyyyy hç gülcem yoktu puahha
Natlus kayınvaliden gelip gidince bunca misafirperverliğin kocanın gözüne batmasın dikkat et:).........sevgiler.
demedi deme. o kaynanayla kocan yakında tekmeyi basacaklar sana
e hani ayaklarını kesmiştin evine giremeyeceklerdi ?
neden batsınki ben gizli yapmıcamki eşimde evde onun yanında edicem.
sen onu anca rüyanda görürsün bacım, allaha şükür eşim beni çok sever bende onu. eşim genelde yanımda durur, ben haklıysam haklısın der, oda biliyor ne mal olduklarını ama sonuçta elinden bişey gelmez atsa atamaz, satsa satamaz, kimse doğar ANNESİNİ BABASINI SEÇEMİYOR DİMİ.
haa işte eşinin yanında etcen ya gözüne batmasın dikkat et dedim bende ,erkek milleti neyi nasıl yapacakları belli olmaz tecrübe konuşuyor natlus :)sevgiler.
Ben böyle yapsam iki yıl beklemezler ikinci ay tekmeyi basarlardı bana...Dikkatli ol yine de...Hem ayıp yine de onlar senin büyüğün.Gerekeni söyle ama saygısızlık yapma..
kızım ben öyle kaynanaymış, kayınpedermiş. görümceymiş vıdı vıdı vıdı da vıdı, onlar benden korksun, oğullarına prens değil prensesler gibi bakıyorum, eşimin 1 dediğini 2 etmem, ailesinden görmediği ilgiyi, sevgiyi, maddi, manevi herşeyi ona fazlası ile verdim veriyorumda, oda bunu biliyor bana zaten hayatımda en büyük şansın diyor, seni ailemden bile çok seviyorum diyor en çok seni seviyorum diyor bana, yalan veya değil diyorya ben ona bakarım heheh hihihi
Natlus bana sen eşine ve kayınvalidene söyleyemediğin şeyleri buraya söyledim diye yazarak kendini rahatlatıyorsun gibi geliyor. Sonuçta buraya yazdığın şeyleri eğer eşinde biliyorsa seni söylediğin gibi başına taç edeceğini hiç düşünmüyorum.
seni tanımıyorum ama inandırmak zorunda da değilim ama yinede eğer müslümansak ve allaha yemine inanıryorsak, ve hamileyimde kuranın üstüne yemin ederinki eşime söyledim ve evde de zaten hep söylüyorum şöyleler böyleler diye. sen kocana ve kaynana söylemediğin için sanırım beni çekemiyorsun gibime geldi banadabenim burda tanımadığım insanlara hava atıcak yada ne biliyim onlara söylemediklerimi hiç tanımadığım insanlarile paylaşım elime ne geçiricemki, amacım sadece böyle olan arkadaşlara tavsiyelerim benim yaptıklarım olur başkada bişey olmaz.
Haklısın ben kocama ya da kaynanama böyle şeyler söylemiyorum (bak söyleyemiyorum demiyorum) üstüne basa basa söylemiyorum çünkü hayatta saygı diye bir şey var ve benim için evlilikte de bu çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?