- Konu Sahibi brunettella
kizlar
Diceksiniz ki cok kinli bir insansin ama elimde degil..
Gecen ki aylarda dogum yapmistim ilk bebegimde..
Esimden baska kimse yanimda olmadi..
Ama inanin cok zorlanmistim. Diceksiniz ki annen nerdeydi. Annem biraz uzakta kaliyor. Kendisi calisiyor ve 7 yasinda kardesim var.
Iste esimin ailesinden zor gunumde kimseyi goremedim..
Simdi onlar izinden geri donuyorlar..
Ama tekrar hic istemiyorum,
Daima msjlar yolucak esime gelin diye.. eminim. Bizde gitmek zorunda birakicak.
Bunu bi zaman esime acik acik soyledim istemiyorum ikide bir gitmeyi. Esim bana hak verdi.. Ama eminim tekrar yine bir savas haline donucegiz..
Gidip gelmek sorun degil gideriz tabiki onlarin hakki. Ama Baskiya dayanamiyorum..
Offf bilmiyorum ya simdiden girdim skintiya...
Cok tiskindim bilmiyorum bende bir insanda hatta gorup uzaklasan insanim..
Bunuda belli ediyorum esime.
Kendimi nasil yumsatabilirim onlara karsi bilemedim.. arada esim var sonucta..
Bu arada cocugumu napicam bilmiyorum is konusunda,, calisirsam birakmak istemiyorum kaynanama.. kresede karsiyiz..
Mesafemi korumam lazim esimin ailesine, belki anlamazsiniz beni ama korumazsam tepeme binicekler buna da eminim..
2 ciyi dusunuyorum bazen o aradada ikisi birden buyuturum okula gidicek yasa kadar..
Diceksiniz ki cok kinli bir insansin ama elimde degil..
Gecen ki aylarda dogum yapmistim ilk bebegimde..
Esimden baska kimse yanimda olmadi..
Ama inanin cok zorlanmistim. Diceksiniz ki annen nerdeydi. Annem biraz uzakta kaliyor. Kendisi calisiyor ve 7 yasinda kardesim var.
Iste esimin ailesinden zor gunumde kimseyi goremedim..
Simdi onlar izinden geri donuyorlar..
Ama tekrar hic istemiyorum,
Daima msjlar yolucak esime gelin diye.. eminim. Bizde gitmek zorunda birakicak.
Bunu bi zaman esime acik acik soyledim istemiyorum ikide bir gitmeyi. Esim bana hak verdi.. Ama eminim tekrar yine bir savas haline donucegiz..
Gidip gelmek sorun degil gideriz tabiki onlarin hakki. Ama Baskiya dayanamiyorum..
Offf bilmiyorum ya simdiden girdim skintiya...
Cok tiskindim bilmiyorum bende bir insanda hatta gorup uzaklasan insanim..
Bunuda belli ediyorum esime.
Kendimi nasil yumsatabilirim onlara karsi bilemedim.. arada esim var sonucta..
Bu arada cocugumu napicam bilmiyorum is konusunda,, calisirsam birakmak istemiyorum kaynanama.. kresede karsiyiz..
Mesafemi korumam lazim esimin ailesine, belki anlamazsiniz beni ama korumazsam tepeme binicekler buna da eminim..
2 ciyi dusunuyorum bazen o aradada ikisi birden buyuturum okula gidicek yasa kadar..