• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana geliyor

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.308
371
323
Almanya
kizlar

Diceksiniz ki cok kinli bir insansin ama elimde degil..
Gecen ki aylarda dogum yapmistim ilk bebegimde..
Esimden baska kimse yanimda olmadi..
Ama inanin cok zorlanmistim. Diceksiniz ki annen nerdeydi. Annem biraz uzakta kaliyor. Kendisi calisiyor ve 7 yasinda kardesim var.

Iste esimin ailesinden zor gunumde kimseyi goremedim..
Simdi onlar izinden geri donuyorlar..
Ama tekrar hic istemiyorum,
Daima msjlar yolucak esime gelin diye.. eminim. Bizde gitmek zorunda birakicak.
Bunu bi zaman esime acik acik soyledim istemiyorum ikide bir gitmeyi. Esim bana hak verdi.. Ama eminim tekrar yine bir savas haline donucegiz..
Gidip gelmek sorun degil gideriz tabiki onlarin hakki. Ama Baskiya dayanamiyorum..
Offf bilmiyorum ya simdiden girdim skintiya...
Cok tiskindim bilmiyorum bende bir insanda hatta gorup uzaklasan insanim..
Bunuda belli ediyorum esime.
Kendimi nasil yumsatabilirim onlara karsi bilemedim.. arada esim var sonucta..

Bu arada cocugumu napicam bilmiyorum is konusunda,, calisirsam birakmak istemiyorum kaynanama.. kresede karsiyiz..
Mesafemi korumam lazim esimin ailesine, belki anlamazsiniz beni ama korumazsam tepeme binicekler buna da eminim..
2 ciyi dusunuyorum bazen o aradada ikisi birden buyuturum okula gidicek yasa kadar..

Geçen aylarda doğum yaptınız ikinciyi istiyorsunuz e zaten bi 5 sene çıkarın hayatınızdan onlar kreş yaşına gelene kadar..

Kaynana konusunda esiniz size hak vermiş haftada 1 gidin derim.

kizlar

Ama inanin cok zorlanmistim. Diceksiniz ki annen nerdeydi. Annem biraz uzakta kaliyor. Kendisi calisiyor ve 7 yasinda kardesim var.

Bunu bi zaman esime acik acik soyledim istemiyorum ikide bir gitmeyi. Esim bana hak verdi.. Ama eminim tekrar yine bir savas haline donucegiz..
Gidip gelmek sorun degil gideriz tabiki onlarin hakki. Ama Baskiya dayanamiyorum..

Bu arada cocugumu napicam bilmiyorum is konusunda,, calisirsam birakmak istemiyorum kaynanama.. kresede karsiyiz..
Mesafemi korumam lazim esimin ailesine, belki anlamazsiniz beni ama korumazsam tepeme binicekler buna da eminim..
2 ciyi dusunuyorum bazen o aradada ikisi birden buyuturum okula gidicek yasa kadar..
Hiç bir şey anlamadim
Kim nerde yaşıyor
Farklı şehirden mi geliyorlar siz mi gidiyorsunuz?

Tek anladığım konuya cevap vereceğim.
Sırf beraber büyüsünler diye çocuk yapılmaz.
Bakacak maddi manevi ve psikolojik durumunuz varsa yaparsınız.
Yoksa kreşe karşıyım, kv baksın istemiyorum diye olmaz.
Eve mi kitleyip gideceksiniz?
Mecbur durumu düşünüp ona göre hareket etmelisin

Daldan dala atlamissiniz konuda:)
Tiskinmenize!!(tiksinmek dogrusu)ise hak verdim.Baskidan bende hoslanmam.
Ise girecekseniz kres yada bakici tek care.
Mesafeli ve saygili olun esinizin ailesine..
Baska ne vardi konuda ayol kafam karisti dedim size daldan dala olmus diye :KK57:

Saygimi asla bozmam tabiki. Ama mesafeli durmak istiyorum hani bir laf soylediklerinde biraz cekinsinler ve nededigini bilsinler. Cunku bir zaman bir laf duydum kananamdan hic hos degildi : kafanda bit mi var ? Durduk yere eltim sacinda birsey var diyince..
Ha konudan konuya atladim cunku biraz herseyden biraz anlatmak istedim ve uzun yazip sizleri skmak isteme :)
Kresede kiyamiyorum ya bilmiyorum nasil yapicam.. yada luksumden vaz gecip bebegimi secmem lazim

Hiç bir şey anlamadim
Kim nerde yaşıyor
Farklı şehirden mi geliyorlar siz mi gidiyorsunuz?

Tek anladığım konuya cevap vereceğim.
Sırf beraber büyüsünler diye çocuk yapılmaz.
Bakacak maddi manevi ve psikolojik durumunuz varsa yaparsınız.
Yoksa kreşe karşıyım, kv baksın istemiyorum diye olmaz.
Eve mi kitleyip gideceksiniz?
Mecbur durumu düşünüp ona göre hareket etmelisin

Maddi manevi iyiz cok sukur.. ve bilmiyorum iste esim bebegime oyle iyi bakiyorki bazen diyorum dunyada boyle babalar varmi daha diye.. hani boyle bir adamdan 10 cocuk yapilir..
Bende rahatime hep duskun biriyim hepte oyle kalirim.. ama cogugum icin hersey yaparim❤️
Ayy demeyin oyle ben kiyamiyorum ya cocuguma.. ayrilamam bilmiyorum bu konuda diceksiniz ki bir yerden birakman lazim bu huyunu..
elimde degil

Geçen aylarda doğum yaptınız ikinciyi istiyorsunuz e zaten bi 5 sene çıkarın hayatınızdan onlar kreş yaşına gelene kadar..

Kaynana konusunda esiniz size hak vermiş haftada 1 gidin derim.

Haftada 1 cok fazla geliyor bana.. 2 haftada bir olmasi lazim.. ozlem girsin biraz araya istiyorum. Kendi anneme bile gitmiyorum okadar aydan aya gidiyorum.. tek tarafli dusunen biri degilim hani sirf esim ailesi diye..

kizlar

Senin kafan karismis iyice canim.. once birinciyi buyut yasam.kaliten nasilll ona gore ikiniciye karar ver yoksa psikolojin ben napicam die dahada kotu olur..bence su zamanda yine en guvenilir yer kyanana en azindan toeunu gozu gibinbakar ben kreslere kucuuck yasta verilmesine cok uzuluyormm tvlerde izliorz inan kanimndonuyor birak kendi evladiki baskasina yapilinca bile canimdan can kopuyor... idare ediceksin artik belki ii dusunursen iii seyler olur sen ii davran

Maddi manevi iyiz cok sukur.. ve bilmiyorum iste esim bebegime oyle iyi bakiyorki bazen diyorum dunyada boyle babalar varmi daha diye.. hani boyle bir adamdan 10 cocuk yapilir..
Bende rahatime hep duskun biriyim hepte oyle kalirim.. ama cogugum icin hersey yaparim❤️
Ayy demeyin oyle ben kiyamiyorum ya cocuguma.. ayrilamam bilmiyorum bu konuda diceksiniz ki bir yerden birakman lazim bu huyunu..
elimde degil
Maddi iyiyseniz çalışmayın ikinciyi yapın birlikte buyusunler. Ama kimseye güvenmeden yapın cocuklari. Kaynanası olmayanlarda var. Esinde cok iyi bakiyormus zaten cocuga. Kreşe karşıda olmayin. Kreş bir çocuğa çok şey katabiliyor. Sosyal hayati oluyor. Konuşmayı düzgünce ogreniyor. Insan içine çıkıp arkadaşlıklar ediniyor. Evde yapmadığı seyleri orda öğreniyor. Tıpkı büyükler gibi

Maddi iyiyseniz çalışmayın ikinciyi yapın birlikte buyusunler. Ama kimseye güvenmeden yapın cocuklari. Kaynanası olmayanlarda var. Esinde cok iyi bakiyormus zaten cocuga. Kreşe karşıda olmayin. Kreş bir çocuğa çok şey katabiliyor. Sosyal hayati oluyor. Konuşmayı düzgünce ogreniyor. Insan içine çıkıp arkadaşlıklar ediniyor. Evde yapmadığı seyleri orda öğreniyor. Tıpkı büyükler gibi

Su kaynanasi olmamayanlar nekadar sansli!!! Tabiki kresin iyi taraflari onlar. Ama bir okadarda kotu taraflari var. Bebegine sen kiyamazken onlar hickira hickira aglatiyorlar falan.. konusabilicegi yasa geldiginde gitsin bence hani birsey oldudundada anlatabilsin bana..

Senin kafan karismis iyice canim.. once birinciyi buyut yasam.kaliten nasilll ona gore ikiniciye karar ver yoksa psikolojin ben napicam die dahada kotu olur..bence su zamanda yine en guvenilir yer kyanana en azindan toeunu gozu gibinbakar ben kreslere kucuuck yasta verilmesine cok uzuluyormm tvlerde izliorz inan kanimndonuyor birak kendi evladiki baskasina yapilinca bile canimdan can kopuyor... idare ediceksin artik belki ii dusunursen iii seyler olur sen ii davran

Off o konudada hic canim istemiyor.. part time calisirim eger ama simdid gidip alirim cogugumu sonra daima bir baski gelin yemek yiyin otur esini bekle.. aksama kadar bekliyemem onlarda. Bilmiyorum ya sogumusum ben onlarda .. buda hep dogumumdan sonra oldu... sevmiyorum kvmi... nekadar iyi olsa bile.

kreşe karşıyken ikinci çocugu düşünmek biraz abes kaçıyor. eğitimsiz mi kalacaklar yavrucaklar. bakabileceğin kadar çocuk yap, maddi olarak yetttiğiniz kadar.
k.valideye gitmezsin olur biter, ikinci cocuga da sen yetebilirsen bak yoksa kvalide daha güzel bakar en azından. partime öyle hop diyince bulunmuyor. insallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yaparsınız.

Kizlar kvler yarina bize gelicekler yemege..
Artik cok sogudu icim.. ama korkuyorum bunlari esime ve onlara yansiticagimdan.. saygimi bozmak istemiyorum. Esim icin. Kayinbabami seviyorum ona saygim sonsuz. Ama kaynanamdan gicik oluyorum kizlar ya off gormek bile istemiyorum bunca uzun zamandir cok iyidik baskisiz yasiyorduk ne guzel. Geldi yine..

Alt tarafim dikisliydi.. gelmislerdi 6 kisi falan. Esim bunlara hizmet ediyordu.
Sonra birseyin ucundan tutmadan kalktilar.
Bulasiklar falan hep bana kaldi. Benim hormonlar tabi zaten karmakarisikti. Sinirden patlicaktim.
Once iyilik yaptim bunlara..
birdaha asla..

Back
X