kaynana geliyor

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.131
4.597
398
offf kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten

en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,

kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde

cünkü her geldiginde esimle kavga ettirip gidiyor klasık kaynana

Nasıl haber vermeden geliyor ya? Hiç senin eşini de mi aramadı,oğlum biz geliyoruz haberiniz olsun diye?

Yahu kaynananın evine gelmesinden doğal ne olabilir.. Biz bunu dert etmiyoruz ki çozumunu bulalım..

Laf arasına sıkıştırsan keşke gelcenizi bana arayıp haber verseydiniz diye. İdare etceksin valla yapcak bişe yokki başka

Yav tamam konular çoğu zaman normal değil ama bu da olmuyor yani. Kocasının yaptıkları,altınları,yemekleri hep önüne konuluyor. Yazılan mesajların çoğu bu yönde.
e ama dogru yanı adamla zaten normaldede kavga eden yataktan kovan kendısı niye kocamla aramı bozuyo dıye hayıflanıyokı zaten araları normaldede cok duzgun değil kaynanayıda ben olsam sallamam evıne gıttıgımde benı sallamayan kaynanayı ben neden sallayım

Ekstra ekstra bozuyor demekki ben de öyle dedim. Görme duyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…