kaynana geliyor

ikinci kez soruyorum görmedin sanırım ne yaptı ki bu kadın sana?
konularımdan biliyosun zaten cok sey var yazucakra aklıma getirip dahada nefret etmek istemiyorum düsün ben ki kendimi nasıl savunan bi bayanım illallah diyroum

konularımdan biliyosun zaten cok sey var yazucakra aklıma getirip dahada nefret etmek istemiyorum düsün ben ki kendimi nasıl savunan bi bayanım illallah diyroum
Ben bi kocani biliyorum konularından vallahi kaynana olayını bilmiyorum hiç.

Kaynanayla nasil basedilir bilmiyorum ama sevmedigin insana tahammul etmek zor.

Neredeyse yorumunuzu gordugum her yerde tepkı alan bır uslubunuz var.. Biçok konuda insanları hunharca elestırıyorsunuz o buyuktur denmez vs dıye bır saygı tımsali gıbı yazıyorsunuz. Herkes sıkıntısını paylasıyor burda sız zerre empatı kurmaksızın yaklasıyorsunuz.. Konunuza tebessum ettım kanımca sız basedersınız cok dert edecek yapıda oldugunuzu sanmıyorum

Sende yarın bas git bir yere nasılsa sana haber verilmemiş misafir senin değil.

Yav tamam konular çoğu zaman normal değil ama bu da olmuyor yani. Kocasının yaptıkları,altınları,yemekleri hep önüne konuluyor. Yazılan mesajların çoğu bu yönde.
Zıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesine

Bende dahil

Harbi noldu zipzip'a.. ozletti kendini. yas kacti canim

Ah zıp zıp ya. Kaçtı gitti kızcağız

He yaa ne komik kizdi.O konuya ben de atlamistim

Bence sürekli her şeye he de sürekli gül sırıt, bakalım ne bulcaklar kavga ettirmek için çok güzel bir taktiktir tavsiye ederim.
bu kadın öyle lanet bi kadın kı kendi öz kızlarını birbirine düsürdü bana geldiler kaynanalar dedim arayalım da barısırlar aman nerde kaynanamda bi cene kızına sana ne aldım ne yedirdim ne icirdim kaynatan söyle kaynanan böyle kızı hastaneye attık kaynanamın vırvırından bana da dedigi sende laf arıyosun ulan insanlık yapıp sizi barıstıralım dedik ne biliyim kızına yedirdigini icirdigini söylüyo normale karısmam aslına ama

kac gün kaldırlar bende hergüb kızım kızım diye aglayınce dedim kızıyla konusunca barıscak heralde ama nerdeeee

neyse kocayla beni kavga ettirdimi kocamda artislik tabaklar bardaklar kırma baktı kaynana is bosanmaya gidicek yol oglum bisey hani derlerya hakkını helal edermisin gram hakkım varsa ben etmem o dünyada görsün dicem imam sordugunda
icim öyle diyo cünkü

Problemliymis iliskiniz

Sende bana natlusu hatirlatiyorsun nedense konularinla.Yoksa o senmisin:)
Konuya yorum yapacak olursam,ogluna haber vermis sonucta.Benim kv de hep oglunu arar gelicegi zaman takmiyorum.

Ya kayinvalidenizden ev vs hicbirsey kabul etmeyip tamamen rest cekeceksiniz, ya da bu kaprislere boyun egeceksiniz..kisitli bi sure zarfinda size geldigini sayili vaktin cabuk gectigini kendinize tekrarlayip cok da abartmadan agirlayin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…