- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
onun oldugum sehirde olması bile bana yetiyorSıkıntı ettigin seye bak limoncu kadini evde birakir starbucksta kahve icmeye gidersin tek basina.. di mi ama?
ikinci kez soruyorum görmedin sanırım ne yaptı ki bu kadın sana?onun oldugum sehirde olması bile bana yetiyor
konularımdan biliyosun zaten cok sey var yazucakra aklıma getirip dahada nefret etmek istemiyorum düsün ben ki kendimi nasıl savunan bi bayanım illallah diyroumikinci kez soruyorum görmedin sanırım ne yaptı ki bu kadın sana?
Ben bi kocani biliyorum konularından vallahi kaynana olayını bilmiyorum hiç.konularımdan biliyosun zaten cok sey var yazucakra aklıma getirip dahada nefret etmek istemiyorum düsün ben ki kendimi nasıl savunan bi bayanım illallah diyroum
Kaynanasi kufurbaz,kocasini doven biriymis sanirim oyle hatirliyorum.Ben bi kocani biliyorum konularından vallahi kaynana olayını bilmiyorum hiç.
Ben hiç hatırlamıyorum da demin bi konuda okudum limoncu kaynanası yanında melek kalırKaynanasi kufurbaz,kocasini doven biriymis sanirim oyle hatirliyorum.
aynenKaynanasi kufurbaz,kocasini doven biriymis sanirim oyle hatirliyorum.
Neredeyse yorumunuzu gordugum her yerde tepkı alan bır uslubunuz var.. Biçok konuda insanları hunharca elestırıyorsunuz o buyuktur denmez vs dıye bır saygı tımsali gıbı yazıyorsunuz. Herkes sıkıntısını paylasıyor burda sız zerre empatı kurmaksızın yaklasıyorsunuz.. Konunuza tebessum ettım kanımca sız basedersınız cok dert edecek yapıda oldugunuzu sanmıyorumofff kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten
en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,
kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde
cünkü her geldiginde esimle kavga ettirip gidiyor klasık kaynana
Sende yarın bas git bir yere nasılsa sana haber verilmemiş misafir senin değil.offf kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten
en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,
kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde
cünkü her geldiginde esimle kavga ettirip gidiyor klasık kaynana
Zıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesineYav tamam konular çoğu zaman normal değil ama bu da olmuyor yani. Kocasının yaptıkları,altınları,yemekleri hep önüne konuluyor. Yazılan mesajların çoğu bu yönde.
Harbi noldu zipzip'a.. ozletti kendini.Zıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesine
Bende dahil
Ah zıp zıp ya. Kaçtı gitti kızcağızZıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesine
Bende dahil
He yaa ne komik kizdi.O konuya ben de atlamistimZıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesine
Bende dahil
bu kadın öyle lanet bi kadın kı kendi öz kızlarını birbirine düsürdü bana geldiler kaynanalar dedim arayalım da barısırlar aman nerde kaynanamda bi cene kızına sana ne aldım ne yedirdim ne icirdim kaynatan söyle kaynanan böyle kızı hastaneye attık kaynanamın vırvırından bana da dedigi sende laf arıyosun ulan insanlık yapıp sizi barıstıralım dedik ne biliyim kızına yedirdigini icirdigini söylüyo normale karısmam aslına amaBence sürekli her şeye he de sürekli gül sırıt, bakalım ne bulcaklar kavga ettirmek içinçok güzel bir taktiktir tavsiye ederim.
Problemliymis iliskinizbu kadın öyle lanet bi kadın kı kendi öz kızlarını birbirine düsürdü bana geldiler kaynanalar dedim arayalım da barısırlar aman nerde kaynanamda bi cene kızına sana ne aldım ne yedirdim ne icirdim kaynatan söyle kaynanan böyle kızı hastaneye attık kaynanamın vırvırından bana da dedigi sende laf arıyosun ulan insanlık yapıp sizi barıstıralım dedik ne biliyim kızına yedirdigini icirdigini söylüyo normale karısmam aslına ama
kac gün kaldırlar bende hergüb kızım kızım diye aglayınce dedim kızıyla konusunca barıscak heralde ama nerdeeee
neyse kocayla beni kavga ettirdimi kocamda artislik tabaklar bardaklar kırma baktı kaynana is bosanmaya gidicek yol oglum bisey hani derlerya hakkını helal edermisin gram hakkım varsa ben etmem o dünyada görsün dicem imam sordugunda
icim öyle diyo cünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?