kaynana geliyor

Sende bana natlusu hatirlatiyorsun nedense konularinla.Yoksa o senmisin:)
Konuya yorum yapacak olursam,ogluna haber vermis sonucta.Benim kv de hep oglunu arar gelicegi zaman takmiyorum.
öyle dyolar ama ben natlusu hic göremedim bide ben göreydim iyidi

Haha limoncu bugün kaynana konusu açtın içine doğmuş gibi kadında geliyo hemen hiç takma boşver... görme duyma...

Haha limoncu bugün kaynana konusu açtın içine doğmuş gibi kadında geliyo hemen hiç takma boşver... görme duyma...
kaynan geliyo haberini aldıktan sonra konuyu actım cnm ben icime asla dogmaz o kadın benim ıyyy nefret var kadının gözlerinde

Canin sikildikca sahile gider kahve icersin birseycik olmaz
evde misafir varkan gidilmez cıkılmaz biz annemden böyle gördük bizde günde yapsam icerde biri varsa 1 kisi bile olsa mutfak toplanmaz misafir yanında bulasık yıkanmaz eve gelene izzeyi ikram yapıcaksın benim insanlıgım dısarda beni kahve icirtmez

Habersiz gelenden nefret ederim bogasim gelir cok haklisin kesinlikle bi gun onceden en azindan yarin gelicez musaitmisiniz demesi lazim one oyle zart diye gelinirmi off sinir

Limoncu yapcak bişey yok gelsin yedir için iki sohbet et boşver. Hem oğlu hem kendi evi seni aramak zorunda değil ki oğluna haber vermiş sonuçta. Cat kapı gelmiyor ki

Canim kaynanaya sabredilmez bence kendi sagligin icin gormemezlikten gel fazla muhabbet etme soru sormadikca pek konusma belki sinirin biraz hafifler , haklisin aramadan sormadan gelmek gercekten densizlik

Hakkaten o zıpzıpa ne oldu?? Herkes dikkat çekmek için yaptığını sanıyordu ama ben e kendisinde obsesif kompulsif bozukluk vardı

Tebrik ederim dusuncelerinden dolayi

Deli deliyi görünce sopasını saklarmış:)

Takdir ettim kaynanayı, eli öpülesi kadın, sizin gibi gamsız ve keyfine düşkün birinin bile eteklerine zil çaldırmış :) :)

Daha duuur...
Bunlar, iyi günlerin.

Hele bir torun olsun...:):):):)

Valla kelin ilacı olsa kendi başına sürer benimki kapı komşum sanki saat derdide yok nezaman eserse gelir eleştirilerini bütün arızalarını yapar beni gerer gerer gerer sonrada ittirip gider oooof of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…