öyle dyolar ama ben natlusu hic göremedim bide ben göreydim iyidiSende bana natlusu hatirlatiyorsun nedense konularinla.Yoksa o senmisin:)
Konuya yorum yapacak olursam,ogluna haber vermis sonucta.Benim kv de hep oglunu arar gelicegi zaman takmiyorum.
kaynan geliyo haberini aldıktan sonra konuyu actım cnm ben icime asla dogmaz o kadın benim ıyyy nefret var kadının gözlerindeHaha limoncu bugün kaynana konusu açtın içine doğmuş gibi kadında geliyo hemenhiç takma boşver... görme duyma...
evde misafir varkan gidilmez cıkılmaz biz annemden böyle gördük bizde günde yapsam icerde biri varsa 1 kisi bile olsa mutfak toplanmaz misafir yanında bulasık yıkanmaz eve gelene izzeyi ikram yapıcaksın benim insanlıgım dısarda beni kahve icirtmezCanin sikildikca sahile gider kahve icersin birseycik olmaz
Habersiz gelenden nefret ederim bogasim gelir cok haklisin kesinlikle bi gun onceden en azindan yarin gelicez musaitmisiniz demesi lazim one oyle zart diye gelinirmi off sinirofff kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten
en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,
kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde
cünkü her geldiginde esimle kavga ettirip gidiyor klasık kaynana
muhtemelen sabahın 9 unda bende olurlarHabersiz gelenden nefret ederim bogasim gelir cok haklisin kesinlikle bi gun onceden en azindan yarin gelicez musaitmisiniz demesi lazim one oyle zart diye gelinirmi off sinir
Iyy bide sabah sabah yatili mi kalicaklar uzaktami oturuyolarmuhtemelen sabahın 9 unda bende olurlar
Canim kaynanaya sabredilmez benceofff kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
insan yasadıklarından sonra hani yüzünü görmek istemez ya benimde öyle iste tamam anlıyorum esimin annesi saygı vs vs vs ama iste ne nemrut kadın gelde gör dicek cinsten
en kızdıgımda neden beni aramıyosun yaa tamam oglunun evi olabilir ama insanlık hali usulden ara gelcez ama napıyosun vs de bari,
kaynanaya nasıl sabredilir siz napıysounuz huysuz bi kaynananız oldugunda evinize geldiginde
Zıp zıp vardı bir aralar. Yaş sorması ile meşhur. Bir gün bir konu açmıştı gaflet te bulunup. Yorumları okurken gülmekten karnım ağrıdı o gün. Herkes aynı anda yazmış ilk ben söyleyim ah nasıl kaçırdım dermişçesine
Bende dahil
Yaa cok merak ettim konusu neydi zipzipinHakkaten o zıpzıpa ne oldu?? Herkes dikkat çekmek için yaptığını sanıyordu ama ben e kendisinde obsesif kompulsif bozukluk vardı
Tebrik ederim dusuncelerinden dolayievde misafir varkan gidilmez cıkılmaz biz annemden böyle gördük bizde günde yapsam icerde biri varsa 1 kisi bile olsa mutfak toplanmaz misafir yanında bulasık yıkanmaz eve gelene izzeyi ikram yapıcaksın benim insanlıgım dısarda beni kahve icirtmez
Her konuya yas kaç yazıyodu mesela Allah korusun ben konu açayım kocam beni dovdu hastanelik etti diye o hemen yaslar kaç canım yazıyoduYaa cok merak ettim konusu neydi zipzipin
offf kızlar her zamanki gibi haber vermezler gene yarın geliyolarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?