Bir daha yaparsa kendimi tutamayabilirim. hayir ben soylemeye cekiniyom kadin cekinmiyorNeden demiyorsun? Hayır bi de burda bizi sinir ediyorsun. Arkadaşım söyleyeceksin, benim çocuğum eline koluna sahip ol diyeceksin. Haddini bildireceksin. Eşinin duymasına gerek Yok. Aranızda halledin.
Bendede 4 tane olduğu için atladım herhaldeBaslikta elti geçen butun konulara atliyorm.Eltimde yok ama .....
Olmayan eltime bilendim bu konular yüzünden
Konuya gelince. Eşin bilmesine gerek yok ver agzinin payını caktirmadan .elti birine soyleyeyim dese soyleyecek ciddi bir şey olmasin ortada....
Eee sizde taktik boldur ozaman ..yardimci oluverin bari..Bendede 4 tane olduğu için atladım herhalde
Ben de sana sinir oldum , üzgünüm ! Ve bu başlıkla konu açan herkese ...Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom
böyle susarsan daha cok sinir olursun.Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom
yuh artık 2 aylık çocuğa yemek mi tattırılır bu kadın 3 aylık çocuğna kuru fasülye soğan da yedirir artıkBebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?