Ben 7-8 aylıkken bir komşumuz beni havaya atıp tutarak seviyormuş. Annem benim çocuğumu bu şekilde sevmeni istemiyorum demiş. Bir daha yapmadı dedi. Sizin için anahtar kelime istemiyorum. Söylemekten çekinmeyin.Çok istiyorsa dogursun kendi çocuğuna ne yediriyorsa , nasıl sevmek istiyorsa onu yapsın.
"Ne var bunda " lafindan tiksiniyorum. Oncelikle tabiki soyleceksin, uyaracaksin. En nefret ettigim,tahammulumun olmadigi seyleri yaşamıssın Allah iyi sabir vermis. Cunku minicik bebeklere yemek verilmesi,agzina vurulmasi,hele ki burnunun skilmasi benim en gicik oldugim seydor
"Ne var bunda " lafindan tiksiniyorum. Oncelikle tabiki soyleceksin, uyaracaksin. En nefret ettigim,tahammulumun olmadigi seyleri yaşamıssın Allah iyi sabir vermis. Cunku minicik bebeklere yemek verilmesi,agzina vurulmasi,hele ki burnunun skilmasi benim en gicik oldugim seydor
Ben de sana sinir oldum , üzgünüm ! Ve bu başlıkla konu açan herkese ...
"Sana ne " demek bu kadar mı zor ? İki aylık bebeğin sadece anne sütü alması gerektiğini ,diğer yiyeceklerin bağırsaklarda yirtilmalara sebep olacağını bilmek bu kadar mı zor ?
Neden cevap veremiyorsun ? Sen sustukça ,10 tane kayınvalide çıkar başına ..
Eşine de ayrıca pesss...........
Ezdirme kendini ..bir iki kavga eder ,sonrasında duruma alistirirsin ..
Istemedigin hareketleri yapıyorsa seni sinirlendirme için yapıyor .Böyle insanın inadına yapan dengesizler var.Sizde onun sevmediği hareketleri yapın bu tipler bundan anlar
Kocan ne yapacak? Sen vereceksin cvbını!
Atmaca gb olacaksın bebeğinin etrafında, biri bebeğinin üzerine bile senden tedirgin olarak eğilecek! İki aylık bebeye çay içirmek ne demek??? Zeka fukarası yaratık! Ben bebeğimle ilgili herşeyi biliyorum her konuyu araştırıp okuyorum diye tıkacaksın lafları ağızlarına! Destursuz alamayacak kimse kucağına arkadaşım!
Yeminle elim ayağım titriyor bu tür konuları okuyunca
Çocuğum olana kadar kimseyi kırmamayı özen gösterirdim ne zaman anne oldum o saatten sonra bana ters gelen herşeyi evladım için kırdım geçtim çünkü onlar bize emanet ve korumaya muhtaçlar heleki iki aylık bebek şuan size muhtaç sizin görevinizde onu korumak o yuzden tavriniz net olmali ben istemiyorum ve hayir benim düşüncem bu yönde
Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom
Benim çocuğum senin elinin mikrobunü ağzına almak zorunda değil diye direkt sert cevap ver hiç çekinme bırak ya anlamayana anlayacağı dilden konuşmak lazım. Ya da sen de vur ağzının üstüne kadının bir tane.
ya bence o da kendince iyi belki sınırlarını bilmediği için yapıyor olabilir ama söz konusu cocujk olunca koyun tepkinizi cok da takmayın kafanıza sizinle bi derdi yoktur belki.Siz uyarın eger hala devam ederse sert tepki koyar art niyet ararsınız