Kaynana gibi elti

Cek bir kenara,sertce burnunu sk sonra da caaaat diye agzina vur o dangalagin. Bu cocugumdan sana selamlarla de, Belki anlar

Ben 7-8 aylıkken bir komşumuz beni havaya atıp tutarak seviyormuş. Annem benim çocuğumu bu şekilde sevmeni istemiyorum demiş. Bir daha yapmadı dedi. Sizin için anahtar kelime istemiyorum. Söylemekten çekinmeyin.Çok istiyorsa dogursun kendi çocuğuna ne yediriyorsa , nasıl sevmek istiyorsa onu yapsın.

"Ne var bunda " lafindan tiksiniyorum. Oncelikle tabiki soyleceksin, uyaracaksin. En nefret ettigim,tahammulumun olmadigi seyleri yaşamıssın Allah iyi sabir vermis. Cunku minicik bebeklere yemek verilmesi,agzina vurulmasi,hele ki burnunun skilmasi benim en gicik oldugim seydor

Hem
Hem nasil sinir oldum. bi daha yapmaya kalkarsa soylicem

Eltimin agzinin ortasina vurasim geliyo ama zamaninda mudahale etmem lazim

Bu t
Istemedigin hareketleri yapıyorsa seni sinirlendirme için yapıyor .Böyle insanın inadına yapan dengesizler var.Sizde onun sevmediği hareketleri yapın bu tipler bundan anlar
bu tiprr dayaktan anliyor guzel dayaktan

Eltimden bask kisiler tedirgin yaklasiyo bebege ama o laftan anlamiyor

Çocuğum olana kadar kimseyi kırmamayı özen gösterirdim ne zaman anne oldum o saatten sonra bana ters gelen herşeyi evladım için kırdım geçtim çünkü onlar bize emanet ve korumaya muhtaçlar heleki iki aylık bebek şuan size muhtaç sizin görevinizde onu korumak o yuzden tavriniz net olmali ben istemiyorum ve hayir benim düşüncem bu yönde

Benim çocuğum senin elinin mikrobunü ağzına almak zorunda değil diye direkt sert cevap ver hiç çekinme bırak ya anlamayana anlayacağı dilden konuşmak lazım. Ya da sen de vur ağzının üstüne kadının bir tane.

ya bence o da kendince iyi belki sınırlarını bilmediği için yapıyor olabilir ama söz konusu cocujk olunca koyun tepkinizi cok da takmayın kafanıza sizinle bi derdi yoktur belki.Siz uyarın eger hala devam ederse sert tepki koyar art niyet ararsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…